Zandsculpturen

Vroeger als kind kon je uren spelen met een schep en emmer om mooie zandkastelen te bouwen. Weer even helemaal dat kind in jezelf herontdekken? Wij bieden jou de mogelijkheid om je creatief helemaal uit te leven met deze leuke workshop. Wedden dat je het nog niet verleerd bent, anders helpen onze instructeurs jou met tips en trucs. De deelnemers worden ontvangen in een leuk restaurant aan een recreatieplas of strand locatie. Vervolgens wordt het thema van de dag bekend gemaakt. Veel gekozen is het thema ‘echte zandkastelen bouwen’, maar in overleg kunnen we dit ook aanpassen naar een eigen thema als zomer, flora en fauna, eigen organisatie ed. Hierna komt het creatieve gedeelte: In teams van circa 5 personen maken ze eerst een ontwerp en gaan daarna aan de slag met het sculpturen zelf. Ze zullen flink wat overleg moeten plegen om een zo compleet, groot en mooi mogelijke zandsculptuur te kunnen realiseren. Het team met de mooiste zandsculptuur (dat het beste aan de opdracht voldoet qua samenwerking, originaliteit, realisatie en uitvoering) zal worden beloond met een mooie prijs.

 

Landelijk programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje of lunch vooraf
 • Uitleg en start workshop met gezellige interactie met elkaar
 • Teams maken, ontwerp tekenen en taken verdelen
 • Afsluiting en leuke prijsuitreiking
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Deze workshop duurt circa 1 tot 2 uur, mede afhankelijk van de grootte van de groep en wensen.

Prijzen exclusief btw

Boek een workshop Zandsculpturen voor:

Aantal personenPrijs
<15€412,50
15-50€27,50 p.p.
50-150€25,50 p.p.
>150€24,50 p.p.

Voor deze workshop geldt dat buiten regio Eindhoven geringe reiskosten worden doorberekend (vanaf 75 personen vervallen deze). Deze workshop is uiteraard inclusief begeleiding, benodigde materialen en een leuk prijsje voor het winnend team.

Prijzen zijn tevens exclusief eventuele toeslag entree recreatiegebied en parkeerkosten.  Op een afgesloten recreatieterrein geldt een verlaagd BTW tarief van 9% ter informatie. Vraag een offerte op! Bij slecht weer zullen wij 24 uur vooraf i.p.v. zandsculpturen (want is met regen helaas niet mogelijk) een binnen activiteit in overleg met u verzorgen (locatie/ruimte dan nader te bepalen).

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?