Segway Beleving

De Segway is het eerste elektrisch aangedreven zelf-balancerende éénpersoons vervoermiddel ter wereld. Je bestuurt een Segway door de positie van je lichaam te veranderen. Het rijden op een Segway is een unieke en zeer bijzondere ervaring, waardoor vervoer niet langer een noodzakelijk kwaad is, maar ook een leuke bezigheid! Wij hebben voor jou een keuze uit een unieke tocht met gids of een voordelige workshop.

Segway Tocht Eindhoven (Strijp-S & centrum)
De Segway Tocht Eindhoven is een must-do, duurzaam, uniek en vrijwel altijd uit te voeren (immers bij slecht weer verstrekken we poncho’s of verzorgen we een workshop onder een afdak). Wij starten het programma op Strijp-S te Eindhoven of bijvoorbeeld bij een hotel of parkeerterrein. Na een introductie en het leren van de basistechnieken (training) wordt vervolgens een route met de gids afgelegd. De route gaat langs diverse highlights van Eindhoven (mede afhankelijk van het niveau van de groep, verkeer/weer condities en wensen) als het Philips Stadion, Witte Dame, TU/e, Van Abbe Museum, Strijp-S en/of High Tech Campus. De totale activiteit zal circa 1,5 tot 2 uur duren (mede afhankelijk van de grootte van de groep).

Een wisselprogramma is ook mogelijk en dan maken we (volgens afspraak) 2, 3 of meer groepen. De wachtende deelnemers zullen een andere activiteit uitvoeren (denk aan een rondleiding, museum bezoek, workshop, puzzel opdracht, Escape Room) of kunnen een drankje of bijvoorbeeld een lunch nuttigen. De groep die aan de Segway tour start, gaat na de training op pad of neemt een workshop af. Na een uur zal de volgende groep van start gaan.

Verder is er ook nog een fiets/step/segway tocht te boeken. Niet alleen prijstechnisch interessant, waarbij alle deelnemers de Segway onderweg ervaren. Ook is het vaak prettig voor (een aantal) deelnemers om tussendoor te fietsen. Voor de sportievelingen kunnen we ook steppen inzetten. De snelheid van de Segway, fiets en of step is nagenoeg gelijk, dus ideaal om te combineren. Segway rijden is vaak nieuw en ook spannend, een aantal fietsen of steps erbij wordt vaak als prettig ervaren. Wij adviseren u graag!

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een parkeerterrein, afgesloten terrein of groot plein (voor de training)
  • Locatie Strijp-S, HTC of Centrum
  • Andere steden tegen kleine toeslag mogelijk
 • Optie vooraf: drankje, lunchbuffet
 • Uitleg Segway beleving en training
 • Start Segway workshop of tocht
 • Afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Duur gebruik van Segways is circa 1,5 tot 2 uur.

Prijzen exclusief btw

Boek een Segway Beleving voor:

Aantal personenPrijs
<15€1125,-
15-50€75,- p.p.
>50Op aanvraag

Vraag te allen tijde een offerte aan, dan kunnen wij in overleg met u treden hoeveel Segways beschikbaar zijn.

Optioneel een wisselprogramma met fietsen/steps;

Aantal personenPrijs
<20€1300,-
20-50€65,- p.p.
50-150€63,- p.p.
>150Op aanvraag.
Andere optie is onze Segway workshop. Een Segway workshop is vanaf 25 personen te boeken, en kost u €55 exclusief btw per persoon.
. Op een plein gaan deelnemers om beurten oefenen op een Segway, er wordt gerouleerd. Na circa een uur gaan we een parcours oefenen en afleggen, gevolgd door een finale spel. De beste winnaar pakt een prijs.

De prijs is inclusief professionele begeleiding (NL of ENG), organisatie en reflecterende hesjes tijdens de tour. Tegen geringe meerkosten verzorgen wij deze tocht ook in uw woonplaats.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf, Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?