Tuk Tuk Beleving

De Tuk Tuk (of toek toek) is in Aziatische landen en met name in Thailand de meest bekende vorm van openbaar vervoer. Het is een gemotoriseerde riksja waarin een aantal passagiers kan worden vervoerd. Voor de aandrijving wordt meestal een tweetaktmotor gebruikt die een karakteristiek toek-toek geluid voortbrengt. Daarmee is de naam meteen verklaard.

Het leuke is dat jij de Tuktuk mag ervaren in jouw bedrijfsuitje, teamuitje of relatie-event te regio Eindhoven. De rit is een ware beleving waarbij toevallige voorbijgangers naar je zullen zwaaien en een stop garant staat voor de nodige aandacht voor dit bijzondere vervoermiddel! Onze Tuk Tuk tocht Het Groene Woud (drive it yourself) is een mooie relaxte route van ruim 2 uur zonder veel verkeer. We starten iets ten noorden van Eindhoven en dan richting o.a. Liempde, Sint Oedenrode en Boxtel en weer retour. Voor meer info over deze regio check Het Groene Woud. Bij de start krijg je een korte briefing waarna we groepjes maken. Per groepje wijs je 1 of 2 chauffeurs aan en de ander gaat navigeren met behulp van een routekaart en leuke opdracht. Tijdens deze puzzeltocht rijd je zonder gids en ga je langs diverse idyllische dorpjes en is er uiteraard tijd voor een terrasje onderweg!

Onze Tuk Tuk tocht is t/m 40 personen te boeken, bent u met meer personen dan vullen wij de tour aan met nostalgische Solexen. Onderweg kan men dan wisselen van Tuk Tuk en Solex.

Op verzoek zijn de Tuk Tuks tegen meerprijs ook voor een hele dag te huren, wij verhuren vanaf 5 tot maximaal 10 Tuktuks (t/m max. 40 personen per keer). Hier gelden de zogenaamde verhuurvoorwaarden voor. Op verzoek transporteren wij tegen meerprijs elke Tuktuk dan ook naar uw locatie en halen wij deze einde dag weer op.

Programma (duur circa 2 tot 3 uur)

 • Ontvangst bij een gezellig locatie
 • Optie: drankje of lunchbuffet vooraf
 • Uitleg Tuk Tuk rijden, teams formeren en rollen verdelen  van 4 personen per Tuk Tuk
 • Start Tuk Tuk puzzeltour Het Groen Woud
 • Retour teams, afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijslijst

 • Tuk Tuk beleving t/m 12 personen (2 of 3x Tuktuk) is te boeken voor € 600,00
 • Tuk Tuk beleving 13 t/m 40 personen (4 – 10 TukTuk) is te boeken voor €200 / Tuktuk
 • Tuk tuk beleving > 40 personen in combinatie met Solexen erbij, voor €50 p.p. meerprijs (onderweg roulatie)

Bovenstaande prijs is gebaseerd op een puzzeltour van 2 uur. Wilt u onderweg een stop, dan duurt de tour 2,5 tot 3 uur. De prijs voor deze uitbreiding met een standaard drankje kost dan €40 / Tuktuk extra.

De prijs is inclusief uitleg voertuig en puzzelroute, organisatie, Tuk Tuk met benzine, WA- en inzittenden verzekering en stand-by service.

Goed om te weten

Wij verhuren helaas niet 1 of 2 Tuktuks voor bruiloften en andere speciale events, beurzen ed. Op verzoek willen wij 3 tot 10 Tuktuks tegen vrachtkosten brengen, lossen en en later retour transporteren. Prijs op aanvraag. 

 • Prijzen zijn verder exclusief 21% BTW en catering / horeca, vraag een offerte op
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een optie aan.
 • Wij een full service landelijk opererend evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

Prijzen uitbreidingen

Meerprijzen vanaf 20 personen / 5 Tuk Tuk:
 • Teambuilding en braingames opdrachten onderweg. Verrassend en leuk tijdens de tocht voor €40 / Tuk Tuk  extra. Elk Tuk Tuk team wordt apart voorzien van deze activiteit.
 • Boerengolf of Voetgolf of Streetgolf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor €40 / Tuk Tuk extra.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?