Team Schilderen

Bent u samen met uw team of organisatie op zoek naar een activiteit waar men creativiteit in kwijt kan? Doe dan een workshop team schilderen! Wij leveren alle tools, jullie de creativiteit en presentaties. Wedden dat het een gezellige workshop wordt!

 

De voorbereidingen

Samen stemmen wij een binnen-of buiten locatie af die vooraf zal worden ingericht. Eventueel verzorgt Relactive Events voor de nodige zeilen op tafels of op de vloer. Op elke tafel worden twee a drie verschillende soorten doeken neergelegd, samen met de verf, kwasten en verbindingsmateriaal (desgewenst ook schorten).

 

Introductie

Per tafel gaat een groepje van twee of drie personen aan de slag met hun art project. Eerst wordt er een 2D ontwerp gemaakt aan de hand van de beschikbare maatvoeringen van het doek. Misschien past een Statue of Liberty of een dier of een ander voorwerp. De creativiteit ligt geheel bij de deelnemers, maar uiteraard kan de begeleiding tips en tricks geven. Veelal wordt ook in samenspraak een leuk thema bedacht zoals winter, flora en fauna of in het kader van organisatie doelen.

 

Schilderen, pimpen en assembleren

Nadat het 2D ontwerp is goedgekeurd (we maken het natuurlijk niet te makkelijk…!) gaat het duo of trio aan de slag. Ieder pakt zijn/haar eigen doek aan. Houd op dat moment wel rekening met de andere doeken, want deze zullen later goed bij elkaar moeten aansluiten. Ieder persoon mag uiteraard zijn eigen schildertechniek toepassen. Hoe creatiever… hoe gekker en leuker het eindresultaat zal zijn! Nadat de kunstwerken klaar zijn, worden de schilderijen aan elkaar gekoppeld. De groepjes kunnen nu nog nadenken over hoe het kunstwerk gepimpt kan worden. Misschien staan we wel in de natuur en kunnen takjes en blaadjes een toevoeging worden?

 

Presentatie en prijsuitreiking

Tot slot volgt het klapstuk van deze leuke workshops. De teams mogen hun Art presenteren aan de andere teams. Hebben ze hun ontwerp gerealiseerd of is het ineens iets heel anders geworden? We zullen het horen en aanzien in de veelal leuke en hilarische presentaties! Onder toezicht van een ‘deskundige’ jury zal 1 team een prijs ontvangen. Criteria als samenwerking, originaliteit, realisatie en presentatie worden uiteraard meegenomen. Wie worden de winnaars van Team Schilderen!?

Programma

 • Ontvangst op locatie
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf
 • Uitleg en start workshop
 • Presentaties en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Deze workshop duurt gemiddeld 1 a 2 uur, mede afhankelijk van uw tijd en groepsgrootte.

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek de Team Schilderen workshop voor:

Een vaste prijs t/m 15 bedraagt €487,50

De prijs vanaf 16 tot 500+ personen varieert en is vanaf €29,50 verkrijgbaar. Vraag voor de exacte prijzen een offerte op (eventueel inclusief btw, eten/drinken).

 • Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, materialen en schilder doeken met verf en kwasten, en leuke prijsuitreiking met prijzen.
 • Graag komen wij naar uw woonplaats. Wij berekenen dan reiskosten door variërend tussen de €75 (zuid Nederland) en €350 (noord Nederland). Vanaf 100 personen vervallen de reiskosten.
 • Locatie-, tent-, tafelhuur op aanvraag
 • Soms dienen wij enige extra handelingskosten (los/laadkosten) te berekenen als de workshop locatie niet makkelijk bereikbaar is (vanaf de auto).

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden vanaf 15 personen

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de workshop voor € 7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de workshop voor € 7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor 20 p.p. extra.
 • Boerengolf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €7 p.p. extra. Vanaf 50 personen €5 p.p. extra.
 • Citygolf: Tijdens Citygolf doorloop je een parcours van 4 holes midden in de drukke stad of omgeving van deze activiteit. In hoeveel slagen bereik je team de hole? Kom hierachter voor €10 p.p. extra. Vanaf 50 personen €8 p.p. extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor €10 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20 p.p. extra.
 • Combi met Pub Quiz: t/m 50 personen €450, groepen 50 t/m 150 personen €750. Grotere groepen in overleg. Prijs exclusief AV middelen en ruimte.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?