De Teambuilding Challenge

Onze teambuilding challenge staat voor samenwerking, fun en ontspanning. Kies zelf je startlocatie. Gaan jullie een tocht door Eindhoven centrum maken? Of past een natuurlijke omgeving beter bij jullie? Check onze teambuilding tochten door de stad en in het bos. Heb je budget beschikbaar kies dan voor een iPad in plaats van een opdrachten map. Gegarandeerd meer interactie, realtime score en hipper!

Teambuilding tocht in de stad Eindhoven

In verschillende teams maken jullie zelfstandig met een fiets en/of tandem een tocht door de stad. Wil je liever lopen, kies dan een city game. Tijdens de fiets/tandem teambuilding challenge voeren de teams diverse opdrachten uit en lossen ze verschillende puzzels op. Ondertussen kun je genieten van de prachtige stad Eindhoven en omgeving. Denk hierbij aan centrum Eindhoven (Philips historie), Strijp-S, Evoluon en High Tech Campus.

Nadat de groep in meerdere teams is verdeeld en de opdrachten mappen of iPads zijn uitgedeeld, kan de tocht beginnen! Vervolgens begin je met je team aan de tocht waarbij je onderweg aan de slag gaat met verschillende opdrachten. Denk hierbij aan puzzels, mentale uitdagingen, team opdrachten, (groeps)foto momenten en pittige vragen. Jouw team is geheel vrij om te kiezen welke opdrachten het kiest. Ga je voor veel makkelijke vragen of een paar moeilijke vragen? Houd rekening met de puntentelling en het tijdslimiet tijdens het maken van je keuze. De vraag is natuurlijk ook hoe de route loopt en waar de eindbestemming is. Alleen door de juiste antwoorden in te sturen krijg je tips en coördinaten om de juiste route te fietsen en je eindbestemming te bereiken. Vergeet onderweg niet om extra aandacht te besteden aan je omgeving voor de foto opdracht op de eindbestemming: de laatste uitdaging waarbij je de getoonde foto’s in de juiste volgorde moet zetten! Welk team scoort de meeste punten en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Teambuilding tocht in het bos

Maak in groepsverband een mooie en gezellige wandel- of fietstocht door de bossen en over de heide in de omgeving van Eindhoven. Denk bijvoorbeeld aan de Leenderheide (bij partner Hut van Mie Pils) of in Oerle (bij partner Bezoekerscentrum Toterfout) of in Best (partner Boshuys). De tocht wordt afgewisseld met diverse uitdagende en creatieve teamopdrachten. Elk team gaat zelfstandig en in eigen tempo op pad. Het doel is om alle opdrachten gedurende de tocht tot een goed einde te brengen. Lukt het jullie om de diverse puzzels op te lossen en de vragen juist te beantwoorden? Scoor de meeste punten, loop de juiste route en wie weet wint jouw team de hoofdprijs!

Wij regelen desgewenst jullie fietsen, tandems, mountainbikes en/of elektrische fietsen. Deze zullen klaar staan bij aanvang. Al fietsend in teams gaan jullie een mooie fietsroute afleggen.

iPads: Het gebruik van een iPad behoort tot de mogelijkheden. Elk team krijgt dan een iPad 9,7″ van ons. U dient per team minimaal 1 tandem af te nemen (waarbij de persoon die achterop zit de iPad vasthoudt). De iPad is voorzien van een speciale app die door ons ontwikkeld is. De iPad navigeert in het bos of stad en stuurt de vragen en opdrachten automatisch toe. Dit spel is realtime dus je kunt ook de score van de andere teams zien, met elkaar chatten en cheaten…..Kortom, genoeg mogelijkheden voor een leuke stad of bos teambuilding tour!

Extra opties tijdens de tocht zijn bij te boeken, zoals:

 • Brain games met onze instructeur, waaronder een muziek quiz, “raad het voorwerp” en triviant.
 • Teambuilding games met onze instructeur, waaronder de landenopdracht, “het verboden woord” en de mensenknoop.
 • Boerengolf, voetgolf of street golf parcours.
 • Een heerlijke lunch, mini chocolade workshop, wijn -of bier proeverij.
 • Museum bezoek
 • Een Escape Room.

Programma

 • Ontvangst in een gezellig café of restaurant
 • Drankje, lunchbuffet of high tea vooraf                                        Optioneel
 • Uitleg stad teambuilding tocht of bos teambuilding tocht
 • Keuze te voet of al fietsend (vooraf bepaald)
 • Start van de teambuilding tocht in teams
 • Drinkpauze tussendoor                                                                   Optioneel
 • Uitbreiding met extra activiteiten                                                  Optioneel
 • Terugkomst, voertuigen inleveren en prijsuitreiking
 • Borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue                              Optioneel

De tocht zonder opties duurt circa 2 tot 2,5 uur. Korter of langer is mogelijk.

Prijslijst exclusief 21% btw

Kies voor een Teambuilding Challenge te voet (of regel je eigen fietsen / tandems):

Stad te voet
of eigen vervoer
Bos te voet
of eigen vervoer
Prijs t/m 10 personen € 200  –
Prijs t/m 15 personen € 300 € 300
Prijs tot 50 personen € 20 p.p. € 20 p.p.
Prijs van 50-150 personen € 18 p.p. € 18 p.p.
Prijs > 150 personen € 17 p.p. € 17 p.p.

Kies voor een Teambuilding Challenge met onze tandems en/of fietsen:

Stad + tandem
of fiets
Bos + tandem
of fiets
Prijs t/m 10 personen  –  –
Prijs t/m 15 personen € 480 € 480
Prijs tot 50 personen € 32 p.p. € 32 p.p.
Prijs van 50-150 personen € 30 p.p. € 30 p.p.
Prijs > 150 personen € 29 p.p. € 29 p.p.

Bovenstaande prijzen zijn basisprijzen met opdrachten map.

 • Kies in plaats van een opdrachten map voor onze innovatieve iPads voor €60 per team extra.
 • Deze prijs is verder inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen.
 • Desgewenst verzorgen wij deze activiteit in het Engels.
 • Tandem – en fiets verhuur op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar (vanaf 15 personen). Op verzoek en tegen toeslag zijn elektrische fietsen beschikbaar.

Wilt u naast deze activiteit nog extra activiteiten vooraf, tussendoor of na afloop boeken? Kies dan voor één of meer van de onderstaande uitbreidingen, te boeken vanaf 15 personen en op basis van beschikbaarheid:

 • Teambuilding games onderweg met onze instructeur voor €40 per team extra.
 • Brain games onderweg met onze instructeur voor €40 per team extra.
 • Rondleiding Strijp-S voor € 15,00 per persoon extra.
 • Boerengolf, Voetgolf of Streetgolf  voor €40 per team extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na of tijdens de tocht. Geniet van 4 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf € 15,00 p.p. extra.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na of tijdens de tocht. Geniet van 4 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf € 22,50 p.p. extra.
 • Bezoek een museumbezoek: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour, exclusief gids. Vanaf € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur voor €160 per team extra.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?