Online Ik hou van Holland Quiz

24,20

Oftewel al vanaf €5 exclusief btw per persoon!

Onze online Ik hou van Holland quiz is een gezellige, zeer afwisselende en uitdagende quiz die uit 100 vragen, foto / muziek / film opdrachten en puzzels bestaat. Deze online Holland quiz op de App is uitermate geschikt om in deze tijd te boeken, het verbindt en brengt mensen bij elkaar.

Het doel van de quiz is natuurlijk om zoveel mogelijk punten te verdienen. Totaal zal je 9 unieke quiz rondes met thema Holland af moeten werken, waarmee in totaal 100 punten zijn te verdienen, Elke ronde kent 5, 10 of 20 vragen, foto / muziek / film opdrachten of puzzels. In totaal dien je 100 van deze opdrachten af te werken, zodoende kom je dus ook aan de maximale score van 100 punten. Onze online quiz kun je thuis of op het werk uitvoeren, maar eventueel ook in een kroeg, camping, vakantiepark of elders.

De ik hou van Holland Quiz speel je in een team van bijvoorbeeld 2 a 4 personen en het is ook mogelijk om tegelijkertijd met meerdere teams (op afstand via ZOOM, MS Teams of Skype en/of bij elkaar in een grote ruimte) te spelen waardoor het een leuke competitie wordt. En alles is digitaal op je GSM op onze App dus geen printwerk op papier of opdrachten via een computerscherm. Geheel dus gewoon op je eigen smartphone, super handig zodat je ook flexibel kan bewegen en de Smartphone snel kan delen aan teamgenoten. Hieronder leggen we je meer uit over deze SUPER leuke online Holland Quiz.

Nu voor €20 exclusief btw per ticket (€24,20 incl. btw). Speel eventueel met meer personen op de App, en deel de kosten!

 

Categorie:

Beschrijving

Voor bedrijven en particulieren: Fun4All en All4Fun 

 • Speel de online ik hou van Holland Quiz met je bedrijf, afdelingsteam, business unit of hele corporate.
 • Of even juist samen met je gezin wat leuks doen, gewoon omdat het kan!
 • Deze Online Quiz is ook super leuk voor vrijgezellengroepen, scholen (leerlingen/studenten), sportteams en vriendengroepen.

NB 1: Wil je een online quiz die korter of langer duurt, dan kan dat uiteraard op aanvraag!

NB 2: De online Holland quiz is standaard in voertaal Nederlands. Wil je deze in voertaal Engels, dan kan dat uiteraard op aanvraag. Ook is het mogelijk dat wij dezelfde quiz afleveren in voertaal Engels en voertaal Nederlands, zodat Nederlandstalige en Engelstalige teams tegelijk mee kunnen doen.

Hoe werkt het voor 1 team (bijvoorbeeld 1 gezin, 1 afdeling, een klein bedrijf of vriendengroep)

 • Bepaal een datum met tijdstip en je locatie zoals bijvoorbeeld bij jouw thuis of op het werk, of misschien wel op vakantie op een camping of vakantiepark, anders wel in een kroeg ergens. Het is landelijk en internationaal te spelen.
 • Koop de Quiz via onze Webshop, je ontvangt daarna een unieke QR code van ons. Download deze QR code op onze unieke App MooveGO. De code is eenmalig te gebruiken en na download (activatie) 72 uur actief.
 • Speel deze Quiz in circa 1,5 tot 2 uur (met desgewenst tussendoor pauzes), tracht zo veel mogelijk van de 100 opdrachten uit te voeren.
 • Bij elke opdracht volgt dus een vraag, foto / muziek / film opdracht of puzzel. Voltooi deze binnen de tijd (telkens loopt een tijdbalkje af van bijvoorbeeld 30 seconden naar 0) en scoor punten!

Hoe werkt het voor meerdere teams (tips voor competitie met tientallen, honderden of duizenden deelnemers)

 • Bepaal vooraf het aantal teams, bijvoorbeeld: 10 gezinnen door heel het land, of 250 teams in een bedrijf (thuis spelend), of 40 teams in een school, of 5 vriendenteams of 25 sportteams.
 • Stel dat je in de coronatijd je personeel wilt betrekken in een gezellige quiz avond, geef dan elk personeelslid 1 QR code en motiveer hem of haar om met 1 a 3 mede teamleden thuis te spelen (wellicht wil een partner, gezinslid, kinderen, buurman/vrouw of goede vriend of collega op bezoek meedoen). Mocht de persoon alleen zijn, dan zal hij of zij creatief en een olifantengeheugen moeten hebben. Het kan! You can do it!!
 • Maak een groepsWhatsApp aan of speel via Skype, MS Teams of ZOOM.
 • Bepaal een datum met tijdstip en je locatie zoals bijvoorbeeld allen thuis of op het werk. Of misschien wel op vakantie of in een kroeg of meeting locatie.
 • Koop meerdere tickets via onze Webshop, je ontvangt aansluitend unieke QR codes. Verdeel vervolgens de QR codes via de GroepsWhatsapp onder de deelnemers. Wij zorgen natuurlijk ook nog voor een goede uitleg.
 • Elk teamlid download 1 unieke QR code op onze App, elke code is eenmalig te gebruiken en na download 72 uur actief.
 • Speel de 9 rondes bijvoorbeeld in 2 uur totaal (met tussendoor 1 of 2 pauzes), en tracht met je team zo veel mogelijk punten te scoren.
 • Als alle rondes gedaan zijn, vind je per team (App) een eindscore, deel deze.**
 • Het team met de hoogste score wint! TIP: Verstrek hen een leuk prijsje.**

Wat heb je nodig

 • In ieder geval per online Quiz 1 QR code per team.
 • Voor elk team 1 Smartphone met minimaal besturingssysteem Android 9 of iOS 12 (dit hebben de meeste Smartphones tegenwoordig wel).
 • Als je met meer mensen in een quiz team speelt (meestal het geval) van hen ook hun smartphones om antwoorden op te zoeken. Maar je kan dit ook verbieden, alhoewel dit lastig online te controleren valt.
 • Als je competitie wilt spelen een WhatsApp service.
 • Eventueel met elkaar nog extra ZOOM, MS Teams of SKYPE voor meer interactie en dan ook een geluidsbox voor het afspelen van liedjes (tijdens de quiz).
 • En natuurlijk een flinke dosis olifantengeheugen en creativiteit!

** Extra services

Optioneel verzorgen wij dat iedereen de QR code krijgt en dat wij optioneel iedere deelnemer (team) een snackpakket vooraf thuis sturen. Denk hierbij aan een snackpakket met wijn, bier, noten, chips, chocolade. Ook kunnen wij de quiz master rol verzorgen en de quiz via MS Teams of ZOOM live mee volgen. En is het mogelijk dat wij de winnaar(s) een leuke prijs sturen. Laat je dus volledig ontzorgen en boek de extra services bij ons via ons contactformulier of bel ons op 040-2524656.

Prijzen online quiz masters extra:

2 – 6 teams (breakout rooms) €125 exclusief 21% btw extra
7 – 15 teams (breakout rooms) €250 exclusief 21% btw extra
16 – 29 teams (breakout rooms) €400 exclusief 21% btw extra
30 – 50 teams (breakout rooms) €750 exclusief 21% btw extra
> 50 teams (breakout rooms) op aanvraag

De overige online producten zijn: