Zin in teambuilding in de natuur en stad Eindhoven? Avontuurlijk en samen zijn in Eindhoven!

Wij bieden vele teambuilding programma’s aan in Eindhoven, zowel in de stad, in de natuur als op recreatieplassen. Wist je dat Eindhoven de groenste stad van de grootste vijf steden van Nederland is en sowieso de groenste van Brabant? Ongeveer een derde van alle openbare ruimte in Eindhoven is natuur. Eindhoven is dus een ideale plaats voor een avontuurlijk en gezellig bedrijfsuitje in de natuur eventueel gecombineerd met activiteiten in de stad. Onze Eindhoven teambuilding op en top! Hieronder vind je diverse teambuilding activiteiten in de natuur van de regio Eindhoven met een ontspannen of avontuurlijk karakter. De diverse groepsactiviteiten kunnen op verschillende locaties plaatsvinden, denk hierbij aan:

  • Personeelsuitje Centrum Eindhoven in combinatie met Stadswandelpark
  • Bedrijfsuitje Strijp-S en Strijp-T in combinatie met het Philips de Jongh park
  • Groepsuitje High Tech Campus in combinatie met Genneper Parken
  • Teamuitje TU/e terrein in combinatie met Karpendonkse Plas
  • Groepsuitje bij een recreactieplas, zoals Aquabest, Duynenwater Eersel (voorheen E3 strand) en Het Witven in Veldhoven
  • Of gezellig in de bossen rondom Leenderheide (bij Hut van Mie Pils) of in Best (bij het Boshuys) of in Oerle (bij Toterfout)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een teambuilding activiteit voor uw bedrijfsuitje in Eindhoven? Kijk hieronder voor onze opties!

Interesse in onze andere producten? Kies dan hieronder een andere categorie: