Walking Dinner

Walking Dinner Eindhoven is een georganiseerde wandeltocht georganiseerd door Relactive Events. De groep gaat heerlijk wandelen door de binnenstad van Eindhoven en/of Strijp-S. Onderweg bezoekt de groep minimaal 3 restaurants om te genieten van diverse heerlijke gerechten in combinatie met een bijpassend drankje. Ben je op zoek naar een leuke invulling van je bedrijfsuitje, personeelsuitje, netwerk event of personeelsfeest, dan is deze activiteit een goede keuze! Wij hebben een mooi programma opgemaakt (zie onder). Wensen jullie een andere invulling of uitgebreider programma, dan kijken wij uiteraard graag naar een gepast Walking Dinner Eindhoven voor jullie.

Jullie worden ontvangen op een locatie in Eindhoven. Dit kan bij uw verblijf (hotel) zijn, het station, bij ons op Strijp-S of bijvoorbeeld in een restaurant in het centrum van Eindhoven. Jullie maken kennis met de gids die jullie gedurende circa 3,5 uur zal vergezellen tijdens een mooie wandeltocht door Eindhoven. Jullie zullen diverse hotspots bezoeken, waaronder Strijp-S, Philips Stadion, Witte Dame, Catharina kerk en binnenstad. Uiteraard kunnen wij ons ook beperken tot een kleiner gebied, zoals Strijp-S of uitsluitend het centrum. Bij elke bezienswaardigheid geeft de gids uitleg en kan de groep vragen stellen.  Op deze manier maak je een goede eerste kennismaking met de stad. Walking Dinner Eindhoven is daarnaast de ideale kennismaking met de verrassende horeca die onze stad te bieden heeft. Jullie zullen tijdens deze tour in 3 fantastische restaurants genieten van een gerecht naar keuze (formaat voorgerecht of 3 gangen) met een bijpassend drankje (meestal glas wijn). Je hebt per horecagelegenheid voldoende tijd om te genieten van de ambiance en lekkere gerechten.

Willen jullie meer dan 3 gerechten proeven en bent u nieuwsgierig naar meerdere locaties? Dan is er de mogelijkheid om meerdere gangen bij andere restaurants toe te voegen. Wij werken samen met een groot aantal preferred horeca locaties, welke het principe “wie het eerst komt eerst maalt” hanteren. Meestal weten wij vlak na uw boeking welke restaurants definitief geboekt zijn dus laat u verrassen!

 

Programma

 • 17.00 Ontvangst bij uw verblijf of een andere locatie in Eindhoven
 • Kennismaking gidsen, start Walking Diner
 • 17.45 Eerste gang: voorgerecht met glas wijn (een ander drankje is mogelijk)
 • 18.15 Vervolg tour
 • 18.45 Tweede gang: formaat voorgerecht of uw hoofdgerecht met een drankje naar keuze
 • 19.30 Vervolg tour
 • 20.00 Afscheid nemen van de gids, derde gang: formaat voorgerecht of nagerecht of koffie+ standaard likeur
 • Eindtijd nader te bepalen

Prijzen exclusief btw

Boek een Walking Dinner voor:

Aantal personenPrijs
<15€825,-
15-50€55,- p.p.
50-150€53,- p.p.
>150€52,- p.p.

Bovenstaande prijs is inclusief gids(en) en drie restaurants in ons duurzame en kwalitatief hoogwaardig netwerk. Bij elk restaurant ontvangt u een gerecht met één drankje. Overige drankjes uit eigen portemonnee. Afhankelijk van de datum, tijdstip en groepsgrootte gaan wij informeren welke restaurants beschikbaar zijn. Op sommige (drukke) avonden, mede afhankelijk van de grootte van uw groep, moeten wij uitwijken naar andere restaurants. Hiervoor kan een meerprijs gelden en zullen wij u te allen tijde voorleggen.

Extra mogelijkheden

 • Bezoek museum: Altijd al alles van Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips of PSV museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de walking dinner tour. Prijs exclusief gids in het museum voor € 15,00 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens de walking dinner gaat u een balletje slaan. Tijdens deze Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad. In hoeveel slagen bereik jij de hole? Kom hierachter voor € 12,50 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Boek extra escaperooms in de Walking dinner (bijvoorbeeld na de 3e gang) voor € 20,00 p.p. extra.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?