Solex Beleving

De Solex 3800 roept een nostalgisch gevoel op. Deze snorfietsen komen oorspronkelijk uit Frankrijk (1918) en het rijwiel met motor, type 3800, werd in 1966 gefabriceerd. Dit type is 45 jaar oud en jij mag deze nu gaan besturen. Voor stadsritten zetten wij type 4800 in, vanwege intensiever verkeer en stadsverlichting (ideaal bijvoorbeeld tijdens de Lichtjesroute). Tijdens deze activiteit leer je de eerste basistechnieken van het rijden op een Solex. Het rijden op deze snorfiets is een unieke en zeer bijzondere ervaring. Je gaat voor je gevoel terug in de tijd en het is ook in deze tijd een leuk vervoersmiddel! Bij deze activiteit krijgt iedere deelnemer 1 Solex. Tijdens de route gaat er een gids mee die met jullie langs diverse highlights zal gaan en ook de natuur niet zal overslaan.

Het mooie van onze Solex beleving is dat wij op elk gewenste locatie kunnen starten en weer op elk gewenste locatie kunnen eindigen. Wilt u dus bij uw congreslocatie, hotel, bedrijf of vereniging starten, dan is dat mogelijk. En we eindigen bijvoorbeeld bij de diner locatie! De route en tijd stemmen wij met u af. Groepsgroottes van 15  tot enkele honderden zijn mogelijk.

Goed om te weten:

 • De Solexen transporteren wij per vracht naar elk gewenste locatie. U kunt dus ook een eigen locatie opgeven, een hotel, restaurant, bij u op kantoor? Omdat wij transporteren kunnen wij desgewenst ook elders eindigen.
 • Voor Solex rijden heeft u minimaal en snorfiets rijbewijs nodig.

Nieuw 2019-2020 E-scooters

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg voertuig
 • Start tour met onze begeleiding / gidsen OF een puzzeltour
 • Optie: drinkpauze tussendoor
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze begeleiding onderweg
 • Retour en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek een Solex Tour voor:

Aantal personenPrijs
<20€900,-
20-50€45,- p.p.
50-150€43,- p.p.
>150Op aanvraag.

Deze prijs is inclusief begeleiding (gidsen) of een puzzeltour, onze organisatie en vrachtkosten (Solexen op elk gewenste locatie lossen en laden).
Solex wordt afgeleverd met volle tank, duur tour is 2 max. uur.
Elk 1/2 uur extra tegen €10 meerprijs per persoon.
Tegen geringe meerkosten verzorgen wij de Solex tocht ook in uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €250.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 20 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?