Team Schilderen

Bent u samen met uw team of organisatie op zoek naar een activiteit waar men creativiteit in kwijt kan? Doe dan een workshop team schilderen! Wij leveren alle tools, jullie de creativiteit en presentaties. Wedden dat het een gezellige workshop wordt!

 

De voorbereidingen

Samen stemmen wij een binnen-of buiten locatie af die vooraf zal worden ingericht. Eventueel verzorgt Relactive Events voor de nodige zeilen op tafels of op de vloer. Vanwege huidige maatregelen omtrent Covid-19, wordt er geadviseerd om op elke tafel twee a drie verschillende soorten doeken neer te leggen, samen met de verf, kwasten en verbindingsmateriaal (desgewenst ook schorten). Deze materialen worden verstrekt door Relactive Events.

 

Introductie

Per tafel gaat een groepje van twee of drie personen aan de slag met hun art project. Eerst wordt er een 2D ontwerp gemaakt aan de hand van de beschikbare maatvoeringen van het doek. Misschien past een Statue of Liberty of een dier of een ander voorwerp. De creativiteit ligt geheel bij de deelnemers, maar uiteraard kan de begeleiding tips en tricks geven. Veelal wordt ook in samenspraak een leuk thema bedacht zoals winter, flora en fauna of in het kader van organisatie doelen.

 

Schilderen, pimpen en assembleren

Nadat het 2D ontwerp is goedgekeurd (we maken het natuurlijk niet te makkelijk…!) gaat het duo of trio aan de slag. Ieder pakt zijn/haar eigen doek aan. Houd op dat moment wel rekening met de andere doeken, want deze zullen later goed bij elkaar moeten aansluiten. Ieder persoon mag uiteraard zijn eigen schildertechniek toepassen. Hoe creatiever… hoe gekker en leuker het eindresultaat zal zijn! Nadat de kunstwerken klaar zijn, worden de schilderijen aan elkaar gekoppeld. Relactive Events zorgt voor assemblage materialen en de groepjes maken zelfs nog nadenken over hoe het kunstwerk gepimpt kan worden. Misschien staan we wel in de natuur en kunnen takjes en blaadjes een toevoeging worden?

 

Presentatie en prijsuitreiking

Tot slot volgt het klapstuk van deze leuke workshops. De teams mogen hun Art presenteren aan de andere teams. Hebben ze hun ontwerp gerealiseerd of is het ineens een piramide geworden? We zullen het horen en aanzien in de veelal leuke en hilarische presentaties! Onder toezicht van een ‘deskundige’ jury zal 1 team een prijs ontvangen. Criteria als samenwerking, originaliteit, realisatie en presentatie wordt uiteraard meegenomen. Wie worden de winnaars van Team Schilderen!?

Landelijk programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
 • Uitleg en start workshop
 • Presentaties en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Deze workshop duurt gemiddeld 1 a 2 uur, mede afhankelijk van uw tijd en groepsgrootte.

Prijzen exclusief btw

Boek de Team Schilderen workshop voor:

Aantal personenPrijs
<15€412,50
15-50€27,50 p.p.
50-150€25,50 p.p.
>150€24,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, materialen en schilder doeken met verf en kwasten, en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

 • Locatie-, tent-, tafelhuur op aanvraag
 • Reiskosten op aanvraag
 • Soms dienen wij enige extra handelingskosten (los/laadkosten) te berekenen als de workshop locatie niet makkelijk bereikbaar is (vanaf de auto).

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra.
 • Combi met Pub Quiz: t/m 50 personen €450, groepen 50 t/m 150 personen €750. Grotere groepen in overleg. Prijs exclusief AV middelen en ruimte.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?