Online PubQuiz

24,20

 

ALSO AVAILABLE IN ENGLISH: CLICK HERE FOR TICKETS

 

Oftewel al vanaf €5 exclusief btw per persoon!

Onze online Pub Quiz is een gezellige, zeer afwisselende en uitdagende quiz op de App die uit 100 vragen, foto / muziek / film opdrachten en puzzels bestaat. Deze online pub quiz is daarom ook verkozen tot de meest gevarieerde én innovatieve online App quiz van 2020!

Het doel van de quiz is natuurlijk om zoveel mogelijk punten te verdienen. Totaal zul je 9 unieke quiz rondes af moeten werken, waarmee in totaal 100 punten zijn te verdienen, Elke ronde kent 5, 10 of 20 vragen, foto / muziek / film opdrachten of puzzels. In totaal dien je 100 van deze opdrachten af te werken, zodoende kom je dus ook aan de maximale score van 100 punten. Onze online quiz kun je thuis of op het werk uitvoeren, maar eventueel ook in een kroeg, camping, vakantiepark of elders. Speel nu Online onze Pub Quiz @home of @theOffice in binnen- of buitenland.

De Pub Quiz speel je in een team van bijvoorbeeld 2 a 4 personen en het is ook mogelijk om tegelijkertijd met meerdere teams (op afstand of bij elkaar in een grote ruimte) te spelen waardoor het een leuke competitie wordt. En alles is digitaal op je GSM, dus geen printwerk op papier of opdrachten via een computerscherm. Geheel dus gewoon op je eigen smartphone, super handig zodat je ook flexibel kan bewegen en de Smartphone snel kan delen aan teamgenoten. Hieronder leggen we je meer uit over deze SUPER leuke online Pub Quiz.

Nu voor €20 exclusief btw per ticket (€24,20 incl. btw). Speel eventueel met meer personen op de App, en deel de kosten! Ook is het mogelijk om op afstand de quiz te delen (je scherm) via ZOOM of MS Teams.

 

Categorie:

Beschrijving

Voor bedrijven en particulieren: Fun4All en All4Fun 

 • Speel de online Pub Quiz met je bedrijf, afdelingsteam, business unit of hele corporate.
 • Of even juist samen met je gezin wat leuks doen, gewoon omdat het kan!
 • Deze Online Pub Quiz is ook super leuk voor vrijgezellengroepen, scholen (leerlingen/studenten), sportteams en vriendengroepen.

Negen rondes, 100 opdrachten, 100 punten; totaal 1,5 tot 2 uur Quiz plezier!

 1. Voltooi 20 algemene meerkeuze vragen over geschiedenis, historie, cultuur, wetenschap, etc. (10 minuten)
 2. Foto ronde; Raad de namen van 10 bekende internationale steden (5 minuten)
 3. Zoek de relatie; 5 pittige puzzels met woorden en/of plaatjes. Koppel de juiste aan elkaar (10 minuten)
 4. Voltooi 20 meerkeuze vragen over het thema hier en nu (10 minuten)
 5. Voltooi 10 pittige raadsels en rekenpuzzels (15 minuten)
 6. Muziek / Film ronde; Weet jij het correcte antwoord te geven van 5 verschillende film/muziek fragmenten (10 minuten)
 7. Spelling en taal; hoe spel je die woorden ook al weer en vind de juiste anagrammen en synoniemen. Een snelle ronde van gemiddeld 15 seconden per opdracht, dus nauwelijks op te zoek via internet. (2,5 minuten)
 8. Foto ronde; Raad de namen van de 10 diverse foto’s aan de hand van mogelijk cryptische omschrijvingen (5 minuten)
 9. Slot ronde; Van alles en nog wat, de BONUS ronde met 10 vragen en puzzels (5 minuten)

Je merkt op totaal dus 100 opdrachten en een duur van ruim 70 minuten. Met uitleg, pauzes en prijsuitreiking trek je hier dus 1,5 tot 2 uur gezelligheid voor uit.

NB 1: Wil je een online quiz die korter of langer duurt, dan kan dat uiteraard op aanvraag!
NB 2: De online pub quiz is standaard in voertaal Nederlands. Wil je deze in voertaal Engels, dan kan dat uiteraard op aanvraag. Ook is het mogelijk dat wij dezelfde quiz afleveren in voertaal Engels en voertaal Nederlands, zodat Nederlandstalige en Engelstalige teams tegelijk mee kunnen doen.

Hoe werkt het voor 1 team (bijvoorbeeld 1 gezin, 1 afdeling, een klein bedrijf of vriendengroep)

 • Bepaal een datum met tijdstip en je locatie zoals bijvoorbeeld bij jouw thuis of op het werk, of misschien wel op vakantie op een camping of vakantiepark, anders wel in een kroeg ergens. Het is landelijk en internationaal te spelen.
 • Koop de Pub Quiz via onze Webshop, je ontvangt daarna een unieke QR code van ons. Download deze QR code op onze unieke App MooveGO. De code is eenmalig te gebruiken en na download (activatie) 72 uur actief.
 • Speel de Pub Quiz in circa 1,5 tot 2 uur (met desgewenst tussendoor pauzes), tracht zo veel mogelijk van de 100 opdrachten uit te voeren.
 • Bij elke opdracht volgt dus een vraag, foto / muziek / film opdracht of puzzel. Voltooi deze binnen de tijd (telkens loopt een tijdbalkje af van bijvoorbeeld 30 seconden naar 0) en scoor punten!
 • Deel je eindscore bij ons op Facebook + een leuke foto en win wellicht een prijs! Elke maand trekken wij een prijs. Uiteraard is het ook leuk om tegen een ander team te strijden….dus:

Hoe werkt het voor meerdere teams (tips voor competitie met tientallen, honderden of duizenden deelnemers)

 • Bepaal vooraf het aantal teams, bijvoorbeeld: 10 gezinnen door heel het land, of 250 teams in een bedrijf (thuis spelend), of 40 teams in een school, of 5 vriendenteams of 25 sportteams.
 • Stel dat je in de coronatijd je personeel wilt betrekken in een gezellige quiz avond, geef dan elk personeelslid 1 QR code en motiveer hem of haar om met 1 a 3 mede teamleden thuis te spelen (wellicht wil een partner, gezinslid, kinderne, buurman/vrouw of goede vriend of collega op bezoek meedoen). Mocht de persoon alleen zijn, dan zal hij of zij creatief en een olifantengeheugen moeten hebben. Het kan! You can do it!!
 • Maak een groepsWhatsApp aan, hierin zitten de zogenaamde teamcaptains (per team 1 iemand die de Smartphone en onze App beheert).
 • Bepaal een datum met tijdstip en je locatie zoals bijvoorbeeld allen thuis of op het werk. Of misschien wel op vakantie of in een kroeg of meetinglocatie.
 • Koop meerdere tickets via onze Webshop, je ontvangt aansluitend unieke QR codes. Verdeel vervolgens de QR codes via de GroepsWhatsapp onder de deelnemers. Wij zorgen natuurlijk ook nog voor een goede uitleg.
 • Elk teamlid download 1 unieke QR code op onze App, elke code is eenmalig te gebruiken en na download 72 uur actief.
 • Speel de 9 rondes bijvoorbeeld in 2 uur totaal (met tussendoor 1 of 2 pauzes), en tracht met je team zo veel mogelijk punten te scoren.
 • Eén iemand uit de GroepsWhatsApp (de Quiz master**) geeft een signaal dat Ronde 1 gestart mag worden, hij of zij meldt dit in de groepsWhatsApp. Teams starten Ronde 1. Er starten 20 vragen achter elkaar getoond en elke vraag heeft maximaal 30 seconden bedenktijd. Hierdoor weet je dus dat Ronde 1 maximaal 10 minuten duurt.
 • Je kan ervoor kiezen dat elk team een screenshot van zijn/haar score toont in de GroepsWhatsApp. Dit hoeft niet en kan ook bijvoorbeeld halverwege de quiz of in een pauze (de score telt namelijk op).
 • De Quiz master** kan vervolgens via de GroepsWhatsApp melden dat Ronde 2 gestart kan worden, et cetera. Optioneel laat je de Quiz master weg, en laat je de teams achter elkaar in eigen tempo de 9 rondes afspelen. Dat kan ook.
 • Als alle rondes gedaan zijn, vind je per team (App) een eindscore, deel deze.**
 • Het team met de hoogste score wint! TIP: Verstrek hen een leuk prijsje.**

Wat het je nodig

 • In ieder geval per online Pub Quiz 1 QR code per team.
 • Voor elk team 1 Smartphone met minimaal besturingssysteem Android 9 of iOS 12 (dit hebben de meeste Smartphones tegenwoordig wel).
 • Als je met meer mensen in een quiz team speelt (meestal het geval) van hen ook hun smartphones om antwoorden op te zoeken. Maar je kan dit ook verbieden, alhoewel dit lastig online te controleren valt.
 • Als je competitie wilt spelen een WhatsApp service.
 • Eventueel met elkaar nog extra ZOOM of SKYPE voor meer interactie en dan ook een geluidsbox voor het afspelen van liedjes (tijdens de quiz).
 • En natuurlijk een flinke dosis olifantengeheugen en creativiteit!

** Extra services

Optioneel verzorgen wij dat iedereen de QR code krijgt en dat wij optioneel iedere deelnemer (team) een snackpakket vooraf thuis sturen. Denk hierbij aan een snackpakket met wijn, bier, noten, chips, chocolade.

Ook kunnen wij de quiz master rol verzorgen en de quiz via de WhatsApp live mee volgen. En is het mogelijk dat wij de winnaar(s) een leuke prijs sturen. Laat je dus volledig ontzorgen en boek de extra services bij ons via ons contactformulier of bel ons op 040-2524656. Prijs op aanvraag.