#Thuisblijven Challenge

24,20

 

ALSO AVAILABLE IN ENGLISH: CLICK HERE FOR TICKETS

 

Oftewel al vanaf €5 exclusief btw per persoon!

Helemaal klaar met Corona…. helaas de corona nog niet met ons. Dit spel is voor bedrijven en particulieren een leuk online spel om thuis of op kantoor te spelen. Een online Challenge om even alles te vergeten en de boel de boel te laten. Lach, geniet, verbind en speel!

 • Speel dit online spel met je bedrijf, afdelingsteam, business unit of hele corporate. Of even juist samen met je gezin en/of partner tegen andere gezinnen. Dit Online spel is ook super leuk voor vrijgezellengroepen, scholen (leerlingen/studenten), sportteams en vriendengroepen.
 • Bepaal je spelduur van bijvoorbeeld 60 of 90 of 20 minuten en speel in teams tegen elkaar. Bepaal het aantal teams (eventueel thuis adressen), ga met elkaar online via bijvoorbeeld ZOOM of MS Teams en start de game!
 • Eenvoudig te spelen op je eigen Smartphone. Onze App is te downloaden in de Google Play en iOS App store (dus Android en iPhone vriendelijk). Na de aanschaf ontvang je een QR code en het spel kan beginnen!
 • Nu voor €20 exclusief btw per ticket (€24,20 incl. btw). Speel eventueel met meer personen op de App, en deel de kosten!

 

Categorie:

Beschrijving

Voor jong en oud, voor bedrijven en particulieren: Fun4All en All4Fun op kantoor of thuis

 • Even de boel de boel laten en samen met elkaar wat origineels en leuks doen.
 • Het is tijd voor wat gekkigheid, dollen, humor en slappe lach! Speel de #Thuisblijven Challenge met je bedrijf, afdelingsteam, gezin, vrienden of sportteam.

De #Thuisblijven Challenge, wat is dat? 

Wij willen niet te veel verklappen en verrassen je graag. Maar denk aan totaal 60 originele foto en film opdrachten en puzzels, vragen en raadsels op de App. En het thema is gebaseerd op corona-time ofwel covid-19, RIVM, pandemie, anderhalve meter afstand maatschappij etc. Maar dan wel met een knipoog en kijken we terug toen we allemaal nog happy waren, en ook wat we erna verwachten! Durf jij het aan?

Hoe werkt het voor meerdere teams (tips voor competitie met tientallen, honderden of duizenden deelnemers)

 • Bepaal vooraf het aantal teams, bijvoorbeeld: 8 gezinnen, 130 teams in een bedrijf, 150 teams in een school, 4 vriendenteams of 12 sportteams. Ons advies is om met maximaal 4 personen op een App te spelen.
 • Bepaal een datum met tijdstip en de videobel chat zoals ZOOM of MS Teams.
 • Koop meerdere tickets via onze Webshop, je ontvangt aansluitend unieke QR codes. Verdeel vervolgens de QR codes onder de deelnemers. Wij zorgen uiteraard voor een goede uitleg.
 • Elk teamlid download 1 unieke QR code op onze App, elke code is eenmalig te gebruiken en na download 72 uur actief.
 • Speel het spel bijvoorbeeld in 2 uur totaal (met desgewenst tussendoor een pauze), en tracht met je team zo veel mogelijk opdrachten uit te voeren, vragen te beantwoorden en puzzels op te lossen.
 • Bij diverse opdrachten wordt een foto of film moment gemaakt, deel deze eventueel direct in een groepsWhatsApp. Privacy wordt vanuit ons gewaarborgd, je download een foto of film moment op jullie eigen Smartphones (wij bewaren dus ook niets).
 • Als de tijd is verstreken zal iemand het aantal voltooide opdrachten moeten gaan beoordelen, dat kan direct na afloop of natuurlijk ook de dag(en) erna.
 • Het team met de meest correct voltooide opdrachten wint! TIP: Verstrek hen een leuk prijsje.

Wat heb je nodig

 • In ieder geval voor dit #Thuisblijven Challenge spel 1 QR code per team. Speel je met 4 personen in een team dan betaal je dus maar €5 p.p.
 • Voor elk team 1 Smartphone met minimaal besturingssysteem Android 9 of iOS 12 (dit hebben de meeste Smartphones tegenwoordig wel).
 • En dan een flinke dosis humor, lef, samenwerkingsvermogen en creativiteit!

** Extra services

Wij kunnen als extra service de quiz begeleiden waarbij we dan de introductie en uitleg en de puntentelling verzorgen plus de bekendmaking van de winnaar(s). Onze begeleiding doet dus mee tijdens uw ZOOM of MS Teams meeting. Elk groepje (break-out room) wordt ook geregeld bezocht door onze quiz master(s) voor de gezellige interactie en participatie. Vul je gegevens hiernaast in en je krijgt dan een offerte op maat, en zal de bestelling altijd op factuurbasis zijn. De meerkosten voor onze online begeleiding gedurende circa 1 tot 2 uur (in overleg) bedragen vanaf € 200 exclusief btw (afhankelijk van type game, aantal personen, voertaal en tijdstip). Vraag een offerte op en bekijken wij ook graag onze beschikbaarheid.

De online video uitnodigingen (en eventuele break-out rooms) in platforms zoals ZOOM, MS Teams of Google Meet verzorgt u geheel zelf, en u nodigt dan ook onze quiz master(s) uit. Op verzoek kunnen wij een MS Teams of ZOOM uitnodiging verzorgen tegen meerprijs, vraag hiervoor een offerte op.

 

Onze overige Webshop producten: