Pubquiz

Relactive Events verzorgt een verschillende quizen met top entertainment en een leuke prijsuitreiking. We beschikken over vele thema’s, zoals mannen vs. vrouwen, 80’s, 90’s of 00’s quiz, sportquiz, Ik hou van Holland quiz, muziek quiz, MVO quiz, et cetera. Elke quiz kent veel variatie met open vragen, meerkeuzevragen, audio vragen, foto vragen en mogelijk een beamer ronde. Een quiz bij ons is nooit standaard, maar altijd afgestemd op de locatie en doelgroep. Laat je verrassen door onze Relacitve Events Quizzen! Wij onderscheiden 2 soorten quizzen:

Pub Quiz
Onder het genot van een drankje speel je de gezellige en uitdagende Pub Quiz. Deze quiz is geschikt voor alle doelgroepen en zorgt voor het nodige plezier. Daag je vrienden of collega’s uit en laat zien wie de slimste is! De quiz wordt in teams gespeeld en wordt begeleid door de quizmaster die jullie de leukste, grappigste en meest uitdagende vragen voorschotelt. Iedere vraag die goed beantwoord wordt, levert een punt op. Welk team aan het einde van de reeks de meeste punten heeft, mag zich kronen tot winnaar van de Pub Quiz.

De Pub Quiz wordt traditioneel in een pub uitgevoerd, maar kan natuurlijk in elke ruimte georganiseerd worden. Wij hebben diverse horeca partners, hotel-en congres locaties waar wij terecht kunnen. Uiteraard komt onze quiz master ook graag naar uw locatie.

(After) Diner Quiz
Combineer een 3-gangen diner, buffet of barbecue (vooraf, tijdens of achteraf)  met de spannende Diner Quiz en ga de uitdaging aan met je collega’s of vrienden. Deze quiz wordt optioneel gespeeld met iPads en de quizmaster zorgt voor een heerlijke dosis humor tijdens deze quiz. De Diner Quiz is erg geschikt voor ontspanning tijdens een congres, vergadering of ronde tafel diner. De vragen kunnen aangepast worden aan iedere gelegenheid. Op deze manier is er voor ieder wat wils! Wij horen graag wat je wensen zijn.

Programma

Wij komen graag naar uw locatie toe of u boekt bij één van onze horeca partners. Optioneel verzorgen wij een leuke apres ski quiz op één van onze partner ijsbanen of sneeuwbanen!

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of diner vooraf
 • Uitleg,  teams formeren van gemiddeld 4 tot 6 personen per team
 • Start quiz in diverse rondes
 • Pauze optioneel mogelijk
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek een maatwerk Pubquiz voor: 

 • Een vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €750.
 • De prijs vanaf 30 personen kost u €25 per persoon meerprijs.

Overig:

 • Deze prijs is inclusief (pre)organisatie en quizmaster(s) met geluidsinstallatie tot 50 personen en prijsuitreiking met prijsjes voor de winnaar, maar exclusief eventuele zaalhuur. In sommige gevallen is de zaal kosteloos in combinatie met afname van eten en drinken.
 • Graag verzorgen wij dit uitje ook in uw woonplaats naar keuze. Prijs op aanvraag.
 • De prijs is gebaseerd op circa 1,5 tot 2 uur quiz plezier. Wenst u de avond langer te laten verlopen, met meerdere rondes dan geldt een geringe meerprijs.
 • Leuke uitbreiding met DJ en DJ booth op aanvraag, ECHT een toegevoegde waarde hierin. Indicatie meerprijs €1000 – €1500.
 • Volledige feestavond op aanvraag.
 • Zaalhuur, catering, horecapersoneel regelt u, of wij zorgen hiervoor tegen meerprijs.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?