Unieke tochten en tours in Eindhoven

Ben je op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje of teamuitje in Eindhoven? Kies dan uit één van de volgende unieke tochten of tours in regio Eindhoven. Je kunt ons uiteraard ook mailen of bellen voor passend advies bij jouw wensen. Tijdens een tocht is het ook mogelijk om een enkele, verschillende of alle regio’s van Eindhoven te bewonderen, wij opereren onder andere in:

  1. Strijp-S en Strijp-T met Strijp-R: Het creatieve (design) hart van Eindhoven, bekend van de oud Philips gebouwen, Dutch Design Week, de 1e Flying Dutch en bijvoorbeeld Piet Hein Eek.
  2. High Tech Campus (en Genneper Parken): De slimste vierkante kilometer van Europa en het voormalige Natlab van Strijp-S. Hier bruist het van de energie en kunnen wij doordeweeks bezoeken. Naast HTC ligt ook het grootste groene park van Eindhoven, de Genneper Parken.
  3. Centrum Eindhoven (en TU/e terrein): Het bruisende hart van Eindhoven met talrijke horeca en een gezellig winkelgebied. Naast diverse musea en het Philips (PSV) stadion vind je hier ook gezellige winkelstraatjes, de langste kroegenstraat van de Benelux (Stratumseind) en op loopafstand de Technische Universiteit. Laat je verrassen in deze bijzondere stad in een walking & dining tour, stadsspel of rondleiding.
  4. Eindhoven regio: Bovenstaande drie regio’s in één, met daarbij Philips de Jonghpark, de Herdgang en meer.
  5. Groene Corridor route; Een bijzondere autoluwe route van Eindhoven centrum naar Oirschot. Een prachtige groene tour van Eindhoven centrum, over Strijp-S richting Philips de Jonghpark en daarna naar Oirschot. Pak of huur een fiets of e-scooter en ervaar deze route in een gezellige speurtocht of Cycling and Dining.

Maatwerk Tours en Tochten Eindhoven

Onderstaande twaalf tochten en tours zijn bij ons te boeken in groepsverband als leuke bedrijfsuitje of teamuitje. Met uitzondering van de DAF en Tuktuk tour (daar zit je met max. 4 personen in een uniek voertuig), gaan bij de meeste andere tochten onze enthousiaste gids(en) en/of begeleiding mee. Ook is het mogelijk om aan de hand van onze app een (puzzel)tocht af te nemen. De app navigeert en zorgt onderweg voor vele leuke opdrachten (vragen, weetjes, puzzels, foto momenten).

Teambuilding uitdaging Eindhoven
tour-eindhoven-walking-dinner-eindhoven

Interesse in onze andere producten? Kies dan hieronder een andere categorie: