Expeditie Robinson

Wie kent ‘t niet van televisie. Diverse deelnemers die op een eiland worden gedropt en diverse proeven moeten ondergaan. Verschillende opdrachten waarbij de sterkste overblijft. Wij hebben een teamprogramma ontwikkeld waar veel variatie en humor in zit voor jong en oud. Expeditie Robinson Eindhoven is één van onze toppers, gebleken ook uit de vele mooie recensies die wij ontvangen hebben. De benodigdheden voor dit teamuitje zijn snelheid, creativiteit, intelligentie en een goede samenwerking.

Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen unieke teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen in diverse opdrachten. Wil je de Robinson van de dag worden dan is het niet alleen van belang dat je goed presteert, maar dus ook goed samenwerkt. Ons programma bestaat uit opdrachten die geschikt zijn voor jong en oud, zoals een balkenspel, vertrouwensspel en tactisch touwtrekken. Het team bepaalt zelf ook welke teamleden juist actief dan wel recreatief opereren. Zo moeten er leiders, sportievelingen en slimmeriken op staan, er worden verschillende vaardigheden verlangd. Tijdens de opdrachten verzamelen de teams positieve stemmen en volgt de eilandraad. Bij deze eilandraad brengen de teams hun stem uit voor haar beste Robinson(s). Verdeel je de stemmen namelijk tactisch dan krijg je misschien wel 2 of 3 teamleden in de finale. De finale start op verzoek met de befaamde eetproef en worden de finalisten voor de laatste keer op de proef gesteld tijdens de Last One Standing. Welk teamlid zorgt voor de teamwinst en is de Robinson van de dag en gaat er met de teamprijs vandoor?

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant in of bij een bosrijke omgeving
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Expeditie Robinson, 2 of meer teams formeren
 • Start spel met eerst vlag maken, teambuilding opdrachten en daarna de finale
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijslijst

 • Boek deze activiteit in regio Eindhoven t/m 15 personen voor € 412,50
 • Van 15 tot 50 personen € 27,50 p.p.
 • Van 50 tot 150 personen € 25,50 p.p.
 • Vanaf 150 personen € 24,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Goed om te weten

 • Prijzen zijn verder exclusief 9% of 21% BTW (afhankelijk van de locatie) en eventuele entreekosten** / catering / horeca, vraag een offerte op
 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een optie aan
 • Wij een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureaufee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, event marketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden

**Afhankelijk van de beschikbaarheid en uw wensen zal Expeditie Robinson plaats kunnen vinden bij ons te Strijp-S (Urban Robinson), Het Witven Veldhoven, E3 Strand Eersel, Aquabest in Best of in de bossen van Waalre (bij Hut van Mie Pils) of bossen van Oerle (bij Gasterij ‘t Dorpsgenot) of bossen van Best (‘t Boshuys). Op elke locatie zijn toiletten voorzien en is een restaurant beschikbaar. Bij de diverse recreatie locaties als Witven, E3 strand en Aquabest wordt een entree toeslag (gemiddeld €5 p.p.) berekend. Vraag een offerte op.

Slecht weer garantie mits we een zaal beschikbaar hebben of kunnen huren: Onze indoor Robinson Games!

Overige meerprijzen vanaf 20 personen (o.b.v. beschikbaarheid), exclusief btw, keuze uit:

 1. Bierproeverij (3 bieren met zytholoog)                  € 15,00 p.p.
 2. Wijnproeverij (3 wijnen met vinoloog)                  € 20,00 p.p.  
 3. Buffet of barbecues, vanaf                                        € 25,00 p.p.  
 4. Feestavond met DJ of quiz op aanvraag
 5. Keuze activiteit, meestal vanaf 40 personen, zoals Robinson in combinatie met Mountainbike tocht, zandsculpturen workshop, Rondleiding, ed. op aanvraag.

Offerte aanvragen

Activiteit *


Gewenste datum *


Gewenste starttijd *


Aantal deelnemers *


Gewenste regio *


Uw (programma)wensen *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?