Virtual Reality (VR) moord diner spel

Gezellig kletsen met collega’s of vrienden aan tafel en ondertussen genieten van een high tea, lunch, diner of andere lekkere hapjes en drankjes. Een ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, ontspannen en informeel. Maar hoe vaak heb je dat al gedaan of zitten dezelfde collega’s weer bij elkaar? Misschien wordt het tijd, of is het sowieso erg leuk, om een team spel aan tafel te doen. Niet zomaar een teamspel, maar de allernieuwste en hippe VR Moordspel Game!

Voorafgaand, tijdens of na een heerlijke lunch, borrel of diner stap je dus in de virtuele wereld. Zet de VR bril op en kijk goed om je heen! Lost jouw team de moord op? Pak de prijs! Gegarandeerd spel plezier, teambuilding, competitie naar de andere tafels. Bovendien mix de teams naar eigen wens, leer anderen / elkaar eens kennen op hun alertheid, samenwerking, leiderschap, mentale kwesties en puzzel vermogen. Dit teamuitje of bedrijfsuitje kan bij elk restaurant verzorgd worden.

Het script:

Op klaarlichte dag wordt een rijke hotel eigenaar dood aangetroffen. Vermoord in zijn eigen hotel. Maar wie heeft deze moord nu gepleegd, waarom eigenlijk en hoe? Verzamel tijdens deze VR game hints en overleg met je team. Los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie. Het einde van het spel nadert, de waarheid komt naar boven. Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden. Welk team heeft gewonnen en pakt de prijs!

Dit spel is geschikt voor 4 tot 5 personen per team. Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen.

TIP: Geen zin in VR, of al eens zoiets gedaan, of – laten we het zo zeggen – iets meer gekkigheid? Check dan onze Moord op Rudy de Skileraar!

 

 

Landelijk programma

 • De totale duur met de groep is circa 90 minuten inclusief uitleg, VR en tot slot de evaluatie (waar ging het fout, hoe moest een raadsel opgelost worden) en uiteraard de prijsuitreiking! Indien jullie minder tijd hebben, is het spel eventueel in te korten.
 • Voordat we starten met de groep zullen wij allereerst in de ruimte de tafelindeling verzorgen. Elke tafel (voor maximaal 5 deelnemers) zal voorzien worden van spel attributen, een originele VR bril, tafelnummer en eventueel drinks/food (in overleg). Onze begeleiding zorgt dat de beamer presentatie (indien mogelijk) klaar staat.
 • Nu start de introductie. De teams gaan aan hun betreffende tafel (met nummer) zitten. De begeleiding geeft middels een beamer de presentatie uitleg van de VR game. De teams weten nu wat zij moeten doen. Tegelijk starten zij, de aftelklok staat aan.
 • Op de achtergrond wordt een passend muziek/geluid fragment van het thema afgespeeld. De teams zullen nu een aantal fases moeten door lopen. Lukt het hen om met geen of een aantal clues de moord op te lossen?
 • Op verzoek zal tussen door een gang geserveerd worden, het spel wordt dus dan gestopt en na de gang voortgezet.
 • De tijd nadert zijn einde, welk team pakt de prijs!
 • We weten inmiddels welk(e) team(s) het hebben gered, er is gelegenheid om een toelichting te geven over de diverse (VR) puzzels en raadsels. De begeleiding bepaalt ondertussen de winnaar, zij zullen het event afsluiten met een leuke prijsuitreiking!

Prijzen exclusief btw

Boek het VR Moorddiner voor:

Aantal personenPrijs
<16 (2-3 teams)€525,-
16-40 (4-8 teams)€175,- per team
41-125 (9-25 teams)€165,- per team
>125 (>25 teams)Op aanvraag

Prijs is verder exclusief eventuele ruimtehuur in een horeca locatie, het eten en drankjes.
Teamgrootte is maximaal 4 a 5 personen.
Programma (data en tijden) onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een optie aan.
Wij zijn een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureau fee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, horeca locatie, feestavond, et cetera.

Mochten wij de VR game buiten regio Eindhoven uitvoeren, komen wij graag met begeleiding en de VR brillen met script naar uw locatie toe tegen enige reiskosten. Op aanvraag.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Meer informatie

Deze prijs is inclusief:

 • (pre)organisatie en begeleiding
 • Oculus VR brillen, spelontwikkeling, attributen
 • Onze reiskosten in de regio Eindhoven
 • Thema/begeleiding in voertaal Nederlands of Engels
 • Standaard beamer met scherm OF laptop en geluidsinstallatie met microfoon, inclusief achtergrond muziek / geluiden in het thema tot 25 personen. Voor grotere groepen wensen wij gebruik te maken van professioneel (gehuurde) AV en geluidsinstallaties. In overleg.

De prijs is exclusief:

 • Catering en eventuele zaalhuur. In sommige gevallen is een zaal kosteloos in combinatie met afname van eten en drinken.
 • Stabiele WIFI op de locatie zelf (t.b.v. connectie VR brillen). Mocht er geen of slechte WIFI present zijn, dient er gebruik gemaakt te worden van hotspots.
 • Reiskosten buiten regio Eindhoven, variërend tussen de €75 en €175.
 • Tafel- en stoelhuur (meestal inbegrepen bij de zaal). Elk team dient een tafel te hebben waar 5 stoelen omheen staan. Of men wil 1,5 uur staan aan een statafel, dit kan ook.
 • Inhuur van professionele beamer, scherm en geluid voor grotere groepen. Bij de meeste meeting locaties zoals bij een hotel zijn grote zalen beschikbaar waar deze middelen beschikbaar zijn.

Heerlijk eten & drinken vanaf 20 personen
Wij werken samen met diverse preferred horecalocaties in verschillende regio’s. Daarnaast kunnen wij ook uitstekende catering verzorgen. Denk hierbij aan drinkvoorzieningen, barbecues, buffetten, mobiele frietkraam en foodtrucks en complete services. De catering wordt aan de hand van uw behoeften en budget ingevuld. Lunches zijn vanaf €14 per persoon te boeken en buffetten en barbecues vanaf €20 per persoon verkrijgbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?