De Teambuilding Challenge

Onze teambuilding challenge staat voor samenwerking, fun en ontspanning. Kies zelf je startlocatie. Gaan jullie een tocht door Eindhoven centrum maken? Of past een natuurlijke omgeving beter bij jullie? Check onze teambuilding tochten door de stad en in het bos.

Teambuilding tocht in de stad Eindhoven

In verschillende teams maken jullie zelfstandig met een fiets en/of tandem een tocht door de stad. Wil je liever lopen, kijk dan ook naar onze city games. Tijdens de fiets/tandem teambuilding challenge voeren de teams diverse opdrachten uit en lossen ze verschillende puzzels op. Ondertussen kun je genieten van de prachtige stad Eindhoven en omgeving. Denk hierbij aan centrum Eindhoven (Philips historie), Strijp-S, Evoluon en High Tech Campus.

Nadat de groep in meerdere teams is verdeeld en de opdrachten mappen of iPads zijn uitgedeeld, kan de tocht beginnen! Onderweg ga je met je team aan de slag gaat met verschillende opdrachten. Denk hierbij aan puzzels, mentale uitdagingen, team opdrachten, (groeps)foto momenten en pittige vragen. Jouw team is geheel vrij om te kiezen welke opdrachten jullie kiezen. Ga je voor veel makkelijke vragen of een paar moeilijke vragen? Houd rekening met de puntentelling en het tijdslimiet tijdens het maken van je keuze. De vraag is natuurlijk ook hoe de route loopt en waar de eindbestemming is.

Teambuilding tocht in het bos

Maak in groepsverband een mooie en gezellige wandel- of fietstocht door de bossen en over de heide in de omgeving van Eindhoven. Denk bijvoorbeeld aan de Leenderheide (bij partner Hut van Mie Pils) of in Oerle (bij partner Bezoekerscentrum Toterfout) of in Best (partner Boshuys). De tocht wordt afgewisseld met diverse uitdagende en creatieve teamopdrachten. Elk team gaat zelfstandig en in eigen tempo op pad. Het doel is om alle opdrachten gedurende de tocht tot een goed einde te brengen. Lukt het jullie om de diverse puzzels op te lossen en de vragen juist te beantwoorden? Scoor de meeste punten, loop/fiets de juiste route en wie weet wint jouw team de hoofdprijs!

Wij regelen desgewenst jullie fietsen, tandems, mountainbikes en/of elektrische fietsen. Deze zullen klaar staan bij aanvang. Al fietsend in teams gaan jullie een mooie fietsroute afleggen.

iPads: Het gebruik van een iPad behoort tot de mogelijkheden. Elk team krijgt dan een iPad 9,7″ van ons. U dient per team minimaal 1 tandem af te nemen (waarbij de persoon die achterop zit de iPad vasthoudt). De iPad is voorzien van een speciale app tocht die door ons ontwikkeld is. De iPad navigeert in het bos of stad en stuurt de vragen en opdrachten automatisch toe. Dit spel is realtime dus je kunt ook de score van de andere teams zien, met elkaar chatten en elkaar afleiden…..Kortom, genoeg mogelijkheden voor een leuke stad of bos teambuilding tour!

Programma

 • Ontvangst in een gezellig café of restaurant
 • Drankje, lunchbuffet of high tea vooraf (optioneel)
 • Uitleg stad teambuilding tocht of bos teambuilding tocht
 • Keuze te voet of al fietsend (vooraf bepaald)
 • Start van de teambuilding tocht in teams
 • Drinkpauze tussendoor (optioneel)
 • Uitbreiding met extra activiteiten (optioneel)
 • Terugkomst, voertuigen inleveren en prijsuitreiking
 • Borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue (optioneel)

De tocht zonder opties duurt circa 2 tot 2,5 uur. Korter of langer is mogelijk.

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Kies voor een Teambuilding Challenge te voet (of regel je eigen fietsen/tandems):

 • Deze tocht t/m 30 deelnemers (2 a 2,5 uur) kost u €750
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €25 per persoon

Kies voor een Teambuilding Challenge met onze tandems en/of fietsen:

 • Deze tocht t/m 30 deelnemers inclusief tandems-/fietshuur (2 a 2,5 uur) kost u €1110
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €37 per persoon

Overig:

 • De prijs is inclusief onze begeleiding, (pre)organisatie, benodigde materialen en na afloop een prijsuitreiking met leuke prijsjes voor het winnende team.
 • De route en opdrachten verlopen via onze unieke app (te downloaden op uw smartphone).
 • Kies in plaats van onze app op uw smartphone, voor onze iPads 9,7” (in bruikleen, voor veel meer interactie en mogelijkheden) voor €70 per team extra. iPads mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 • In dit stadsspel is het mogelijk om gepersonaliseerde (meerkeuze)vragen toe te voegen. Een leuke toevoeging aan uw uitje. Stuur de vragen toe en wij verwerken deze in het teamspel.
 • Tandem – en fiets verhuur op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar (vanaf 30 personen). Op verzoek en tegen toeslag zijn elektrische fietsen beschikbaar.
 • Graag verzorgen wij dit uitje ook in uw woonplaats naar keuze. Prijs op aanvraag.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 30 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling voor €9 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling voor €9 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €9 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €15 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €25 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €15 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €25 p.p. extra.

 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?