Booze workshops

Be Relactive Events biedt een groot aantal booze workshops en proeverijen aan. Wij verzorgen dit met eigen personeel en een groot aantal gespecialiseerde partners. U kunt een booze workshop bij ons afnemen op basis van de volgende condities;

 1. Enkel één booze workshop in combinatie met een andere activiteit in de citygames, tochten & tour of teambuilding programma’s vanaf 20 personen.
 2. Twee booze workshops idem aan conditie 1; met een minimum van 20 personen per booze workshop
 3. Een minimum van 3 booze workshop is vanaf 50 personen te boeken, waarbij het minimum aantal personen per booze workshop 15 personen bedraagt
Houd er rekening mee dat sommige booze workshops alleen op locatie mogelijk zijn. Meestal kunnen wij ook naar uw locatie komen.

Bier proeverij op locatie
Het hele jaar door organiseren wij een bier proeverij. Wij verzorgen dit op een leuke locatie in het centrum van Eindhoven. We starten met een presentatie, hierin wordt de geschiedenis en het brouwproces kort behandeld en ligt de nadruk op de theorie van het proeven. Vervolgens zal de proeverij starten. Tijdens de proeverij maken we gebruik van diverse bieren uit bijvoorbeeld Ierland, Nederland en België, waaronder bijzonder prachtige Trappistenbieren. Daarbij is de keuze van verschillende bieren gemaakt om zoveel mogelijk smaken te leren (her)kennen. Denk hierbij aan zoet, zuur, moutbitter en hopbitter, moutigheid, karamel alcohol enzovoort. Voor de hele proeverij verzorgen wij zestal soorten bier evenals de presentatiemiddelen (laptop, scherm met beamer) en zaalhuur. Een professionele bierkenner leidt de proeverij. Uiteraard ontbreekt het kaasje en worstje niet.

Wijn Clinic in de molen of bij de wijngaard
In een authentieke molen organiseren wij een wijnproeverij. Naast een leuke rondleiding in de molen, bestaat deze clinic uit educatie door een vinoloog en natuurlijk het proeven van een viertal mooie wijnen. Ook serveren wij enige spijzen (brood, kaas, worst) bij de wijn. Er zijn in de molen circa 50 soorten wijn van Italiaanse, Franse, Spaanse en biologische afkomst, die voor de proeverij worden ingezet. Geef jouw wijnkeuze door en we maken er een maatwerkprogramma van!
Met name in de warme maanden is het bezoeken van een wijngaard een geweldige ervaring. Op de wijngaard wordt een proeverij gehouden. De clinic bestaat eveneens uit educatie door een vinoloog en natuurlijk het proeven van een viertal mooie wijnen van de laatste oogst. Optioneel breid je het programma uit met een rondleiding in de wijngaard, wijnmakerij en wijnkelder. Tevens wordt dan bij aanvang koffie/thee en een streeklekkernij geserveerd.

Wijn proeverij op locatie
Het hele jaar door organiseren wij een (biologisch) wijn proeverij. Wij verzorgen dit op elk gewenste locatie. We starten met een presentatie, hierin wordt de geschiedenis en het wijnproces kort behandeld en ligt de nadruk op de theorie van het proeven. Vervolgens zal de proeverij starten. Tijdens de proeverij maken we gebruik van diverse wijnen. Daarbij is de keuze gemaakt om zoveel mogelijk smaken te leren (her)kennen. Voor de hele proeverij verzorgen wij naast wijn en kleine hapjes, desgewenst ook voor de presentatiemiddelen (laptop, scherm met beamer) en zaalhuur.

Whisky Clinic op locatie

Het hele jaar door organiseren wij whisky clinics met proeverij. Wij verzorgen dit op een leuke locatie in het centrum van Eindhoven. Whisky of whiskey is een sterke drank die is gedistilleerd uit gegist graanbeslag en gerijpt op houten vaten. De naam komt van het Iers-Gaelische Uisce Beatha of Uisge Beatha (uitspraak iesjkje bjaha) en het Schots-Gaelische Usquebaugh (uskwebà), wat “levenswater” betekent. De clinic bestaat uit educatie door een trainer gekleed in traditionele kilt en natuurlijk het proeven van een vijftal verschillende whisky’s. De groep kan kiezen uit diverse soorten whisky’s van Schotse, Ierse of Mondiale afkomst, die voor de proeverij worden ingezet. Geef jouw keuze door en we maken er een mooi programma van!

Cocktail Clinic
Cosmopolitan, Bloody Mary, Sex on the Beach, Pina Colada, ervaar nu zelf hoe het is om een van deze of een geheel eigen exotische cocktail te maken. Onze expert op het gebied van cocktails zal laten zien hoe de meest overheerlijke cocktails gemaakt worden. Je ontvangt de beste tips en trucs om een heerlijke cocktail te bereiden. Na het bereiden worden de zelf gemixte cocktails vanzelfsprekend geproefd. Geen zin in alcohol? Geen probleem, op verzoek kunnen er natuurlijk ook alcoholvrije cocktails gemaakt worden.

Nog meer? Gin Tonic en non-alcohol workshops op aanvraag. Andere booze workshop? Vraag het ons.

Landelijk Programma

 • Ontvangst op locatie
 • Wellicht eerst een tour, citygame, teambuilding
 • Uitleg en start workshop
 • Afsluiting
 • Optie: borrelen, diner of lunch achteraf

Een booze workshop duurt afhankelijk van de grootte van de groep circa 2 uur.

Prijslijst

Een booze workshop wordt meestal geboekt in combinatie met een citygame, teambuilding programma of tour. Na de activiteit vindt de proeverij plaats.
Prijsindicaties vanaf 20 personen;
 • Citygame + bier proeverij voor €35 per persoon exclusief btw
 • Quiz + wijn proeverij voor €45 per persoon exclusief btw
 • Deze prijs is exclusief eventueel huur van de locatie. Bij afname van catering is de locatie soms kosteloos. Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u een keuze activiteit op locatie met diverse workshops (naast booze wellicht ook ijssculpturen, ken je collega, schilderen, chocolade ed.) en bent u met minimaal 50 personen, dan kunt u 3 of meer booze workshops afnemen. Prijsindicaties vanaf 50 personen;

 • Drie keuze proeverijen vanaf €30 per persoon exclusief btw
 • Deze prijs is exclusief eventueel huur van de locatie. Vraag naar de mogelijkheden!

Goed om te weten

Meerprijzen vanaf 20 personen:

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de citygame voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de citygame voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €20 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?