Online Secret Safe teambuilding

24,20

 

ALSO AVAILABLE IN ENGLISH: CLICK HERE FOR TICKETS

 

Dit spel speel je samen en kost €20 exclusief btw per ticket 

Secret Safe speel je in teams online met en tegen elkaar, en onze game master zal jullie online begeleiden. Welk team weet als eerste de locatie van de kluis te vinden en de code te kraken? Dit is het leukste online spel op de App vol met opdrachten, vragen, escapes en raadsels. Super fun en innovatief!

 • Speel dit online spel met je collega’s of gezellig met je vrienden of familie. Voertaal NL en ENG is beschikbaar. Spelduur circa 1 tot 1,5 uur.
 • Bepaal het aantal teams, ga met elkaar online via een videoplatform en start tegelijk in kleine groepjes deze game!
 • Strijd met en tegen elkaar. Welk team haalt de beste score?
 • Eventueel speel je dit App-spel in je eentje of met elkaar thuis, zonder competitie, en tracht dan een hoge score in circa 1 uur te halen! De App geeft dan ook een realtime score!
 • Eenvoudig te spelen op je eigen Smartphone. Onze App is te downloaden in de Google Play en iOS App store (dus Android en iPhone vriendelijk). Na de aanschaf ontvang je een QR code en de Secret Safe speelkaart en kan het spel beginnen!
Categorie:

Beschrijving

Secret Safe, hét online teambuilding spel op de App!

Dit is hét online teambuilding App spel vol met vragen, puzzels en escapes. Secret Safe speel je in teams online tegen elkaar. Welk team weet als eerste de locatie van de kluis te vinden en de code te kraken? Wie gaat het snelst over de hele wereld? Wie lost de vragen onder strenge tijdsdruk op? En wie werken het beste samen? In dit nieuwe online SECRET SAFE spel, geef je antwoord op al deze vragen! Het spel heeft maar 1 doel en dat is de kluis veilig stellen.

Verschillende levels, tijdsdruk, punten verdienen of hints vragen (voor minpunten….) 

Elk team moet 4 levels doorlopen, ze dienen alles uit de kast halen om het spel te winnen. Creativiteit, Google search, samenwerking, slim spelen…alles is mogelijk en nodig! Vlieg de hele wereld over om zo steeds een stapje dichter bij de kluis te komen. Kraak de code en stel de inhoud veilig en win! Komt het team er even niet uit, dan kunnen zij een hint kopen (-300 punten). Het team kan dan waarschijnlijk door naar het volgende level, maar dit betekent niet dat zij dan uiteindelijk winnen…..

Hoe werkt het voor meerdere teams (tips voor competitie met tientallen, honderden of duizenden deelnemers)

 • Bepaal vooraf het aantal teams, bijvoorbeeld: 35 teams in een bedrijf, 20 sportteams of 12 collega’s verdeeld in 4 teams. Ons advies is om met maximaal 3 (of 4) personen in deze online teambuilding te spelen. Of maak het moeilijker en speel met 2 personen in een team. Voor de prijs maakt het niet uit.
 • Bepaal een datum met tijdstip en de videobel chat zoals ZOOM, Google Meet, Webex of MS TEAMS. Check ook of onze gamemaster(s) beschikbaar is/zijn! Vraag een optie aan.
 • Koop meerdere tickets via onze Webshop (of vraag een factuur), je ontvangt aansluitend unieke QR codes. Verdeel vervolgens de QR codes onder de deelnemers. Wij zorgen natuurlijk ook nog voor een goede uitleg (in NL of ENG) en je krijgt online dan nog per team een speelkaart (in PDF).
 • Speel Secret Safe in ongeveer 1 uur totaal uit, en tracht met je team dit zo snel mogelijk en foutloos te doen.
 • Als de tijd is verstreken vind je in de App de realtime score, welk team heeft gewonnen? Het team dat als eerste klaar is, heeft per definitie nog niet gewonnen, immers hebben zij voldoende punten gescoord t.o.v. team 2, 3 et cetera?
 • Het team met de beste score wint! TIP: Verstrek hen eventueel een leuk (online) prijsje.

Wat heb je nodig

 • In ieder geval onze unieke QR code om het spel te spelen + een origineel Secret Safe speelkaart (opdrachten).
 • Voor elke persoon een Smartphone met minimaal besturingssysteem Android 9 (geen Huawei) of iOS 12.
 • Voor elke persoon een videobel chat (ZOOM, Skype, Google Meet, Webex of MS TEAMS) en voor hen goede hardware en software.
 • U organiseert de uitnodigingen en break-out rooms (ook ivm de AVG wetgeving). Tegen enige meerkosten kunnen wij dit voor u opzetten.

Onze online game master(s)

** Extra services

Wij kunnen als extra service de online game begeleiden waarbij we dan de introductie, uitleg en de puntentelling verzorgen plus de bekendmaking van de winnaar(s). Onze begeleiding doet dus mee tijdens uw ZOOM of MS Teams meeting. Elk groepje (break-out room) wordt ook geregeld bezocht door onze gamemaster(s) voor de gezellige interactie en participatie. Vul je gegevens hiernaast in en je krijgt dan een offerte op maat, en zal de bestelling altijd op factuurbasis zijn. De meerkosten voor onze online begeleiding gedurende circa 1 tot 1,5 uur (in overleg) bedragen vanaf € 200 exclusief btw (afhankelijk van type game, aantal personen, voertaal en tijdstip). Vraag een offerte op en bekijken wij ook graag onze beschikbaarheid.

De online video uitnodigingen (en eventuele break-out rooms) in platforms zoals ZOOM, MS Teams of Google Meet verzorgt u geheel zelf, en u nodigt dan ook onze gamemaster(s) uit. Op verzoek kunnen wij een MS Teams of ZOOM uitnodiging verzorgen tegen meerprijs, vraag hiervoor een offerte op.

Optie voor 1 persoon of 1 team: Speel Secret Safe ‘alleen’.

Je kan dit spel ook zonder online begeleiding en zonder competitie spelen. In dit geval koop je dus 1 ticket a €20 excl. btw in onze Webshop en speel je alleen of met elkaar (gezin bijvoorbeeld) dit leuke spel. Er zal dan ook geen online begeleiding present zijn en vragen wij geen meerprijs hiervoor. Zodra je dit online spel koopt, zullen wij per e-mail de speelkaart separaat sturen en zullen wij uitleg geven hoe je dit spel ‘alleen’ kan spelen.

 

Onze overige Webshop producten: