Strijp-S Creative Challenge

De Strijp-S Creative Challenge staat voor teambuilding, gezelligheid en samenwerking. Bovendien is het leerzaam en competitief. Tijdens deze city game worden jullie opgedeeld in teams die de onderlinge strijd aan gaan. Wat de teams nodig hebben om de strijd te winnen? Een flinke dosis doorzettingsvermogen, creativiteit en humor

Ieder team krijgt een lijst met opdrachten mee en wordt los gelaten op Strijp-S en omgeving. Het doel: zorg dat je team de meeste punten scoort binnen de afgesproken tijd. De antwoorden, filmpjes en foto’s stuurt iemand met behulp van WhatsApp als bewijsmateriaal door. Naar mate de tijd begint te dringen komen de teams dichterbij hun einddoel zonder te weten hoeveel punten de andere teams hebben gescoord. Welk team zal er met de prijs vandoor gaan? De organisatie houdt de punten bij en zal uiteindelijk bepalen welk team wint en de hoofdprijs wint.

Waarom kiezen voor Strijp-S? Dit voormalige Philipsterrein was in het verleden alleen toegankelijk voor personeel, vandaar de naam ‘verboden stad’. Inmiddels is deze locatie een vrij toegankelijk en uniek stedelijk gebied in Eindhoven. Het barst er van de energie en creativiteit. Strijp-S is imposant en industrieel. Vele creatievelingen, designers, entertainers en dienstverleners werken en wonen hier. Ook ons bedrijf Relactive Events is hier gevestigd. Diverse monumentale panden worden of zijn al gerenoveerd en er is veel ruimte voor nieuwbouw. Strijp-S is ook de plaats voor diverse publieke evenementen zoals Brabant Open Air, Feel Good Market, STRP Festival, GLOW en Dutch Design Week. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van Strijp S.

Programma Strijp-S Creative Challenge

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Strijp-S Creative Game en teams formeren van (gemiddeld) 6 -8 personen per team
 • Start Strijp-S Creative Game en interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek de Strijp-S Creative Challenge voor:

Aantal personenPrijs
<10€200,-
10-50€20,- p.p.
50-150€18,- p.p.
>150€17,- p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen.  Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?