IJsspelen

Begeef je op glad ijs tijdens de IJsspelen van Relactive Events! In teams ga je de competitie aan met je collega’s tijdens verschillende spel onderdelen op het ijs. Voordat we het ijs opgaan krijg je uitleg, worden de teams gemaakt en krijg je snowsteps van ons (spikes onder je eigen platte schoenen). Vervolgens muts op, jas en handschoenen aan en laat de ijspret en teambuilding beginnen! In totaal speelt elk team 3 tot 6 (afhankelijk van ijshuur tijd en groepsgrootte) van de volgende spellen:

 • Fun Curling beleving: Veeg onze stenen zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis, welke steen ligt het meest midden en pakt de punt. Voor een uitgebreide workshop en technieken, boek dan een fun curling workshop.
 • Human Bowling: De ingrediënten: slee, kegels en een persoon. Schuif je collega op slee richting de kegels en ga voor een strike!
 • Ice Hockey Competitie (niet op elke ijsbaan mogelijk): Hockey op schoenen, scoor bij de tegenstander! Uiteraard zijn er andere regels en misschien meer dan één puck….
 • Human Curling: Curling met levende curling stenen! Duw je collega op een mega rubberband zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis. Spelen jullie tactisch?
 • Rodelslalom on Ice (prikslee slalom, niet op elke ijsbaan mogelijk): Prik jezelf zo snel mogelijk naar de overwinning. Je zit op een slee en krijgt 2 prikstokken, ben jij sneller dan je concurrent?
 • Jeu d´Ice: Jeu d’ boules maar dan met een stick en pucks. Wie schuift de puck het dichts mogelijk bij de but? Ideaal spel voor jong en oud!
 • IJsstok schieten (niet op elke ijsbaan beschikbaar); Dit spel wordt wel eens verward met Curling. Echter hier gooi je onderhands (zoals bowling) de ijsstok naar het huis. Er wordt ook niet geveegd, omdat de ijsstokken met flinke snelheid kunnen aankomen en juist trachten andere ijsstokken te ketsen.
 • Einstein quiz; een mini quiz van 20 pittige winterse vragen, waarin het team tracht in de beperkte tijd zoveel mogelijk goede antwoorden te verstrekken.

Aan het einde van de IJsspelen gaan we het ijs af en verzorgen wij een leuke prijsuitreiking. Wie mag zich ‘Koning van de IJsspelen‘ noemen? Ook kun je je dan even opwarmen onder het genot van een warme chocomel of een lekkere glühwein. Mocht u een uitgebreid programma wensen dan vullen wij de ijsspelen aan met bijvoorbeeld een workshop ijssculpturen, vrij schaatsen en/of een leuke maatwerk quiz. Ook buffetten en borrels regelen wij graag vanaf 30 personen.

Programma

Welke ijsbanen (en tijden)?

In het zuiden van Nederland komen wij sinds 2011 op de (binnen) ijsbanen te Eindhoven,  Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Breda en Geleen. Inmiddels hebben wij sinds 2015 de ijsbanen markt uitgebreid en komen wij ook te ijsbanen Dordrecht, Utrecht, Deventer en een aantal ijsbanen in België.

Klik hier voor een overzicht van alle ijsbanen die wij bezoeken. Wilt u dus een ervaren teambuilding en workshop begeleider hebben die de Curling of IJsspelen elders komt verzorgen, neem dan contact met ons op!

Diverse ijsbanen zijn een lang seizoen open (van september t/m juni), anderen weer korter van oktober (Herfstvakantie) t/m maart (Krokusvakantie). Tijdens de Kerst periode staan er ook veel tijdelijke ijsbanen in steden en dorpen, meestal voor een maand. Op deze ijsbanen komen wij ook geregeld, zoals in Valkenswaard, Oirschot en Parade Den Bosch.

U kunt het beste ons een aantal data en 2 locatie voorkeuren opgeven en zullen wij voor u de beschikbaarheid opvragen. Een concept programma betreft;

 • Ontvangst bij de ijsbaan met optioneel koffie, thee en een warme appelflap of een lekkere lunch
 • Circa 15 minuten vooraf welkom door ons bij de ijsbaan
 • Uitleg IJsspelen, snowsteps aan (veiligheid) en teams formeren van maximaal 8 personen per team
 • Het ijs op: start ijsspelen, diverse competitie rondes (roulatie van spellen en teams). Aantal spellen en type spellen in overleg, en afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden op de ijsbaan zelf.
 • Van ijs af (na 1 of 1,5 uur) en leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue
 • Uitbreiding: leuke quiz, vrij schaatsen of workshop IJssculpturen

Prijzen exclusief 9% btw, uitvoering in Nederlands of Engels

De volgende prijzen gelden voor onze partner indoor ijsbanen (overige ijsbanen op aanvraag)

 • IJsspelen vaste prijs t/m 30 personen 1 uur op het ijs bedraagt €1125.
 • Voor 1,5 uur op het ijs bedraagt dit €1500
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €37,50 per persoon

Overig:

Deze prijs is inclusief onze reiskosten naar de ijsbaan, begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen, snowsteps voor onder uw schoenen (veiligheid) en na afloop een prijsuitreiking met leuke prijsjes voor het winnende team.

De prijs is onder voorbehoud van de mogelijkheid tot ijshuur. Naast 1 uur of 1,5 op het ijs zal de introductie en prijsuitreiking samen circa 20 a 30 minuten extra duren. De prijs is verder inclusief onze reiskosten, de ijsbaanhuur en entreekosten tot het ijssport complex. Indien gewenst kunt u nog recreatief gaan schaatsen, mits de ijsbaan open is. Diverse soorten schaatsen zijn op de locatie te huur vanaf €6,00 of duurder per paar.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden op de ijsbaan zijn:

OPTIE; IJssculpturen naast de ijsbaan (als keuze programma of wissel programma)

 • IJssculpturen workshop naast de ijsbaan t/m 30 personen €1125
 • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €37,50 per persoon (we berekenen altijd dan per groepjes van 3 personen).

Deze prijs is inclusief verzorgen van werktafels t/m 30 personen. Daarboven tegen meerprijs.

OPTIE; Maatwerk quiz (met of zonder onze quiz master)

 • Maatwerk Quiz op app, zonder onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €300
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €10 per persoon
 • Maatwerk Quiz met onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €750
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €25 per persoon

Een quiz is mogelijk op basis van beschikbaarheid van een ruimte op de ijsbaan. Eventuele ruimtekosten die het ijscomplex vraagt, belasten wij aan u door (uiteraard na overleg). Of we gaan met elkaar in de buurt naar een leuke (horeca)locatie toe.

Heerlijk eten & drinken vanaf 30 personen
Wij kunnen catering op de ijsbaan verzorgen, denk hierbij aan lunches, borrels en diner buffetten. Eten en drinken worden aan de hand van uw behoeften en budget samengesteld en soms gaan we dan ook ergens anders heen. Lunches zijn vanaf €20 per persoon en buffetten vanaf €30 per persoon verkrijgbaar. Een ontvangst met koffie of thee met een appelflap of gebak kost vanaf €8 per persoon. Vraag naar de mogelijkheden en informeer naar onze exacte prijzen per ijsbaan.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?