Informatie alvorens het spelen van een teambuilding game:

U heeft zojuist één of meerdere QR-code(s) ontvangen in uw mailbox van boekingen@relactive-events.nl. Niks ontvangen? Kijk dan eventjes in uw spam folder.

De codes zijn éénmalig te gebruiken en elke unieke code is geldig voor één online teambuilding game. Daarnaast zijn ze geldig tot 4 maanden na aanschaf, tenzij anders overeengekomen. Activeert u de code niet binnen 4 maanden, dan zal deze komen te vervallen.

De QR-code zal gescand moeten worden om het spel te kunnen beginnen. Download hiervoor de MooveGo applicatie in de Play Store of in de Apple Store op een smartphone. Het is belangrijk om te weten dat de app alleen functioneert met besturingssystemen: Android 9 of iOS 12.3 en hoger.

Door recente ontwikkelingen omtrent het Huawei-verbod van de Amerikaanse regering, heeft Google de toegang van Huawei-telefoons beperkt. Helaas, is het daardoor niet mogelijk om onze MooveGo applicatie op Huawei telefoons te spelen. Wij adviseren u daarom om ander merk Android smartphone in te zetten of een iPhone. Onze excuses voor eventueel veroorzaakt ongemak.

Scan de QR code bij voorkeur overdag tijdens onze kantooruren van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur. Mocht er dan onverhoopt een probleem voordoen, dan kunnen wij te hulp schieten. Overigens werkt in 99% van de gevallen de QR-code naar behoren, maar het zou fijn zijn als wij in 1% van de gevallen voor u klaar kunnen staan!

Na het activeren van de QR-code is de teambuilding game 72 uur geldig. Als u het spel opent is deze geldigheidsduur ook te zien op het scherm van de smartphone. De tijd die hier te zien is loopt af van 72 uur tot 0 uur. Dit betekent dat als u op vrijdagmiddag de code activeert, nog op zondag het spel kan spelen.

Als het spel eenmaal is geactiveerd, start dus het aftellen van de 72 uur en dit is onomkeerbaar! U mag onze MooveGO App wegswipen, om vervolgens met een andere App (zoals Facebook of WhatsApp ed) bezig te zijn. De tijd blijft in ons spel blijft echter doorlopen. U kunt dan de MooveGO App (het spel) later weer openen en doorspelen (door op button GA VERDER te klikken).

LET OP: Als u besluit om de App geheel af te sluiten cq. u wilt het spel definitief beëindigen, dan kunt u in het menu op “Beëindig spel” drukken. Er volgt nog een pop-up venster of u het spel (zeker) wilt beëindigen. Als u dan op JA drukt is het spel dus definitief beëindigd. U kan dan niet later nog een keer terugkomen in het spel. De App blijft present, maar zou u kunnen verwijderen in uw Smartphone of om later een ander spel mee te spelen (daarvoor koopt u een nieuw spel in onze Webshop). Wilt u het spel dus niet beëindigen druk dan niet op “Beëindig spel” cq. druk dan op NEE in het pop-up venster.

Het scannen van de QR-code:

Als de app is gedownload, krijgt u het beginscherm te zien. In dit scherm kan u kiezen uit verschillende opties en behoort u te kiezen voor ‘nieuw spel’. Dan krijgt u een scherm te zien waarbij u kunt kiezen voor het scannen van een QR-code.

Om de teambuilding games te kunnen spelen, moet u de app toestemmingen geven tot locatie, foto’s en audio. Hier vraagt de app zelf om middels een pop-up venster. Eenmaal toestemming gegeven kunt u een teamnaam of persoonsnaam invullen.

 

 

 

Wat kunt u verwachten? Zo ziet uw teambuilding game er uit
Verschrikkelijk hard lachen met de online crazy88

Online crazy88 bestaat uit 88 opdrachten. Op het moment dat het spel wordt geopend ziet men een lijst met alle 88 opdrachten. Deze zijn genummerd maar staan in een random volgorde. Op het moment dat je op één van de opdrachten klikt, ziet u wat deze opdracht inhoudt. Vervolgens kunt u er voor kiezen de opdracht te voltooien of om terug te keren naar de lijst. Op het moment dat u een opdracht vervult, verdwijnt deze van de lijst.

 

 

Dit betekend ook dat niet alle 88 opdrachten voltooid hoeven te worden. Om een competitie element toe te voegen kunt u een tijdsduur bepalen (bijvoorbeeld 1 uur) waarin u zo veel mogelijk opdrachten gaat voltooien. Het team met de meeste opdracht voltooid wint!

Speel een van onze online quizzen

Relactive Events biedt standaard vier quizzen aan, zijnde: de online quiz; een kerst quiz; ik hou van Holland; en de slimste mens.

De quizzen bestaan uit 6 tot 9 rondes met maximaal 100 opdrachten. Elke opdracht is één punt waard. De app doorloopt alle rondes. De opdrachten zijn variërend met de volgende vormen:

  • Algemene meerkeuze vragen;
  • Foto rondes;
  • Zoek de relaties met puzzels;
  • Pittige raadsels en rekenpuzzels;
  • Muziek en film ronde;
  • Spelling en taal;
  • En bonus rondes.

Eigen tempo en pauzes kunnen zelf worden bepaald waardoor de quiz geen standaard duur heeft.

Speel alleen, met je gezin of samen met collega’s. In competitie spelen is mogelijk. Schaf voor elk team een ticket aan en kijk na afloop van alle quiz rondes wie de meeste punten heeft gescoord.

Weet jij de moordenaar te vinden?

De spelduur van het ‘moordspel’ is circa 60 tot 90 minuten. Het spel is inclusief politie berichten en reportages en zeer afwisselend bestaand uit diverse fragmenten, vragen, opdrachten, puzzels en aanwijzingen.

We raden aan om voor het beginnen pen en papier te pakken om bepaalde dingen op te kunnen schrijven tijdens het spel.

Het spel is gewonnen als een team de juiste ontknoping heeft in de snelste tijd.

Het delen van uw scherm tijdens een quiz of game (optioneel)

Het delen van onze App (ofwel spel of quiz) en dus uw telefoonscherm is mogelijk in Microsoft Teams (MS Teams), Google Meet, ZOOM en wellicht andere video platforms. Diegene met het spel op zijn Smartphone zal dan ook de App van MS Teams, Google Meet of ZOOM op zijn/haar smartphone moeten downloaden. Het wordt dan mogelijk dat teamgenoten onze MooveGO App op een ander thuis adres mee kunnen kijken en overleggen (via PC, laptop of Smartphone). LET OP: Wij zijn niet verantwoordelijk voor het uitvoeren van de juiste handelingen in MS Teams, Google Meet, ZOOM of ander videoplatform en voor het correct instellen van de Smartphone en App instellingen (zodat beeld en geluid naar behoren functioneren bij het delen van een scherm). Heeft u geen kennis hiervan, koop dan per Smartphone svp 1 ticket.

 

Alleen bij tochten waarbij de Google Map zichtbaar is – Noodactiviatie of Speel nu knop

Noodactivatie / Speel Nu – wat is dit? >> LEES AANDACHTIG DOOR <<

Bij je opdracht staat een button ‘noodactivering’ (alleen op een iPhone) . En bij Android toestellen zie je een knop “Speel nu” Deze button komt  te voorschijn als je op het vlaggetje met je vinger drukt.

Deze button is door klant behoeften om 2 redenen speciaal ontwikkeld. Enerzijds om de auto of fiets route af te snijden (in te korten), anderzijds als de GPS niet goed werkt. Kortom als door files, of doordat u in een kortere auto of fiets tijd de route wilt doen, of als de GPS niet goed werkt op een punt (de opdracht wordt niet binnengehaald) dan drukt u op de noodactivering button.

Hierdoor wordt de opdracht gepusht en verschijnt die alsnog op je scherm.

Als je de opdracht dan is voltooid, verschijnt de volgende opdracht op je scherm. Zo kort je de route in, of kan je dus verder in je puzzeltocht.

Bij wandel tochten zijn alle opdrachten op je scherm te allen tijde te zien op het scherm. Als je een opdracht voltooid hebt, verdwijnt deze van de map. De noodactivering is dan niet nodig om te gebruiken, tenzij GPS in een nauw straatje bijvoorbeeld niet goed functioneert.

Nog een laatste dikke tip:

Mocht het spel (onze App) onverhoopt toch vastlopen, of door telefoonuitval of andere acties onze App het niet meer doen, Swipe dan de App van MooveGO eens helemaal weg uit uw telefoon. Dus zoals u een batterij besparing wilt doen, even onze App en misschien wat andere Appjes geheel wegswipen. Start dan de MooveGO App weer eens op, en in vrijwel alle gevallen kunt u op de GA VERDER button drukken en kunt u verder in het spel (tenzij die 72 uur zijn verstreken). In alle gevallen beëindig het spel niet (zie info boven) of verwijder de App niet definitief uit uw telefoon. Als u dat doet kunnen wij u niet helpen en garanderen wij geen service.

Wij wensen u alvast veel plezier toe!