Smullen maar

Bent u een echte levensgenieter en houdt u van een lekker hapje op zijn tijd? Doe dan de workshop smullen maar, waarbij u kan kiezen tussen het maken van kaas of bonbons of het fabriceren van sushi, tapas, pizza en pasta. En zoals de titel al verklapt, u mag er daarna zelf van smullen!

U kunt een workshop bij ons afnemen op basis van de volgende condities;

 1. Enkel één workshop in combinatie met een andere activiteit in de citygames, tochten & tour of teambuilding programma’s vanaf 20 personen.
 2. Twee workshops idem aan conditie 1; met een minimum van 20 personen per workshop
 3. Een minimum van 3 workshops is vanaf 50 personen te boeken, waarbij het minimum aantal personen per workshop 15 personen bedraagt. Meestal wordt een derde workshop dan een booze workshop. Houd er rekening mee dat sommige workshops alleen op locatie mogelijk zijn. Meestal kunnen wij ook naar uw locatie komen.

Bonbons maken
Chocolade is geliefd in de hele wereld! Het is bewezen dat de stoffen die in dit product zitten de mensen vrolijk maakt. Daarom is de keuze voor een workshop bonbons maken een goede keuze. U leert tijdens deze workshop hoe u de lekkerste bonbons maakt. Voel de chocolade door uw handen glijden en maak uw eigen creatie die u vervolgens zelf kunt verorberen. Deze workshop is inclusief alle benodigde materialen en kledingbeschermende schorten. Wij verzorgen dit op elk gewenste locatie.

Kaas maken
In de ogen van de wereld zijn Nederlanders kaaskoppen. En inderdaad verslinden velen van ons de nodige kilo’s kaas per jaar. Maar weet u eigenlijk hoe kaas gemaakt wordt? Kaas is er in allerlei soorten en smaken. In deze workshop leert u alles wat u altijd al wilde weten over kaas en nog veel meer. Onder begeleiding van een ervaren kaasmaker doorloopt u het proces van kaas maken. U krijgt inzicht in het stremmen, rijpen en persen van de kaas. Na afloop krijgt u uiteraard uw stukje kaas mee naar huis om het te laten rijpen en het vervolgens tijdens een speciale gelegenheid meester te maken. De deelnemers worden ontvangen in de kaasfabriek ofwel kaasboerderij. Na een drankje en een presentatie wordt er begonnen aan de praktijk. Gezamenlijk gaat u kazen maken. Deze workshop is inclusief een drankje, alle benodigde materialen en kledingbeschermende schorten. Wij verzorgen deze workshop op enkele locaties in de regio Eindhoven, deze activiteit wordt in de meeste gevallen gecombineerd met een tour.

Sushi hmmmm
Heerlijke sushi’s maken en daarna mee naar huis nemen, dat kan zeker ja! In deze workshop word je bijgestaan door een kok met de benodigde ingrediënten. Laat je verrassen hoe lekker een sushi met verse producten kan zijn. Wij verzorgen dit op elk gewenste locatie.

Tapas
Idem aan de Sushi, maar nu met lekkere tapas. De Spaanse geuren zullen overvloeden. In deze workshop word je bijgestaan door een kok met de benodigde ingrediënten. Laat je verrassen met vele soorten tapas van verse producten. Wij verzorgen deze workshop op enkele locaties in de regio Eindhoven, deze activiteit wordt in de meeste gevallen gecombineerd met een tour.

Pizza & Pasta
Reis mee naar Italië, zee, zon, de geur van knoflook, tijm, basilicum, knapperige focaccia en verse tomaten. De chef-kok van dit Italiaans restaurant verwent zijn gasten met traditionele gerechten. De ovenverse pizza’s zijn beroemd en worden doorlopend in hoog tempo gebakken. Deze workshop authentieke pizza’s bakken & pasta’s maken jullie samen met onze Italiaanse chef. Wij verzorgen deze workshop op enkele locaties in de regio Eindhoven, deze activiteit wordt in de meeste gevallen gecombineerd met een tour.

Landelijk programma

 • Ontvangst op locatie, wellicht arriveren jullie per fiets, tandem of solex daar
 • Optie: drankje of lunch vooraf
 • Uitleg en start workshop (groepjes maken)
 • Gemaakte hapjes meenemen en smullen maar!
 • Afsluiting
 • Optie: borrelen en diner achteraf

De workshop duurt (afhankelijk van het totaal programma en groepsgrootte) circa 2 uur. Een kaas workshop duurt langer, in het rijp proces verzorgen wij veelal een teambuilding

Prijslijst

Een Smullen maar workshop wordt meestal geboekt in combinatie met een citygame, teambuilding programma of tour. Voor of na de activiteit vindt de workshop plaats.
Prijsindicaties vanaf 20 personen;
 • Citygame + Chocolade (bonbon) workshop voor €55 per persoon exclusief btw
 • Quiz + Kaas workshop voor €45 per persoon exclusief btw
 • Tandem puzzeltour + huur tandems + tapas OF sushi workshop vanaf €70 per persoon exclusief btw
 • Deze prijs is exclusief eventueel huur van de locatie en alle drankjes. Bij afname van catering is de locatie soms kosteloos. Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u een keuze activiteit op locatie met diverse workshops (naast deze wellicht ook bier en wijn proeverij, ijssculpturen, ken je collega, schilderen, chocolade ed.) en bent u met minimaal 50 personen, dan kunt u 3 of meer workshops afnemen. Prijsindicaties vanaf 50 personen;

 • Drie keuze workshops vanaf €35 per persoon exclusief btw
 • Deze prijs is exclusief eventueel huur van de locatie. Vraag naar de mogelijkheden!

Goed om te weten

Meerprijzen vanaf 20 personen:

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de citygame voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de citygame voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?