Online Moordspel

24,20

Oftewel al vanaf €5 exclusief btw per persoon!

Voor bedrijven en particulieren een spannend online Moordspel (vanaf 1 tot 4 personen in een team)

  • Speel dit online Moordspel met je bedrijf, afdelingsteam, business unit of hele corporate.
  • Of even juist samen met je gezin en/of partner wat leuks doen, gewoon omdat het kan! Dit Online Moordspel is ook super leuk voor vrijgezellengroepen, scholen (leerlingen/studenten), sportteams en vriendengroepen.
  • Spelduur circa 60 – 90 minuten en competitie in teams is mogelijk (zie onder).
  • Eenvoudig te spelen op je eigen Smartphone. Onze App is te downloaden in de Google Play en iOS App store (dus Android en iPhone vriendelijk). Na de aanschaf ontvang je een QR code en het spel kan beginnen!
  • Nu voor €20 exclusief btw per ticket (€24,20 incl. btw). Speel eventueel met meer personen op de App, en deel de kosten! Corona Tip; Deel dit spel (onze App) via ZOOM of MS Teams, zodat andere spelers op een andere locatie mee kunnen doen!
  • Ons online moordspel is alleen in voertaal Nederlands verkrijgbaar.

 

Categorie:

Beschrijving

Ons online Moordspel is een spannend, bijna echt (met Politie berichten en reportages aan toe) en zeer afwisselend en uitdagend online spel bestaande uit diverse fragmenten, vragen, opdrachten, puzzels en aanwijzingen. Vandaag kruipen jullie in de huid van een rechercheur en probeer je een brute moord op te lossen van Debby V.. Bij het goed uitwerken van een opdracht, vraag of puzzel, ontvang je een aanwijzing in het onderzoek. Is deze echter fout, dan krijgt je uiteraard geen aanwijzing. Gaandeweg in het spel verzamel je steeds meer aanwijzingen en zal je in de ontknoping tot het slot antwoord komen: WIE WAS DE MOORDENAAR?

Dit online moordspel speelt zich af in verschillende fasen. Probeer met jullie onderzoeksteam het dossier aan te vullen met de door jullie gevonden specifieke informatie over deze brutale moord. Ontmasker de dader, blijf koelbloedig, creatief en vermijdt tunnelvisie! Welke van de vier verdachten (Rob G. / Kimberly H. / Jacob M. en Mark V.)  heeft of hebben het gedaan, met welk motief en hoe?

Competitie:

  • Bepaal het aantal teams, een team bestaat uit 1 tot 4 deelnemers
  • Elk team koopt 1 ticket en download deze op zijn/haar Smartphone in de App Store of Google Play. Een team (gezin / vrienden / collega’s) is fysiek bij elkaar, of speelt wellicht op afstand met ZOOM of MS Teams. De App is eenvoudig te delen via ZOOM of MS Teams zodat andere op afstand mee kunnen doen.
  • Bepaal een starttijd met alle teams, doe wellicht een kickoff plenair in een ZOOM of MS Teams meeting. Start dan het Moordspel op de App en speel!
  • Het team dat de juiste ontknoping heeft in de snelste tijd, wint!

Wilt u meer informatie? Bel ons op 040-2524656.

Onze overige producten zijn onder andere: