Online MVO Quiz

24,20

 

ALSO AVAILABLE IN ENGLISH: CLICK HERE FOR TICKETS

 

Oftewel al vanaf €5 exclusief btw per persoon!

Wil je jouw team of afdeling testen op het gebied van MVO? Speel dan deze MVO quiz op de App, en zie na afloop hoeveel je er echt van af weet.

 • Speel deze online MVO quiz met je collega’s, of gezellig samen met je afdeling of eventueel dus tegen anderen. De onderwerpen zijn o.a.: MVO, PSO, duurzaamheid, energie, groen, milieu, C2C en noem maar op! Maar we hebben ook een aantal leuke puzzels en algemene vragen voor je in petto.
 • De speelduur bepaal jezelf en competitie is mogelijk. Bepaal dan het aantal teams, ga met elkaar online via een online videoplatform, en start tegelijk deze quiz! Koop dan dus meer tickets, strijd met en tegen elkaar!
 • Tracht een hoge score te halen, de App geeft een live score!
 • De app is eenvoudig te spelen op je eigen smartphone. Onze app is te downloaden in de Google Play en iOS App store. Na aanschaf ontvang je een QR code en het spel kan beginnen!
 • Nu te koop voor €20 exclusief btw per ticket (€24,20 incl. btw). Speel eventueel met 5 personen op de app en deel de kosten.

 

Categorie:

Beschrijving

Online MVO Quiz, de meest duurzame quiz nu op App

 • Ontvang op de app 50 verschillen vragen, puzzels en raadsels over MVO, Social Return, duurzaamheid, CO2 uitstoot en nog veel meer. Uiteraard testen we je ook op een aantal leuke algemene puzzels, raadsels en vragen rondes.
 • Speel in verschillende uitdagende rondes met en tegen elkaar, en scoor de meeste punten. Er is een live score in de app.
 • Het is een pittige quiz, maar zeker leerzaam!

De 5 verschillende rondes (per ronde 10 vragen / opdrachten; maximaal 50 punten)

Ronde 1; Vragenronde: Wat weet jij eigenlijk van MVO, Duurzaamheid en dat soort begrippen?

Ronde 2; Foto herkenning: Hoe creatief ben jij met het herkennen van deze foto’s? Google Earth (3D) wordt er bij betrokken.

Ronde 3; Fun puzzels en raadsels: Uiteraard met als thema duurzaamheid; Kom jij eruit?

Ronde 4; Vragenronde 2: Dacht je dat we het bij 10 vragen hielden? Hier komen nog eens 10 vragen!

Ronde 5; De laatste ronde: We sluiten af met de laatste 10 (pittige) puzzels en raadsels.

Hoe werkt het voor meerdere teams (tips voor competitie met tientallen, honderden of duizenden deelnemers)

 • Bepaal vooraf het aantal teams, bijvoorbeeld: 15 teams in een bedrijf, 40 studententeams of 12 collega’s verdeeld in 4 teams. Ons advies is om met maximaal 3 a 4 personen op een App te spelen. Of maak het moeilijker en speel met 1 (of 2) persoon op de App.
 • Bepaal een datum met tijdstip en de videobel chat zoals ZOOM, Google Meet, WebEx of MS TEAMS. Of ga weer live in een restaurant, bar of vergaderruimte.
 • Koop meerdere tickets via onze Webshop (of vraag een factuur tegen toeslag), je ontvangt aansluitend unieke QR codes. Verdeel vervolgens de QR codes onder de deelnemers (groepjes). Wij zorgen natuurlijk ook nog voor een goede uitleg.
 • Elk team (groepje) download 1 unieke QR code op onze App, elke code is eenmalig te gebruiken en na download 72 uur actief.
 • Speel de MVO Quiz bijvoorbeeld in 1 of 1,5 uur totaal (met desgewenst tussendoor een pauze), en tracht met je team zo veel mogelijk vragen te beantwoorden en puzzels op te lossen.
 • Als de tijd is verstreken vind je in de App de realtime score, welk team heeft gewonnen?
 • Het team met de meest correct voltooide opdrachten wint! TIP: Verstrek hen een leuk (online) prijsje.

Wat heb je nodig

 • In ieder geval voor deze MVO Quiz 1 QR code per team. Speel je met 5 personen in een groepje (online of offline) dan betaal je dus maar €4 p.p. De groepsgrootte bepaal je helemaal zelf, ons advies is wel 3 of 4 personen.
 • Voor elk team of persoon 1 Smartphone met minimaal besturingssysteem Android 9 of iOS 12 (dit hebben de meeste Smartphones tegenwoordig wel).
 • En zin in vernieuwing, ontwikkeling, willen leren en quiz kennis, maar… bij diverse vragen / puzzels loopt een timer af. Dus ben op tijd met je antwoord!

** Extra services

Wij kunnen als extra service de quiz begeleiden waarbij we dan de introductie en uitleg en de puntentelling verzorgen plus de bekendmaking van de winnaar(s). Onze begeleiding doet dus mee tijdens uw ZOOM of MS Teams meeting. Elk groepje (break-out room) wordt ook geregeld bezocht door onze quiz master(s) voor de gezellige interactie en participatie. Vul je gegevens hiernaast in en je krijgt dan een offerte op maat, en zal de bestelling altijd op factuurbasis zijn. De meerkosten voor onze online begeleiding gedurende circa 1 tot 1,5 uur (in overleg) bedragen vanaf € 200 exclusief btw (afhankelijk van type game, aantal personen, voertaal en tijdstip). Vraag een offerte op en bekijken wij ook graag onze beschikbaarheid.

De online video uitnodigingen (en eventuele break-out rooms) in platforms zoals ZOOM of MS Teams verzorgt u geheel zelf, en u nodigt dan ook onze quiz master(s) uit. Op verzoek kunnen wij een MS Teams of ZOOM uitnodiging verzorgen tegen meerprijs, vraag hiervoor een offerte op.

 

Onze overige Webshop producten: