Wandel Puzzeltocht centrum Eindhoven

24,20

Deze Wandel Puzzeltocht in Eindhoven is het leukste gezinsuitje tijdens de coronavirus periode in de zomer! Wandel door Eindhoven en volg de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende ruim 2 tot 3 uur ga je een leuke, boeiende en uitdagende puzzeltocht aan. Onderweg moet je 40 vragen en puzzels oplossen, en daarnaast ga je 10 toffe foto’s en filmpjes maken. Een unieke herinnering voor later! Geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar en ouder.

Nu voor €20 exclusief btw per ticket (€24,20 incl. btw). Speel eventueel met meer personen op de App, en deel de kosten!

Cadeautip: Ook erg leuk om als cadeau te doen aan jouw medewerkers, vrienden of familie!

Categorie:

Beschrijving

Je koopt een unieke code voor de Wandel Puzzeltocht in Eindhoven. Deze is eenmalig te gebruiken, en na aanschaf maximaal 12 maanden geldig. Eén code is dus geldig voor 1 rit te fiets. Wil je de tour aan een ander als cadeau weggeven, boek dan meer tickets.

Op jouw gewenste dag download je de Moove GO APP in de Play Store of APP Store op je smartphone (minimaal Android 9 of iOS 12)

Start de puzzeltocht door je unieke code in te voeren, volg de instructies op en maak een mooie en leuke puzzeltocht in Eindhoven.

  • Bezienswaardigheden Eindhoven: Philips Stadion, Stadswandelpark, Herdgang, Evoluon, Stadsbrouwerij, de Markt en nog veel meer!

Naast weetjes en feitjes, ontvang je onderweg 40 vragen en puzzels en 10 foto/film opdrachten. Dit geheel op je Smartphone.

Optionele stops onderweg:

  • Drankje, snack, ijsje bij een cafetaria (mits open) en/of;
  • Eigen picknick in een stadspark waaronder Genneper Parken, Philips de Jongh park of Stadswandelpark

De tour zelf is circa 6 km. lang en bij normaal wegverkeer (en zonder de opdrachten en stops) doe je er circa 1,5 uur over. Houd sowieso dus rekening met circa 2,5 a 3 uur wandelen, exclusief eventueel jouw stops. Tijdens de RIVM maatregelen zal een toilet stop onderweg mogelijk lastig worden, houd hier dus rekening mee!

Je eindigt weer op de startlocatie, je ziet je eind score. De Wandel Puzzeltocht in Eindhoven is dan afgelopen.

Meld je aan bij onze Facebookpagina. Like ons, vul je eindscore in en plaats een unieke gezinsfoto erbij. Elke maand trekken wij een winnaar. Dit gezin krijgt een leuke prijs van ons!