VR La Casa de Escape

Stap in de virtuele wereld en beleef deze in een spannende escape game. Immers zijn jullie de perfecte bankrovers en ontsnappen jullie tijdig met de metro van Madrid? Beschikken jullie verder over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt met een geniaal plan te beroven? Om daarachter te komen speel je deze spannende en uitdagende VR Escape gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel.

In dit spel staat teamspirit, creativiteit en snelheid voorop. De Professor daagt jullie uit met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om het geld te stelen. Speel deze waanzinnige VR game in een ruime (zaal), horeca gelegenheid of op kantoor. Wij komen graag met de attributen en VR brillen naar uw locatie. Dit spel is geschikt voor maximaal 6 personen per team. Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen.

De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar codes, objecten en aanwijzingen, en door het oplossen van raadsels en puzzels het spel binnen 90 minuten proberen op te lossen. Het leuke en interactieve aan deze escape variant is dat in een ruimte bijvoorbeeld 5 of 20 teams aan dezelfde thema escape game strijden. Ze zien dus om zich heen enthousiaste reacties ontstaan, en tegen het einde van het spel teams juichen omdat zij de escape game op tijd hebben opgelost. Echter oplossen op tijd is zeker goed, maar geen garantie voor de overwinning, immers welk team is als eerste klaar, maar heeft ook de minste clues gevraagd…? Voor elke clue geldt een straftijd, welk team wint?!

Programma

 • De totale duur met de groep is circa 90 minuten inclusief uitleg, VR Escape Battle en tot slot de evaluatie (waar ging het fout, hoe moest een raadsel opgelost worden) en uiteraard de prijsuitreiking! Indien jullie minder tijd hebben, is het spel eventueel in te korten.
 • Voordat we starten met de groep zullen wij allereerst in de ruimte de tafelindeling verzorgen. Elke tafel (voor maximaal 5 deelnemers) zal voorzien worden van spel attributen, een originele VR bril, tafelnummer en eventueel drinks/food (in overleg).
 • Nu start de introductie. De teams gaan aan hun betreffende tafel (met nummer) zitten. De begeleiding geeft uitleg over de VR escape game.
 • De teams zullen nu een aantal fases moeten door lopen, om ‘te ontsnappen’. Lukt het hen om met geen of een aantal clues de escape game op te lossen? Het team bepaalt zelf of ze wel of geen clue ontvangen. Wensen zij een clue, dan halen zij deze bij de begeleiding op. De begeleiding noteert het aantal clues per team.
 • De tijd nadert zijn einde, welk team tracht op tijd te ontsnappen en welk team heeft de minste clues gevraagd?
 • We weten inmiddels welk(e) team(s) het hebben gered, er is gelegenheid om een toelichting te geven over de diverse (VR) puzzels en raadsels. De begeleiding bepaalt ondertussen de winnaar, zij zullen het event afsluiten met een leuke prijsuitreiking!

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek VR La Casa de Escape voor:

Een vaste prijs t/m 15 personen voor €525

Een prijs die varieert vanaf 17 tot 125+ personen vanaf €33 p.p. Vraag een offerte aan voor de precieze prijzen.

Bij meer dan 125 personen is de prijs op aanvraag.

 • Deze prijs is inclusief onze begeleiding, benodigde materialen, (pre)organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen.
 • Graag komen wij naar uw woonplaats. Wij berekenen dan reiskosten door variërend tussen de €75 (zuid Nederland) en €350 (noord Nederland). Vanaf 100 personen vervallen de reiskosten.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling voor € 7 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling voor € 7 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 20,00 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?