Walking and Dining

Walking and Dining Eindhoven is een wandeltocht waarbij uw groep bij minimaal drie restaurants kan genieten van overheerlijke gerechten in combinatie met een bijpassend drankje. Op zoek naar een leuke invulling voor een bedrijfsuitje of netwerk event? Dan is deze activiteit een goede keuze! Wenst u een op maakt gemaakte invulling van Walking and Dining Eindhoven, of uitgebreider programma, dan denkt ons team graag met u mee.

Het team van Relactive Events ontvangt u op een locatie in Eindhoven. Dit kan een verblijf hotel zijn, het station, op Strijp-s of bijvoorbeeld in een restaurant in het centrum van Eindhoven. Op de startlocatie wordt er kennisgemaakt met de gids die de groep gedurende circa 3,5 uur zal vergezellen tijdens een mooie wandeltocht. Tijdens de tocht worden diverse hotspots bezocht, waaronder het Philips Stadion, de Witte Dame, de Catharina kerk en binnenstad. Uiteraard is het ook mogelijk om de tocht tot een kleiner gebied te beperken, zoals Strijp-S of het centrum.

Bij elke bezienswaardigheid verteld de gids iets over de plek en is er een gelegenheid om vragen te stellen. Op deze manier wordt er kennisgemaakt maakt de prachtige stad. Walking and Dining Eindhoven is daarnaast de ideale kennismaking met de verrassende horeca die de stad te bieden heeft. Per horecagelegenheid is er voldoende tijd om te genieten van de ambiance en lekkere gerechten.

Wilt u meer dan drie gerechten proeven en bent u nieuwsgierig naar meerdere locaties? Dan is er de mogelijkheid om meerdere gangen bij andere restaurants toe te voegen. Relactive Events werkt samen met een groot aantal preferred horeca locaties.

 

Programma

 • 17.00 Ontvangst bij uw verblijf of een andere locatie in Eindhoven
 • Kennismaking gidsen, start Walking and Dining
 • 17.45 Eerste gang: voorgerecht met glas wijn (een ander drankje is mogelijk)
 • 18.15 Vervolg tour
 • 18.45 Tweede gang: formaat voorgerecht of uw hoofdgerecht met een drankje naar keuze
 • 19.30 Vervolg tour
 • 20.00 Afscheid nemen van de gids, derde gang: formaat voorgerecht of nagerecht of koffie+ standaard likeur
 • Eindtijd nader te bepalen

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

 • De vaste prijs t/m 30 deelnemers kost u €2250
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €75 per persoon

Deze prijs is inclusief onze gids(en), (pre)organisatie, en drie restaurants in ons duurzame en kwalitatief hoogwaardig netwerk. Bij elk restaurant ontvangt u een gerecht met één drankje. Overige drankjes uit eigen portemonnee. Afhankelijk van de datum, tijdstip en groepsgrootte gaan wij informeren welke restaurants beschikbaar zijn. Op sommige (drukke) avonden, mede afhankelijk van de grootte van uw groep, moeten wij uitwijken naar andere restaurants. Hiervoor kan een meerprijs gelden en zullen wij u te allen tijde voorleggen.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 30 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €9 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op deze activiteit voor €9 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €9 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €15 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit (tour). Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit (tour). Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €25 p.p. extra inclusief bijhorend hapje..
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €15 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen 60 minuten. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €25 p.p. extra.

 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?