Ben je op zoek naar een uniek en leuk bedrijfsuitje of originele activiteit in Eindhoven Centrum?

Wij hebben een fantastisch aanbod voor je! Opererend vanuit Eindhoven Strijp-S zijn wij het grootste en meest duurzame evenementenbureau in de slimste regio van Europa. Kies in het menu het bedrijfsuitje, personeelsuitje of teambuilding activiteit die je zoekt of mail/bel ons voor uitgebreid advies over leuke opties in Eindhoven centrum. Wij zijn bereikbaar via info@relactive-events.nl en op +31(0)40-2524656. Heb je liever persoonlijk contact? Bel voor een afspraak en je bent van harte welkom op ons kantoor op Strijp-S: Torenallee 45 Eindhoven.

Bedrijfsuitje Eindhoven Centrum

Combineer je bedrijfsuitje of activiteit met een verkenning van Eindhoven centrum. Of organiseer je teamuitje in Eindhoven centrum, omdat het gewoon lekker centraal ligt!

Kies op welke manier je Eindhoven centrum het liefst wilt ontdekken:

  • Duik in de geschiedenis van Eindhoven tijdens een rondleiding met gidsen op verschillende locaties, zoals het DAF museum
  • Kies voor een walking dinner één van de vele hippe of knusse restaurantjes
  • Beleef de historie van Philips en bezoek het Philips museum in de voormalige gloeilampenfabriek
  • Voor de kunstliefhebbers mag een bezoek aan het Van Abbemuseum niet ontbreken
  • Maak een inspirerende Segway tour door het centrum
  • Boek een gezellige citygame zoals Escape The City of City Team Challenge

Kies je voor Eindhoven centrum als de locatie voor jullie bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsuitje, omdat het centraal ligt? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hieronder zie je de meest geboekte uitjes die wij in Eindhoven organiseren.

Heb je interesse in onze producten? Kies dan een bedrijfsuitje of originele activiteit in Eindhoven centrum