Expeditie Robinson

Wie kent het niet van televisie? Diverse deelnemers die verdeeld in teams op diverse eilanden worden gedropt en meerdere proeven moeten doen. Het doel: de beste blijft over en wordt winnaar van Expeditie Robinson Eindhoven. Wij hebben een teamprogramma ontwikkeld voor jong en oud waar veel variatie en humor in zit. Expeditie Robinson Eindhoven is één van onze toppers. Dat blijkt uit de vele mooie recensies die wij hebben mogen ontvangen. De benodigdheden voor dit teamuitje zijn snelheid, creativiteit, intelligentie en een goede samenwerking.

Na het maken van de unieke teamvlaggen barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen in diverse opdrachten. Wil je de Robinson van de dag worden, dan is het niet alleen van belang dat je goed presteert, maar dus ook goed samenwerkt. Ons programma bestaat uit opdrachten die geschikt zijn voor iedereen, zoals een balkenspel, vertrouwensspel en tactisch touwtrekken. Het team bepaalt zelf welke teamleden het beste zijn in te zetten in de verschillende opdrachten. Er worden verschillende vaardigheden verlangd. Zo moeten er leiders, sportievelingen en slimmeriken opstaan. Tijdens de opdrachten verzamelen de teams positieve stemmen en volgt de eilandraad. Bij deze eilandraad brengen de teams hun stem uit voor haar beste Robinson(s). Verdeel je de stemmen tactisch, dan krijg je misschien wel 2 of 3 teamleden in de finale. De finale start op verzoek met de befaamde eetproef. Daarna worden de finalisten voor de laatste keer op de proef gesteld tijdens de Last One Standing. Welk teamlid zorgt voor de teamwinst, is de Robinson van de dag en gaat er met de teamprijs vandoor?

Landelijk programma Expeditie Robinson

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant in of bij een bosrijke omgeving
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Expeditie Robinson, 2 of meer teams formeren
 • Start spel met eerst vlag maken, teambuilding opdrachten en daarna de finale
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek Expeditie Robinson voor:

Aantal personenPrijs
<15€412,50
15-50€27,50 p.p.
50-150€25,50 p.p.
>150€24,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?