Stedentrip Eindhoven

Ben je op zoek naar een unieke en leuke stedentrip als bedrijfsuitje of incentive in Eindhoven, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij het grootste en meest duurzame evenementenbureau in deze prachtige stad. Wij bieden vele soorten groepsactiviteiten en evenementen in Eindhoven aan en verzorgen volledige arrangementen met hotel overnachting, transfers, tickets en hosting. Geef je wensen door en wij verrassen jullie graag!

Eindhoven: stad van Design, Innovatie en Groen

Eindhoven is de stad van Innovatie & Design. Denk alleen maar aan de High Tech Campus (slimste vierkante kilometer van Europa) en het internationaal mega evenement de Dutch Design Week. Maar ook een evenement als Glow en de aanwezigheid van de Technische Universiteit en Design Academy onderstrepen dat Design en Innovatie aan de basis van Eindhoven liggen. Bovendien is Eindhoven de groenste stad van de 5 grootste steden van Nederland dus alle highlights van Eindhoven zijn gelegen in een groene omgeving. De ideale combinatie voor een heerlijke en bijzondere stedentrip!

Must see Eindhoven

Boek een citygame zoals een iPad challenge en ontdek al lopend de diverse highlights van Eindhoven. Of boek een milieuvriendelijke e-scooter tour en ga met begeleiding op pad en rijd van Strijp-S naar de High Tech Campus en via centrum Eindhoven weer retour. Ervaar tijdens een tour door de stad de prachtige parken en bezoek bijzondere musea zoals Eindhoven museum, Philip museum, DAF museum en het Van Abbe Museum.

Relactive Events: Full service en garantie

Graag boeken wij voor je indien gewenst een touringcar, tickets, eten/drinken en hotelkamers via onze partner hotels zoals Inntel, NH, Holiday Inn of Van der Valk. U kunt met een gerust hart de gehele boeking aan ons overlaten. De pakketreis en uw boekingsbedrag zijn veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt. De dag na afloop van uw pakketreis wordt het geld vrijgegeven aan ons.

Relactive Events: MVO en Maatschappelijk

Wij zijn vanaf de oprichting van onze organisatie partner van MVO Nederland geworden. Dus uw stedentrip, bedrijfsuitje of incentive in Eindhoven kunt u nu ook maatschappelijk verantwoord invullen! Wij steunen ook diverse goede doelen. Zo kun je bijvoorbeeld met je stedentrip of bedrijfsfeest in Eindhoven ook maatschappelijk bijdragen. Met ons label Duurzaam bedrijfsuitje gaan wij geregeld met groepen naar zorginstellingen of zorgboeren om daar te helpen of te klussen. Samen zwerfafval opruimen of plastic vissen behoort tot de mogelijkheden. Voor elke gast die met ons mee gaat, schenken wij €2,50 pp aan een goed doel. Partner restaurants die wij met groepen bezoeken zijn bijvoorbeeld The Colour Kitchen en Brownies & Downies. Dit zijn sociaal-maatschappelijke restaurants, gevestigd in het centrum en op de High Tech Campus.

Boek nu uw stedentrip Eindhoven, bedrijfsuitje of incentive via het grootste Evenementenbureau in Eindhoven

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?