Walking and Dining

Walking and Dining Eindhoven is een wandeltocht georganiseerd door Relactive Events. Onderweg bezoekt de groep minimaal drie restaurants waarbij genoten kan worden van overheerlijke gerechten in combinatie met een bijpassend drankje. Op zoek naar een leuke invulling voor een bedrijfsuitje of netwerk event? Dan is deze activiteit een goede keuze! Relactive Events heeft een mooi programma opgemaakt (zie onder). Wenst u een op maakt gemaakte invulling van Walking and Dining Eindhoven, of uitgebreider programma, dan denkt het team graag met u mee.

Het team van Relactive Events ontvangt u op een locatie in Eindhoven. Dit kan een verblijf hotel zijn, het station, op Strijp-s of bijvoorbeeld in een restaurant in het centrum van Eindhoven. Op de startlocatie wordt er kennisgemaakt met de gids die de groep gedurende circa 3.5 uur zal vergezellen tijdens een mooie wandeltocht. Tijdens de tocht worden diverse hotspots bezocht, waaronder het Philips Stadion, de Witte Dame, de Catharina kerk en binnenstad. Uiteraard is het ook mogelijk om de tocht tot een kleiner gebied te beperken, zoals Strijp-s of het centrum. Bij elke bezienswaardigheid verteld de gids iets over de plek en is er een gelegenheid om vragen te stellen. Op deze manier wordt er kennisgemaakt maakt de prachtige stad. Walking and Dining Eindhoven is daarnaast de ideale kennismaking met de verrassende horeca die de stad te bieden heeft. Tijdens deze tour kan de groep van 3 fantastische restaurants en gerechten naar keuze genieten (formaat voorgerecht of 3 gangen) met een bijpassend drankje. Per horecagelegenheid is er voldoende tijd om te genieten van de ambiance en lekkere gerechten.

Wilt u meer dan drie gerechten proeven en bent u nieuwsgierig naar meerdere locaties? Dan is er de mogelijkheid om meerdere gangen bij andere restaurants toe te voegen. Relactive Events werkt samen met een groot aantal preferred horeca locaties. Laat u verassen door welke restaurants het team boekt!

Programma

 • 17.00 Ontvangst bij uw verblijf of een andere locatie in Eindhoven
 • Kennismaking gidsen, start Walking and Dining
 • 17.45 Eerste gang: voorgerecht met glas wijn (een ander drankje is mogelijk)
 • 18.15 Vervolg tour
 • 18.45 Tweede gang: formaat voorgerecht of uw hoofdgerecht met een drankje naar keuze
 • 19.30 Vervolg tour
 • 20.00 Afscheid nemen van de gids, derde gang: formaat voorgerecht of nagerecht of koffie+ standaard likeur
 • Eindtijd nader te bepalen

Prijzen exclusief btw

Boek een Walking and Dining tour voor:

Aantal personenPrijs
<15€825,-
15-50€55,- p.p.
50-150€53,- p.p.
>150€52,- p.p.

Bovenstaande prijs is inclusief gids(en) en drie restaurants in ons duurzame en kwalitatief hoogwaardig netwerk. Bij elk restaurant ontvangt u een gerecht met één drankje. Overige drankjes uit eigen portemonnee. Afhankelijk van de datum, tijdstip en groepsgrootte gaan wij informeren welke restaurants beschikbaar zijn. Op sommige (drukke) avonden, mede afhankelijk van de grootte van uw groep, moeten wij uitwijken naar andere restaurants. Hiervoor kan een meerprijs gelden en zullen wij u te allen tijde voorleggen.

Extra mogelijkheden

 • Bezoek museum: Altijd al alles van Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips of PSV museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de walking dinner tour. Prijs exclusief gids in het museum voor € 15,00 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens de walking dinner gaat u een balletje slaan. Tijdens deze Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad. In hoeveel slagen bereik jij de hole? Kom hierachter voor € 12,50 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Boek extra escaperooms in de Walking dinner (bijvoorbeeld na de 3e gang) voor € 20,00 p.p. extra.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?