Expeditie Robinson

Wie kent het niet van televisie? Diverse deelnemers die verdeeld in teams op diverse eilanden worden gedropt en meerdere proeven moeten doen. Het doel: de beste blijft over en wordt winnaar van Expeditie Robinson Eindhoven. Wij hebben een teamprogramma ontwikkeld voor jong en oud waar veel variatie en humor in zit. Expeditie Robinson Eindhoven is één van onze toppers. Dat blijkt uit de vele mooie recensies die wij hebben mogen ontvangen. De benodigdheden voor dit teamuitje zijn snelheid, creativiteit, intelligentie en een goede samenwerking.

Na het maken van de unieke teamvlaggen barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen in diverse opdrachten. Wil je de Robinson van de dag worden, dan is het niet alleen van belang dat je goed presteert, maar dus ook goed samenwerkt. Ons programma bestaat uit opdrachten die geschikt zijn voor iedereen, zoals een balkenspel, vertrouwensspel en tactisch touwtrekken. Het team bepaalt zelf welke teamleden het beste zijn in te zetten in de verschillende opdrachten. Er worden verschillende vaardigheden verlangd. Zo moeten er leiders, sportievelingen en slimmeriken opstaan.

Programma

 • Optie: Ontvangst bij een gezellig café/restaurant in of bij een bosrijke omgeving
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Expeditie Robinson, 2 of meer teams formeren
 • Start spel met eerst vlag maken, teambuilding opdrachten en daarna de finale
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek Expeditie Robinson voor:

De vaste prijs t/m 15 personen bedraagt €450

De prijs vanaf 16 tot 150+ personen varieert, en is vanaf €24,50 per persoon verkrijgbaar. Vraag voor de exacte prijs (eventueel inclusief btw en eten/drinken) een offerte op.

 • Deze prijs is inclusief begeleiding, (pre)organisatie, benodigde materialen en leuke prijsuitreiking met prijzen.
 • Graag komen wij naar uw woonplaats. Wij berekenen dan reiskosten door variërend tussen de €75 (zuid Nederland) en €350 (noord Nederland). Vanaf 100 personen vervallen de reiskosten.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de activiteit voor € 7 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de activiteit voor € 7 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor €20 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?