Mountainbike Adventure

Een mountainbike, ook wel ATB (All Terrain Bicycle) genoemd, is een fiets gemaakt om offroad te rijden, op onverharde wegen of paden. Voor het berijden van een moeilijk begaanbaar terrein is het nodig om enkele technieken onder de knie te hebben. Sommige basistechnieken zijn makkelijk te leren, anderen zoals een bunny hop zijn een stuk lastiger. Tijdens deze activiteit leer je de eerste basistechnieken van het rijden op een ATB. Tijdens de gehele route gaat er een ervaren gids mee, die vanaf de start locatie tot de eind locatie mee zal rijden.

Tocht Eindhoven regio
Wij starten het programma op een locatie in Eindhoven, bij uw hotel of sporthal. Na een introductie, het op maat stellen van de zadelhoogte en het leren van de basistechnieken, wordt een route met de begeleiding afgelegd. De route zal naar een origineel MTB route gaan. Wij maken hierbij gebruik van officiële MTB routes. Ook zullen wij (desgewenst) onderweg nog een stop maken, om te relaxen of wat te drinken. We eindigen weer bij de start locatie. Wij onderscheiden in de tochten een recreatieve mountainbike tour en een sportieve mountainbike tour. Bij grote groepen splitsen wij de groep in subgroepen van verschillend niveau.

Tocht op jouw locatie
Wij komen met mountainbikes en begeleiding graag naar uw locatie. Of dat nu een start locatie in een stad is of ergens in de natuur (Nationaal Park oid) is, maakt niet uit. Wij starten elk programma ergens in Nederland of België (Ardennen). Vooraf wordt in overleg een route bepaald en of deze recreatief of sportief wordt. Op de dag zelf brengen wij de mountainbikes op de afgesproken locatie en na een introductie en het leren van de basistechnieken, wordt de route met onze begeleiding afgelegd. We eindigen weer bij de start locatie of desgewenst elders. Wij streven er altijd naar om een officiële mountainbike route te volgen.

Een mountainbike tour kan inspannend zijn, een douche na afloop kan prettig zijn. Wij kunnen dit in overleg met u (als u bijvoorbeeld niet in een hotel verblijft) verzorgen.

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een locatie in Eindhoven of elders
 • Optie: drankje of lunchbuffet vooraf
 • MTB uitdelen (maat M, L en XL) inclusief helmen
 • Uitleg MTB, remmen en versnellingen
 • Met elkaar en ervaren begeleiding op pad, grote groepen met verschillend niveau (als de groep groot genoeg is).
 • Optie onderweg: drinkpauze op terras of binnen
 • Retour en afsluiting (op verzoek douche gelegenheid)
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Referenties o.a.: FC Eindhoven heren selectie 1, diverse fysio praktijken, ING Bank, BNG Bank, TVM, Ryce, De Vries en Verburg en KPMG.

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

 • Een Mountainbike tocht regio Eindhoven t/m 30 deelnemers inclusief MTB huur met helm (2 a 2,5 uur) kost u €900
 • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €30 per persoon

Deze prijzen zijn inclusief begeleiding en pre organisatie. We fietsen dan naar een officieel MTB parcours fietsen (of we starten daar).

Op verzoek en tegen meerprijs regelen we;

 • Langere huur en begeleiding (tot 4 uur) met pauzestop voor €10 per persoon meerprijs, exclusief drankjes/hapjes (ter plaatse afrekenen of op factuur).
 • Lunch vooraf of borrel en diner achteraf, op aanvraag (maatwerk).
 • Neem een eigen bidons mee of koop deze bij ons a €5 per stuk (mag u dan houden).
 • Douche gelegenheid na afloop op verzoek mogelijk bij een sport accommodatie. Prijs bedraagt €5 p.p. extra (met een minimum van €150).

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?