Wandel Ontdekkingstocht Eindhoven Strijp-S

24,20

Deze wandel ontdekkingstocht door Strijp-S en Strijp-R in Eindhoven is een originele en verrassende tocht vol met weetjes, opdrachten, vragen en puzzels.

Ervaar de Philips historie, ontdek het creatieve hart van Eindhoven, ga naar Piet Hein Eek en aanschouw het Evoluon. Volg de aanwijzingen op je smartphone en ga gedurende ruim 2 uur een leuke, boeiende en uitdagende puzzeltocht aan. Onderweg moet je 40 vragen en puzzels oplossen, en daarnaast ga je 10 originele eigen foto’s en filmpjes maken. Een unieke herinnering voor later! De tocht is geschikt voor gezinnen met kinderen, volwassenen, maar ook leuk als teamuitje en personeelsuitje.

Wat kan je verwachten:

  • Een bijzonder mooie wandeltocht in het creatieve hart van Eindhoven en bekend van DDW en Flying Dutch
  • Een ontdekkingstocht op de App geheel geautomatiseerd, met een realtime score van maximaal 40 punten
  • Veertig leuke vragen, puzzels, raadsels, momory en raad het woord spellen.
  • De 10 foto- en film opdrachten kan de App geen punten voor geven, maar dat kunnen jullie eventueel wel verzorgen als je in groepjes tegen elkaar strijdt. Competitie is dus mogelijk.
  • Keuze uit een volwassenen tocht of een familie / kindertocht (van 7-12 jaar)

Nu voor €20 exclusief btw per ticket (€24,20 incl. btw). Speel eventueel met 4 personen op de App, en deel de kosten (dan maar €5 per persoon dus)!

Cadeautip: Ook erg leuk om als cadeau te doen aan medewerkers, vrienden of familie!

 

Categorie:

Beschrijving

Strijp-S is een wijk en voormalig bedrijventerrein in het stadsdeel Strijp in Eindhoven, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het terrein behoorde toe aan elektronicaconcern Philips. Vanaf 2000 zijn er zowel woningen als bedrijven uit de creatieve sector gevestigd. Het bruist hier van de energie, alsof Philips met zijn lampen nooit weg is gegaan. Aanschouw oude Philips panden, gezellige winkeltjes en horeca en loop richting Piet Hein Eek (Strijp-R) en het Evoluon (dé ufo van Nederland)

Je koopt een unieke code voor deze Wandel ontdekkingstocht vol met opdrachten. Deze is eenmalig te gebruiken, en na aanschaf maximaal 4 maanden geldig. Eén code is dus geldig voor 1 wandeltocht. Maar je kan op een App natuurlijk met 2 a 4 personen lopen (en dus kosten delen).

Op jouw gewenste dag download je de Moove GO APP in de Play Store of APP Store op je smartphone (minimaal Android 9 of iOS 12)

Optionele stops onderweg:

  • Drankje, snack, ijsje bij een horeca (mits open) als Stories, Ketelhuis, Brouwerij het Veem, Piet Hein Eek, De Stip en/of;
  • Eigen picknick (je loopt halverwege vlak bij Philips de Jonghpark, ga daar lekker picknicken. De tocht is 72 geldig).

De tour zelf is circa 6 km. lang en bij normaal wegverkeer (en zonder de opdrachten en stops) doe je er circa 1,5 uur over. Houd sowieso dus rekening met circa 2,5 a 3 uur wandelen, exclusief eventueel jouw stops. Tijdens de RIVM maatregelen zal een toilet stop onderweg mogelijk lastig worden, houd hier dus rekening mee!

 

Andere webshop producten zijn: