Strijp-S Creative Challenge

Onze Strijp-S creative challenge staat voor teambuilding, fun en samenwerking en is bovendien leerzaam en competitief. Tijdens dit stadspel worden jullie vooraf opgedeeld in teams en gaan dan te voet op pad te Strijp-S en omgeving (denk aan Strijp-T, Evoluon en Philips stadion). Het doel: Zorg dat je team de meeste punten scoort binnen de afgesproken tijd. Gewapend met onze unieke app (op eigen smartphone of op onze iPad) gaan jullie per team op pad. De app zorgt voor de route en alle circa 50 opdrachten (vragen en puzzels) onderweg, inclusief live score. Welk team scoort de meeste punten en wint de prijs!

Strijp-S was het voormalige Philipsterrein en in het verleden alleen toegankelijk voor personeel, vandaar de naam ‘verboden stad’. Inmiddels is deze locatie een vrij toegankelijk en uniek stedelijk gebied in Eindhoven. Het barst er van de energie en creativiteit. Strijp-S is imposant en industrieel, vele creatievelingen, designers, entertainers en dienstverleners werken en wonen hier. Ook wij zijn hier met ons kantoor sinds 2013 gevestigd en kennen het gebied op ons duimpje. Onderweg zorgen wij uiteraard voor de nodige content over Strijp-S en komt u onder andere langs het Klokgebouw en Ketelhuisplein (bekend van Brabant Open Air, Feel Good Market, STRP Festival, GLOW en Dutch Design Week).

Naar mate de tijd begint te dringen komen de teams dichterbij hun eindtijd, zonder te weten hoeveel punten de andere teams hebben gescoord. Welk team zal er met de prijs vandoor gaan? Onze begeleiding houdt de punten bij en zal uiteindelijk bepalen welk team de prijs wint!

Wilt u een ander gebied dan Strijp-S, boek dan de City team Challenge (klik hier), inmiddels in vrijwel elke (middel)grote stad te boeken.

Programma

We starten en/of eindigen uiteraard op Strijp-S Eindhoven. Wij werken met meerdere horeca locaties samen en verzorgen graag een vergaderruimte en passende borrel en diner. Wilt u de groep splitsen in een fun teambuilding zoals dit stadsspel maar ook een inhoudelijk programma met gids? Boek dan extra de Strijp-S rondleiding (klik hier).

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje of  lunch vooraf
 • Uitleg Strijp-S Creative Game en teams formeren van (gemiddeld) 8 personen per team
 • Start Strijp-S Creative Game met onze app (volledig geautomatiseerd met live score).  Keuze vooraf (bij uw boeking) via uw eigen smartphones of met onze iPads 9,7″.
 • Optie: uitbreiding onderweg met teambuilding games, pauze drankje, snack, ijsje ed.
 • Retour teams, prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

 • Strijp-S creative challenge (op unieke app) t/m 30 personen bedraagt €750
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €25 per persoon

Deze prijs is inclusief begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, unieke app en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.

Opties / meerprijzen (vanaf 30 personen)

 • Boek bij ons ook de horeca vooraf en/of achteraf, voor u 1 crediteur, voor €35 servicekosten. Prijzen op aanvraag.
 • Per team stelt u 1 teamcaptain aan, die op zijn/haar smartphone onze app downloadt. Tegen meerprijs van €75 per team verzorgen wij een iPad 9,7″ per team, u dient vooraf de keuze te maken welke optie u wenst. iPads op basis van beschikbaarheid.
 • Graag komen wij naar uw woonplaats voor deze teambuilding citygame (klik ook hier). Wij berekenen dan extra reis- en ontwikkelingskosten door variërend tussen de €75 tot €500.
 • In dit stadsspel is het mogelijk om gepersonaliseerde (meerkeuze)vragen toe te voegen. Een leuke toevoeging aan uw uitje. Stuur de vragen toe en wij verwerken deze in de app. Meerprijs op aanvraag.
 • Leuke teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling met extra bonuspunten tijdens uw tocht voor € 9 p.p. extra.
 • Streetgolf: Doorloop tijdens de tocht een parcours van 3 holes op Strijp-S. In hoeveel slagen (uiteraard met een soft balletje) bereikt elk team de hole? Scoor extra bonuspunten en boek streetgolf als extra teambuilding voor €12 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. We integreren dan kamers in dit spel, duur totaal wordt dan circa 3,5 uur(!). Meerprijs vanaf €25 p.p.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?