IJsspelen

Begeef je op glad ijs tijdens de IJsspelen (ice games) van Relactive Events! In teams ga je de competitie aan met je collega’s tijdens verschillende spelonderdelen op het ijs. Voordat we het ijs opgaan krijg je uitleg, worden de teams gemaakt en krijg je snowsteps van ons (spikes onder je eigen platte schoenen). Vervolgens muts op, jas en handschoenen aan en laat de ijspret en teambuilding beginnen! In totaal speelt elk team 3 tot 6 (afhankelijk van ijshuur tijd en groepsgrootte) van de volgende spellen:

 • Human Icebowling: De ingrediënten: slee, kegels en een persoon. Schuif je collega op slee richting de kegels en ga voor een strike!
 • Ice Hockey Competitie (niet op elke ijsbaan mogelijk): Hockey op schoenen, scoor bij de tegenstander! Uiteraard zijn er andere regels en misschien meer dan één puck….
 • Human Curling op Tubes: Curling met levende curling stenen! Duw je collega op een mega rubberband zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis. Spelen jullie tactisch?
 • Rodelslalom on Ice (prikslee slalom, niet op elke ijsbaan mogelijk): Prik jezelf zo snel mogelijk naar de overwinning. Je zit op een slee en krijgt 2 prikstokken, ben jij sneller dan je concurrent?
 • Jeu d´Ice: Jeu d’ boules maar dan met een stick en pucks. Wie schuift de puck het dichts mogelijk bij de but? Ideaal spel voor jong en oud!
 • Fun Curling beleving: Veeg onze stenen zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis, welke steen ligt het meest midden en pakt de punt. Voor een uitgebreide workshop en technieken, boek dan een fun curling workshop voor een uur.
 • IJsstok schieten (niet op elke ijsbaan beschikbaar); Dit spel wordt wel eens verward met Curling. Echter hier gooi je onderhands (zoals bowling) de ijsstok naar het huis. Er wordt ook niet geveegd, omdat de ijsstokken met flinke snelheid kunnen aankomen en juist trachten andere ijsstokken te ketsen.
 • Einstein quiz; een mini quiz van 20 pittige winterse vragen, waarin het team tracht in de beperkte tijd zoveel mogelijk goede antwoorden te verstrekken.

Aan het einde van de IJsspelen gaan we het ijs af en verzorgen wij een leuke prijsuitreiking. Wie mag zich ‘Koning van de IJsspelen‘ noemen? Ook kun je je dan even opwarmen onder het genot van een warme chocomel of een lekkere glühwein. Mocht u een uitgebreid programma wensen, of met een grote groep zijn (>100 personen) dan vullen wij de ijsspelen aan met bijvoorbeeld een workshop ijssculpturen, een VR Game La Casa de Escape, vrij schaatsen, en/of een leuke apres ski quiz. Ook buffetten en borrels regelen wij graag vanaf 20-25 personen (per ijsbaan verschillend).

Programma

Welke ijsbanen (en tijden)?

In het zuiden van Nederland komen wij sinds 2011 op de (binnen) ijsbanen te Eindhoven,  Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Breda en Geleen. Inmiddels hebben wij sinds 2015 de ijsbanen markt uitgebreid en komen wij ook te ijsbanen Dordrecht, Utrecht, Deventer en een aantal ijsbanen in België.

Klik hier voor een overzicht van alle ijsbanen die wij bezoeken. Wilt u dus een ervaren teambuilding en workshop begeleider hebben die de Curling of IJsspelen elders komt verzorgen, neem dan contact met ons op!

Diverse ijsbanen zijn een lang seizoen open (van september t/m juni), anderen weer korter van oktober (Herfstvakantie) t/m maart (Krokusvakantie). Tijdens de Kerst periode staan er ook veel tijdelijke ijsbanen in steden en dorpen, meestal voor een maand. Op deze ijsbanen komen wij ook geregeld, zoals in Valkenswaard, Oirschot en Parade Den Bosch.

U kunt het beste ons een aantal data en 2 locatie voorkeuren opgeven en zullen wij voor u de beschikbaarheid opvragen. Een concept programma betreft;

 • Ontvangst bij de ijsbaan met optioneel koffie, thee en een warme appelflap of een lekkere lunch
 • Circa 15 minuten vooraf welkom door ons bij de ijsbaan
 • Uitleg IJsspelen, snowsteps aan (veiligheid) en teams formeren van maximaal 8 personen per team
 • Het ijs op: start ijsspelen, diverse competitie rondes (roulatie van spellen en teams). Aantal spellen en type spellen in overleg, en afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden op de ijsbaan zelf.
 • Van ijs af (na 1 of 1,5 uur, groepen groter dan 100 personen 2 uur minimaal) en leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue
 • Uitbreiding: leuke quiz, vrij schaatsen of workshop IJssculpturen

Prijzen exclusief btw, uitvoering in Nederlands of Engels

De volgende prijzen gelden voor 1 uur op het ijs.

Prijzen te ijsbaan Eindhoven, Tilburg en Nijmegen

 • Een vaste prijs t/m 16 personen bedraagt €595
 • Vanaf 17 personen bedraagt de prijs per persoon €35
 • Een extra half uur op het ijs is bij te boeken voor een vaste prijs van €350

Prijzen te ijsbaan Utrecht, Geleen, Breda en Den Bosch

 • Een vaste prijs t/m 24 personen bedraagt €840
 • Vanaf 25 personen bedraagt de prijs per persoon €35
 • Een extra half uur op het ijs is bij te boeken voor een vaste prijs van €350

Overige prijzen zoals te ijsbaan Haarlem, Deventer, Dordrecht en anderen vanaf 20 personen op aanvraag. 

 • Deze prijs is inclusief onze begeleiding, (pre)organisatie, benodigde materialen en na afloop een prijsuitreiking met leuke prijsjes voor het winnende team.
 • De prijs is onder voorbehoud van de mogelijkheid tot ijshuur. Naast 1 uur of 1,5 op het ijs, moet u er rekening mee houden dat de introductie en prijsuitreiking samen circa 20 a 30 minuten extra duren. De prijs is verder inclusief ijsbaanhuur en entreekosten tot het ijssport complex. Indien gewenst kunt u nog recreatief gaan schaatsen, mits de ijsbaan open is. Diverse soorten schaatsen zijn op de locatie te huur vanaf €5,00 per paar. Overige ijsbanen in NL en BE zoals Valkenswaard, Dordrecht, Twente, Lommel, Turnhout op aanvraag.
 • Wij adviseren maximaal 1,5 uur op het ijs te staan met grotere groepen vanaf 25 a 30 personen (onder de 25 mag natuurlijk ook voor de genoemde meerprijs van €350). Vanaf 65 personen en meer krijgt u ½ uur extra op het ijs zonder meerprijs erbij (korting), wij gaan dan ook de ijsspelen verzorgen (i.p.v. alleen Fun Curling). Zodra we 2 uur op het ijs staan, wordt dit meestal in combinatie met een wissel programma verzorgd.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 18 personen)

MEERPRIJS; IJssculpturen naast de ijsbaan (o.b.v. 3 personen / ijsblok) exclusief btw:
IJssculpturen circa 1 tot 1,5 uur naast de ijsbaan t/m 18 personen €675
IJssculpturen circa 1 tot 1,5 uur naast de ijsbaan vanaf 18 personen, per afname in trio (3 personen / ijsblok) €112,50
Deze prijs is inclusief het verzorgen van de werktafels, opbouw en afbouw.

MEERPRIJS; Vrij schaatsen en eventueel schaatsles
In overleg, denk aan schaatshuur (variërend van €7 – €10 per paar) en instructeurs die lessen kunnen geven.

MEERPRIJS; Apres ski quiz exclusief eten/drinken:
Quiz circa 1 tot 1,5 uur t/m 18 personen 350
Quiz circa 1 tot 1,5 uur vanaf 18 personen €20 p.p.
Quiz circa 1 tot 1,5 uur vanaf 100 personen €15 p.p.

De quiz is mogelijk o.v.v. beschikbaarheid van een ruimte in de horeca. Eventuele ruimtekosten voor rekening opdrachtgever of we gaan in de buurt naar een leuke (horeca)locatie toe.

Heerlijk eten & drinken vanaf minimaal 25 a 30 personen
Wij kunnen ook uitstekende catering (eten/drinken) op de ijsbaan verzorgen. Denk hierbij aan lunches, winter barbecues, buffetten en gangen diners. De catering wordt aan de hand van uw behoeften en budget ingevuld. Lunches zijn vanaf €17,50 per persoon te boeken en buffetten en barbecues vanaf €27,50 per persoon verkrijgbaar. Sommige locaties zijn duurder. Een ontvangst met koffie of thee met (meestal) een appelflap kost vanaf €7 per persoon. Vraag naar de mogelijkheden en informeer naar onze exacte prijzen.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?