DAF beleving

De DAF 33 is een klassieke oldtimer, welke in Eindhoven haar oorsprong kent. Deze auto’s die tussen 1967 en 1975 zijn gefabriceerd, kun jij gaan besturen! Tijdens deze activiteit leer je de eerste basistechnieken van het rijden in een DAF 33, een unieke en zeer bijzondere ervaring! Je gaat voor je gevoel terug in de tijd, en het is een leuke bezigheid! Bij deze activiteit worden de DAF-jes over groepen van 4 personen verdeeld. Tijdens de route zal om de beurt gereden worden en voor de passagiers is er een leuke puzzelopdracht of activiteit onderweg. Wij hebben een aantal leuke programma’s voor jullie:

Tocht Der Nederlandse Kempen 
Wij starten het programma op onze verzamellocatie in De Nederlandse Kempen (vlakbij Eindhoven) waar alle Dafjes opgeslagen zijn. Na een introductie en het leren van de basistechnieken, wordt een route met behulp van een opdrachtenkaart en puzzel afgelegd. De route gaat langs diverse highlights  van de ‘acht zaligheden’ uit De Kempen. Tijdens de route wordt een aantal keer gestopt, zodat gewisseld kan worden van chauffeur. Gedurende een stop zijn er ook opties voor teambuilding opdrachten waarbij samenwerking, communicatie en leiderschap voorop staat. Na een terras stop onderweg en het oplossen van de puzzel, zullen wij bepalen wie met de prijs er van door gaat!

Tocht met Strijp-S rondleiding
Wij starten wederom het programma op onze DAF locatie in De Kempen (vlakbij Eindhoven). Na een introductie en het leren van de basistechnieken, wordt een gezellige en mooie colonne route afgelegd met de gids. Dit zorgt al voor unieke foto’s en bekijk. De route gaat langs diverse highlights van de ‘acht zaligheden’ uit De Kempen en rijdt Eindhoven Strijp-S binnen. Eenmaal op Strijp-S kan een lunch of borrel verzorgd worden en vindt er door onze gids(en) een leuke en mooie rondleiding plaats. Strijp-S was de verboden stad uit het Philips tijdperk en is heden het creatieve en culturele hart van Eindhoven. Grote evenementen als Dutch Design Week en Glow vinden hier plaats. Je leert meer over het verleden, heden en toekomst kennen in deze fantastische omgeving. Hierna gaan we in colonne rit weer retour naar de DAF locatie.

Tocht met Museum bezoek; keuze uit DAF Museum of Philips museum of PSV museum
Wij starten het programma wederom bij de DAF locatie. Na een introductie en het leren van de basistechnieken, wordt een route met behulp van een beschrijving afgelegd of maken we een colonne rit met gids (afhankelijk van keuze museum). De route gaat door het prachtige Kempische landschap en richting Eindhoven. Eenmaal in Eindhoven aangekomen, ga je naar een Museum toe. Je hebt de keuze uit het DAF Museum (nostalgie alom), Philips Museum (alles omtrent Philips) of het PSV museum in het Philips Stadion. Je wordt daar ontvangen met een drankje en krijgt onder deskundige begeleiding een leuke rondleiding. Na de rondleiding ga je weer met je DAFjes op pad. Een bijzondere dag zal het worden!

Tocht op maat (vanaf 40 personen / 10 Dafjes)
Wil jij deze gave DAFjes bijvoorbeeld in Scheveningen, Amsterdam, Utrecht, Antwerpen, Brussel of waar dan ook laten rijden, dat kunnen wij voor jou verzorgen! Wij starten het programma bij jou op locatie ergens in Nederland of België. Vooraf wordt in overleg een route bepaald en ontwikkeld, inclusief eventueel denkopdrachten, teambuilding en stops. Op de dag zelf brengen wij de DAF33 op de afgesproken locatie en na een introductie en het leren van de basistechnieken, wordt de route afgelegd met het door ons ontwikkelde routeboek. Tijdens de route wordt een aantal keer gestopt, zodat gewisseld kan worden van chauffeur. Tijdens deze dag verzorgen wij de gehele begeleiding.

Programma

 • Ontvangst met koffie / thee (optioneel lunch)
 • Uitleg, DAF teams formeren van (maximaal) 4 personen per DAFje
 • Start DAF tour (puzzel/opdrachten kaart of colonne rit)
  • Optie: terrasbezoek, lunch, museum, rondleiding, presentaties
  • Optie: uitbreiding met teambuilding games
 • Retour DAFjes en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Keuze in een 3 uur tour of 5 uur tour.

Uitbreidingen mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Prijslijst

 • DAF beleving circa 4-5 uur tour t/m 4 DAFjes €800
 • DAF beleving circa 4-5 uur tour van 5 t/m 12 DAFjes €200 per DAF
 • DAF beleving circa 4-5 uur tour van 13 t/m 35 DAFjes €190 per DAF
 • DAF beleving circa 4-5 uur tour met meer dan 35 DAFjes €185 per DAF

In deze versie starten we normaliter circa 12.00 uur, maar tijden zijn flexibel aan te passen. U heeft gedurende circa 4,5 uur de DAFjes beschikbaar. U kiest voor een Tocht Der Nederlandse Kempen en bepaalt u zelf wat onderweg te doen. Of u kiest voor één van de omschreven uitbreidingen.

De prijs is inclusief begeleiding, organisatie, DAFjes met benzine, WA- en inzittenden verzekering en stand-by service. Tegen meerkosten verzorgen wij een DAF tour in uw woonplaats vanaf 10 DAFjes (40 personen). Houdt echter rekening met een toeslag van minimaal €125 / Dafje voor reizen, lossen en laden en ontwikkeling (Wij werking dan een route voor u uit in de woonplaats, DAFjes mogen namelijk NIET op snelwegen en zandwegen komen).

Goed om te weten

 • Prijzen zijn verder exclusief 21% BTW en catering / horeca, vraag een offerte op
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een optie aan
 • Wij een full service landelijk opererend evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden,

Prijzen uitbreidingen

Ten behoeve van catering vooraf en achteraf vraag naar de mogelijkheden.

Meerprijzen vanaf 20 personen / 5 DAFjes:

 • Teambuilding en braingames opdrachten onderweg. Verrassend en leuk tijdens de tocht voor €30 / DAFje extra. Elk DAFje team wordt apart voorzien van deze activiteit.
 • Boerengolf of Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor €30 / DAFje extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van DAF, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het DAF -, Philips – of PSV museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de DAF tour, inclusief museum gids en drankje bij binnenkomst voor € 25 p.p. extra. Sommige dagen zijn de musea gesloten.
 • Strijp-S Rondleiding: na de colonne rit parkeren jullie de auto op Strijp-S. Je wordt ontvangen door de gids(en) en krijgt een boeiende rondleiding. Deze wordt afgesloten met een drankje. Kosten rondleiding met drankje €17,50 p.p. extra.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?