Ranking with your stars

Speel de legendarische quiz ‘Ranking with your Stars’ en leer je collega’s of vrienden (nog) beter kennen! Wie heeft er wel eens gesjoemeld met de belastingdienst? Wie heeft het hoogste IQ? En wie kan er absoluut niet tegen alcohol?

Jij en je vrienden of collega’s worden het hemd van het lijf gevraagd. Geheimen, hobby’s, blunders en vreemde gewoontes, er is niets wat overgeslagen wordt. Uiteraard kunnen de vragen geheel naar eigen smaak worden opgesteld.

Rank je vrienden en collega’s en kom erachter of je ze daadwerkelijk wel zo goed kent als je denkt… Ranking with your Stars laat zien hoe jullie ‘sterren’ over elkaar denken én hoe jullie naar elkaar kijken. Na de ranking wordt een willekeurige deelnemer naar voren gehaald om de ranking van zijn/haar team te onderbouwen. Dit zorgt voor veel hilariteit en de gekste verhalen!

Onder leiding van onze eigen Paul(ien) de Leeuw als quizmaster, speelt u in teams tegen elkaar. Welk team wint door het meeste van de overige deelnemers te weten? Door een goede samenwerking en goed inlevingsvermogen kun je veel punten binnenhalen! Dit uitje is naast een te gekke avond met vrienden ook geschikt als teambuildingsuitje! Wij garanderen dat deze hilarische spelshow de leukste gespreksstof oplevert na afloop!

Gebaseerd op het bekende TV programma ‘Ranking the Stars’!!!

NB: Vooraf zullen wij een online enquête sturen, deze vullen de deelnemers minimaal 2 weken voorafgaand en anoniem in.

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet, diner vooraf
 • Uitleg,  teams formeren van gemiddeld 4 tot 6 personen per team
 • Start Ranking the Stars (beamer presentatie en geluid)
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Ranking the stars duurt normaliter circa 2 tot 2,5 uur.

Prijzen exclusief btw

Boek Ranking With Your Stars voor:

Aantal personenPrijs
<15€450,-
15-50€30,- p.p.
50-150€28,- p.p.
>150€27,- p.p.

Deze prijs is inclusief pre organisatie, verzorgen online enquête en uitwerking, en Quiz master met geluidsinstallatie tot 50 personen, maar exclusief eventuele zaalhuur en beamer en scherm. In sommige gevallen is de zaal kosteloos in combinatie met afname van eten en drinken. Desgewenst verzorgen wij dit programma ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Meer informatie

 • Beamer met scherm door ons mee te nemen, meerprijs €75
 • Ten behoeve van catering vooraf en achteraf zie hiernaast prijsindicaties. Vraag naar onze foodbook!
 • Leuke uitbreiding met DJ en DJ booth op aanvraag, ECHT een toegevoegde waarde hierin. Indicatieprijs €500 – €1000.
 • Volledige feestavond op aanvraag
 • Zaalhuur, catering, horecapersoneel regelt u, of wij zorgen hiervoor tegen meerprijs

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?