City Team Challenge

Ontdek al het moois van de stad door vragen en opdrachten te vervullen die via onze app op uw smartphone binnenkomen. De City Team Challenge Eindhoven is onze unieke activiteit waarvoor je creativiteit, kennis en een goede samenwerking nodig hebt! Het is een interactief stadsspel dat alle elementen voor een avontuurlijk en creatief bedrijfsuitje combineert. Cultuur, monumenten, prachtige gebouwen en natuur. Elke stad kan u verrassen (de Challenge is in meerdere steden te boeken) en de app leidt u en uw collega’s graag rond.

Deze breed inzetbare city game daagt jullie uit om geheel op app via circa 50 vragen, puzzels, raadsels, foto opdrachten en missies de stad te verkennen. In teams strijden jullie tegen elkaar. Welk team scoort de meest punten en wint de hoofdprijs?

Met de City Team Challenge keuze uit:

 1. Wandel puzzeltocht Centrum Eindhoven
 2. Wandel puzzeltocht Strijp-S Eindhoven
 3. Wandel puzzeltocht Strijp-S & Centrum Eindhoven
 4. Wandel puzzeltocht Strijp-S & Strijp-R
 5. Wandel puzzeltocht Genneper Parken (+ HTC)
 6. Auto puzzeltocht Eindhoven
 7. Fiets/tandem puzzeltocht Eindhoven
 8. E-scooter puzzeltocht Eindhoven
 9. Solex puzzeltocht Eindhoven
 10. Op verzoek en tegen meerprijs is een maatwerk route ook mogelijk (in een andere stad)

Programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg City Team Challenge en teams formeren van (gemiddeld) 4-5 personen per team
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek nu de City Team Challenge met begeleiding voor:

Een vaste prijs t/m 15 personen bedraagt €300

Vanaf 16 tot 500+ personen is de Challenge voor €20 per persoon verkrijgbaar. Vraag voor de exacte prijs (eventueel inclusief btw en eten/drinken) een offerte op.

Deze prijs is inclusief begeleiding, (pre)organisatie, benodigde materialen en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.

Boek nu de City Team Challenge zonder begeleiding voor:

Een vaste prijs t/m 15 personen bedraagt €200

Vanaf 16 tot 500+ personen is de Challenge voor €12,50 per persoon extra verkrijgbaar. Vraag voor de exacte prijs (eventueel inclusief btw en eten/drinken) een offerte op.

Deze prijs is inclusief (pre)organisatie, de tickets voor het spel (sturen wij vooraf) en een score ranking die wij na afloop sturen via Whatsapp.

 • Graag komen wij naar uw woonplaats. Wij berekenen dan reiskosten door variërend tussen de €75 (zuid Nederland) en €350 (noord Nederland). Vanaf 100 personen vervallen de reiskosten.
 • De prijs is gebaseerd inclusief een opdrachten map en communicatie met ons via uw Whatsapp. Of de route en opdrachten verlopen via onze unieke app (te downloaden op uw smartphone). Vraag naar de mogelijkheden.
 • Kies in plaats van een opdrachten map of onze app op uw smartphone, voor onze iPads 9,7” (in bruikleen) voor €70 per team extra. De teams kunnen met elkaar in contact blijven door de exclusieve chatfunctie op de iPad en elkaars score is zichtbaar. Sabotage van de rivaliserende teams behoort tot de mogelijkheden en maakt de strijd nog spannender! iPads mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 • In dit stadsspel is het mogelijk om gepersonaliseerde (meerkeuze)vragen toe te voegen. Een leuke toevoeging aan uw uitje. Stuur de vragen toe en wij verwerken deze in het teamspel.
 • Tegen meerprijs kunnen wij ook een maatwerk tocht voor u ontwikkelen in een stad naar keuze. Vraag bij ons een offerte op voor de mogelijkheden.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 20 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?