Strijp-S Creative Challenge

De Strijp-S Creative Challenge staat voor teambuilding, gezelligheid en samenwerking. Bovendien is het leerzaam en competitief.

Tijdens deze city game worden jullie opgedeeld in teams die de onderlinge strijd aan gaan. Wat de teams nodig hebben om de strijd te winnen? Een flinke dosis doorzettingsvermogen, creativiteit en humor

Ieder team krijgt een lijst met opdrachten mee en wordt los gelaten op Strijp-S en omgeving. Het doel: zorg dat je team de meeste punten scoort binnen de afgesproken tijd.

Naar mate de tijd begint te dringen komen de teams dichterbij hun einddoel zonder te weten hoeveel punten de andere teams hebben gescoord. Welk team zal er met de prijs vandoor gaan? De organisatie houdt de punten bij en zal uiteindelijk bepalen welk team de hoofdprijs wint.

Waarom kiezen voor Strijp-S? Dit voormalige Philipsterrein was in het verleden alleen toegankelijk voor personeel, vandaar de naam ‘verboden stad’. Inmiddels is deze locatie een vrij toegankelijk en uniek stedelijk gebied in Eindhoven. Het barst er van de energie en creativiteit. Strijp-S is imposant en industrieel. Vele creatievelingen, designers, entertainers en dienstverleners werken en wonen hier.

Ook ons bedrijf Relactive Events is hier gevestigd. Diverse monumentale panden worden of zijn al gerenoveerd en er is veel ruimte voor nieuwbouw. Strijp-S is ook de plaats voor diverse publieke evenementen zoals Brabant Open Air, Feel Good Market, STRP Festival, GLOW en Dutch Design Week. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van Strijp S.

Programma Strijp-S Creative Challenge

  • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
  • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
  • Uitleg Strijp-S Creative Game en teams formeren van (gemiddeld) 6 -8 personen per team
  • Start Strijp-S Creative Game en interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
  • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
  • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
  • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek nu de Strijp-S Creative Challenge met begeleiding voor:

Een vaste prijs t/m 15 personen bedraagt €300

Vanaf 16 tot 500+ personen is de Challenge vanaf €17 per persoon verkrijgbaar. Vraag voor de exacte prijs (eventueel inclusief btw en eten/drinken) een offerte op.

Deze prijs is inclusief begeleiding, (pre)organisatie, benodigde materialen en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.

Boek nu de Strijp-S Creative Challenge zonder begeleiding voor:

Een vaste prijs t/m 15 personen bedraagt €200

Vanaf 16 tot 500+ personen is de Challenge voor €12,50 per persoon extra verkrijgbaar. Vraag voor de exacte prijs (eventueel inclusief btw en eten/drinken) een offerte op.

Deze prijs is inclusief (pre)organisatie, de tickets voor het spel (sturen wij vooraf) en een score ranking die wij na afloop sturen via Whatsapp.

  • Graag komen wij naar uw woonplaats. Wij berekenen dan reiskosten door variërend tussen de €75 (zuid Nederland) en €350 (noord Nederland). Vanaf 100 personen vervallen de reiskosten.
  • De prijs is gebaseerd inclusief een opdrachten map en communicatie met ons via uw Whatsapp. Of de route en opdrachten verlopen via onze unieke app (te downloaden op uw smartphone). Vraag naar de mogelijkheden.
  • Kies in plaats van een opdrachten map of onze app op uw smartphone, voor onze iPads 9,7” (in bruikleen) voor €70 per team extra. De teams kunnen met elkaar in contact blijven door de exclusieve chatfunctie op de iPad en elkaars score is zichtbaar. Sabotage van de rivaliserende teams behoort tot de mogelijkheden en maakt de strijd nog spannender! iPads mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid.
  • In dit stadsspel is het mogelijk om gepersonaliseerde (meerkeuze)vragen toe te voegen. Een leuke toevoeging aan uw uitje. Stuur de vragen toe en wij verwerken deze in het teamspel.
  • Tegen meerprijs kunnen wij ook een maatwerk tocht voor u ontwikkelen in een stad naar keuze. Vraag bij ons een offerte op voor de mogelijkheden.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

  • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
  • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
  • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 20 p.p. extra.
  • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
  • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
  • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10 p.p. extra.
  • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20 p.p. extra

Offerte aanvragen

    Activiteit *


    Gewenste datum *


    Gewenste starttijd *


    Aantal deelnemers *


    Gewenste regio *


    Uw (programma)wensen *


    Organisatie *


    Geslacht *


    Naam *


    E-mailadres *


    Telefoonnummer *


    Hoe heeft u ons gevonden?