Mountainbike Adventure

Een mountainbike, ook wel ATB (All Terrain Bicycle) genoemd, is een fiets gemaakt om offroad te rijden, op onverharde wegen of paden. Voor het berijden van een moeilijk begaanbaar terrein is het nodig om enkele technieken onder de knie te hebben. Sommige basistechnieken zijn makkelijk te leren, anderen zoals een bunny hop zijn een stuk lastiger. Tijdens deze activiteit leer je de eerste basistechnieken van het rijden op een ATB en krijgt iedere deelnemer 1 mountainbike. Tijdens de gehele route gaat er een ervaren gids mee, die vanaf de start locatie tot de eind locatie mee zal rijden.

Tocht Eindhoven regio
Wij starten het programma op een locatie in Eindhoven, bij uw hotel of sporthal. Na een introductie, het op maat stellen van de zadelhoogte en het leren van de basistechnieken, wordt een route met de gids afgelegd. De route zal naar een origineel MTB route gaan. Wij maken hierbij gebruik van officiële MTB routes. Ook zullen wij (desgewenst) onderweg nog een stop maken, om te relaxen of wat te drinken. We eindigen weer bij de startlocatie. Wij onderscheiden in de tochten een recreatieve mountainbike tour en een sportieve mountainbike tour. Bij grote groepen splitsen wij de groep in subgroepen van verschillend niveau.

Tocht op jouw locatie
Wij komen met mountainbikes en begeleiding graag naar uw locatie. Of dat nu een startlocatie in een stad is of ergens in de natuur (Nationaal Park oid) is, maakt niet uit. Wij starten elk programma ergens in Nederland of België (Ardennen!). Vooraf wordt in overleg een route bepaald en of deze recreatief of sportief wordt. Op de dag zelf brengen wij de mountainbikes op de afgesproken locatie en na een introductie en het leren van de basistechnieken, wordt de route met onze gids(en) afgelegd. We eindigen weer bij de startlocatie of desgewenst elders. Wij streven er altijd naar om een officiële mountainbike route te volgen.

Een mountainbike tour kan inspannend zijn, een douche na afloop kan prettig zijn. Wij kunnen dit in overleg met u (als u bijvoorbeeld niet in een hotel verblijft) verzorgen.

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een locatie in Eindhoven of elders
 • Optie: drankje of lunchbuffet vooraf
 • MTB uitdelen (maat S, M, en L) inclusief helmen
 • Uitleg MTB, remmen en versnellingen
 • Met elkaar en ervaren begeleiding op pad, grote groepen met verschillend niveau
 • Optie onderweg: drinkpauze
 • Retour teams en afsluiting (op verzoek douche gelegenheden)
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

– Altijd naar een originele mountainbike route.
– Ervaring begeleiding.

Prijzen exclusief btw

Boek een Mountainbike Tocht voor:

Aantal personenPrijs
<15€450,-
15-50€30,- p.p.
50-100€28,- p.p.
>100Op aanvraag

De prijs is inclusief mountainbike met helm. Gelost op locatie naar keuze. Laden op dezelfde locatie of op verzoek elders is mogelijk zonder meerprijs. Tijdens de tour van circa 2 uur gaat begeleiding mee. Is de groep groter dan 15 personen, maken we 2 of 3 niveaus.

In Eindhoven gaan we naar MTB route Waalre/ Valkenswaard of naar Best. In geval u na afloop een douche wenst, kunnen wij dit faciliteren tegen geringe meerkosten.

Referenties: FC Eindhoven heren selectie 1, Fysio praktijk Nuenen, KPMG en meer.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

Ten behoeve van catering vooraf en achteraf vraag naar de mogelijkheden. Een terras stop tegen het einde (meestal altijd nog wel 20 minuten daarna fietsen), is op verzoek mogelijk. De tour wordt dan met circa 20 minuten verlengd, hiervoor geldt een kleine toeslag.

Omkleed ruimte vooraf en/of douche gelegenheid na afloop, op verzoek en tegen kleine toeslag. In regio Eindhoven werken wij met een aantal locaties hiervoor samen. Prijs bedraagt circa €2,50 p.p. extra.

Bidon, neem deze zelf mee. Tegen toeslag van €2,50 / stuk verzorgen wij deze, en mag u deze na afloop ook houden.

  • Voor of na de MTB tour een leuke Citygame of in de bossen Expeditie Robinson of Levend Stratego teambuilding spel. Een combiprogramma is altijd met korting!
  • Bier proeverij: Leuk voor na de tocht. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf € 15,00 p.p. extra.
  • Wijn proeverij: Leuk voor na de tocht. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf € 20,00 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?