Wandel Puzzeltocht Centrum Eindhoven

Ontdek al het moois van Centrum Eindhoven door vragen en opdrachten te vervullen die via onze app op uw smartphone binnenkomen. De app verstrekt in totaal 50 leuke raadsels, vragen, puzzels en foto- en filmopdrachten. Aan jullie de taak om zelfstandig naar deze opdrachten te navigeren en deze goed te volbrengen. Het is mogelijk om een aantal opdrachten te vervangen voor jullie gepersonaliseerde vragen.

De tocht draait niet om snelheid, maar om kennis en teambuilding! Tevens is het mogelijk om een aantal tussenstops te integreren voor bijvoorbeeld een drankje, teambuilding activiteit met onze begeleiding, een museumbezoek of een bedrijfsbezoek.

De Wandel Puzzeltocht Centrum Eindhoven is onze unieke activiteit waarvoor je creativiteit, kennis en een goede samenwerking nodig hebt! Het is een interactief spel dat alle elementen voor een avontuurlijk en creatief bedrijfsuitje combineert. Cultuur, monumenten, prachtige gebouwen en natuur.

 

Programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Wandelpuzzeltocht Centrum Eindhoven, per team 1 ticket voor de tocht op app
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek nu de Wandel Puzzeltocht Centrum Eindhoven met begeleiding voor:

Een vaste prijs t/m 15 personen bedraagt €300

Vanaf 16 tot 500+ personen is de puzzeltocht voor €20 per persoon verkrijgbaar. Vraag voor de prijs (eventueel inclusief btw, tussenstop met eten/drinken) een offerte op.

Deze prijs is inclusief (pre)organisatie, begeleiding die de introductie verzorgt, 1 ticket per team en een leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.

Boek nu de Wandel Puzzeltocht Centrum Eindhoven zonder begeleiding voor:

Een vaste prijs t/m 15 personen bedraagt €200

Vanaf 16 tot 500+ personen is de puzzeltocht voor €12,50 per persoon extra verkrijgbaar. Vraag voor de prijs (eventueel inclusief btw, tussenstop met eten/drinken) een offerte op.

Deze prijs is inclusief, (pre)organisatie, 1 ticket per team en een score ranking die wij via WhatsApp sturen na afloop.

 • Kies in plaats van onze app op uw smartphone, voor onze iPads 9,7” (in bruikleen) voor €70 per team extra. De teams kunnen met elkaar in contact blijven door de exclusieve chatfunctie op de iPad en elkaars score is zichtbaar. Sabotage van de rivaliserende teams behoort tot de mogelijkheden en maakt de strijd nog spannender! iPads mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 • In deze puzzeltocht is het mogelijk om gepersonaliseerde (meerkeuze)vragen toe te voegen. Een leuke toevoeging aan uw uitje. Stuur de vragen toe en wij verwerken deze in het teamspel.
 • Tegen meerprijs kunnen wij ook een maatwerk tocht voor u ontwikkelen in een stad naar keuze. Vraag bij ons een offerte op voor de mogelijkheden.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor €20 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf €20 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?