De Grote Familie Quiz

24,20

Op zoek naar een leuke online activiteit om met de familie te doen? Wij hebben dé geschikte activiteit hiervoor, namelijk “De Grote Familie Quiz”! Ga met elkaar videobellen (via ZOOM, MS Teams, Skype et cetera) en neem het (in teams) tegen elkaar op.

Test je kennis met deze leuke quiz in onze App en speel 9 afwisselende rondes. Deze quiz is voor jong en oud en genereert totaal 100 vragen, puzzels en foto- en film opdrachten. Plus een verrassende laatste (optionele) bonus ronde met foto en film opdrachten. Je smartphone is de quizmaster en de App houd je score bij. Het maakt niet uit waar je bent: thuis op de bank, op vakantie of op een ander adres, deze Familie Quiz op App kan overal met en tegen elkaar gespeeld worden!

Het spel is inclusief:

 • QR-code waarmee de Grote Familie Quiz op een smartphone kan worden gedownload.
 • Negen rondes met 100 diverse vragen, puzzels en raadsels. Maximaal 100 punten. Alles geautomatiseerd op de App, punten tellen op.
 • Plus een extra (optionele) bonus ronde met 10 verrassende originele foto- en film opdrachten.
 • Continue real-time scores. Welk team haalt de hoogste score?
 • Pauzes zijn eenvoudig toe te passen, jij bepaalt op de App wanneer je naar de volgende vraag of ronde gaat!
 • Beschikbaar in voertaal Nederlands, geschikt vanaf 6 jaar tot de leeftijd van opa/oma.

Nu voor €20,- exclusief btw per tickets (€24.20 incl. btw). Speel eventueel met meerdere personen op de app, en deel de kosten!

Categorie:

Beschrijving

Voor jong en oud: gezinnen, vrienden, sportteams, schoolklassen of thuis op de bank met je eigen familie.

9 rondes, 100 opdrachten en maximaal 100 punten. Nog niet genoeg punten gescoord? speel dan de optionele bonus ronde met 10 te gekke foto-en filmopdrachten. Totaal circa 1,5 uur quiz plezier (voor de leeftijd van 6-99 jaar)!

Vragen, foto herkenning, puzzels, memory games, filmpjes, spelling, raadsels, muziek ronde, zoek de relaties. Heel veel afwissing op 1 unieke App. Er is een mix gemaakt, zodat kinderen vanaf circa 6 jaar al mee kunnen doen, tot aan jeugd en volwassenen, opa’s en oma’s! En jullie zijn de quizmaster, eenvoudig en simpel. De App ondersteunt en genereert vraag voor vraag. Je hoeft geen quiz master in te huren.

 

100 vragen/puzzels/raadsels en een optionele bonus ronde 
 1. We starten met 20 algemene meerkeuze vragen over geschiedenis, cultuur, wetenschap, sport, etc. Vragen voor kinderen en volwassenen door elkaar.
 2. Tijdens de tweede ronde komen er 3D foto’s van bekende steden voorbij. Dit wordt een echte 3D beleving op de App. Weet jij de stad te raden?
 3. Deze ronde is wat pittiger. Kun jij de juiste match maken? Vijf puzzels met woorden en plaatjes, koppel de juiste aan elkaar. Uiteraard ook hier een mix voor volwassenen en kinderen.
 4. In ronde vier zullen we nog eens 20 meerkeuze vragen stellen, maar dan over het thema van hier en nu.
 5. Waren de 5 pittige puzzels uit ronde drie nog niet genoeg? Nee tuurlijk niet! Tijdens ronde 5 testen we  jouw reken en raadsel skills met 10 puzzels.
 6. Weet jij het correcte antwoord te geven op 5 verschillende muziekfragmenten in ronde zes? We zijn benieuwd!
 7. Hoe zit het met jouw spellingstalent? En weet jij het juiste woord bij het cryptische plaatje te raden? Ronde zeven is een leuke spelling en woordraadsel ronde.
 8. In de achtste fotoronde ga je namen raden van bekende Nederlanders en objecten. Erg leuk!
 9. Nog niet genoeg punten gescoord? No worries, de laatste ronde kan het verschil maken. Nog 10 laatste vragen, filmpjes en memory spellen, maar of ze de makkelijkste zijn? Wie is hier beter in, de kinderen of de volwassenen?
Bonus ronde:

De bonusronde bestaat uit 5 verrassende foto en film opdrachten. Aangezien wij de foto’s en filmpjes niet kunnen zien, opslaan en/of beoordelen, kunnen wij hier ook geen punten voor toekennen. Aan jullie de volgende keuzes;

 1. Sla deze bonus ronde over en ga (indien je competitie speelt) over naar de prijsuitreiking.
 2. Leuker is het natuurlijk om deze bonus ronde nog wel te spelen. Maak met elkaar 5 te gekke foto’s en 5 unieke filmpjes. Deze kan je zelf met je eigen smartphone camera maken!
 3. Speel je in competitie (zie onder) dan kun je met elkaar bepalen om per film en foto 1 punt toe te kennen (max. 10 punten dus). Deel per team alle gemaakte foto’s en filmpjes in de groepsWhatsApp, en laat je iemand al deze filmpjes en foto’s beoordelen. Tip voor extra competitie: Geef elk team voor deze bonus ronde (10 opdrachten) maximaal 10 minuten de tijd. Tracht in die tijd dus alle 10 de opdrachten te verwezenlijken. Succes en veel plezier!

 

Hoe werkt het voor 1 team of 1 thuis situatie (bijvoorbeeld een gezin, vriendengroep of partners)
 • Bepaal een datum met tijdstip en je locatie zoals bijvoorbeeld bij jouw thuis. Het is landelijk en internationaal te spelen.
 • Koop de Grote Familie Quiz via onze webshop, je ontvangt daarna een unieke QR code van ons. Download deze QR code op onze unieke App MooveGo. De code is eenmalig te gebruiken en na download (activatie) 72 uur actief.
 • Speel deze Quiz in circa 1,5 tot 2 uur (met desgewenst tussendoor pauzes), tracht zo veel mogelijk van de 100 opdrachten uit te voeren.
 • Bij elke opdracht volgt dus een vraag, foto / muziek / film opdracht of puzzel. Voltooi deze binnen de tijd (telkens loopt een tijdbalk af van bijvoorbeeld 30 seconden naar 0) en scoor punten.

 

Hoe werkt het voor meerdere teams, allen op afstand en competitie mogelijk
 • Bepaal vooraf het aantal teams, bijvoorbeeld: 5 families of gezinnen door heel het land (of misschien ook wel in het buitenland), of 6 vriendengroepen, of 25 sportteams.
 • Betrek partner, gezinsleden, kinderen, buurman/vrouw of goede vriend of collega erbij. Deel eenvoudig onze App via een videoplatform.
 • Bepaal met elkaar het gewenste videoplatform zoals MS Teams, ZOOM of Skype.
 • Maak ook een groepsWhatsApp aan.
 • Bepaal een datum met tijdstip.
 • Koop per groepje 1 ticket in onze webshop, je ontvangt aansluitend unieke QR codes. Verdeel vervolgens de QR codes via de GroepsWhatsapp onder de deelnemers. Wij zorgen natuurlijk ook nog voor een goede uitleg.
 • Elk groepje download 1 unieke QR code op onze App, elke code is eenmalig te gebruiken en na download 72 uur actief.
 • Speel de 9 rondes bijvoorbeeld in 2 uur totaal (met tussendoor 1 of meerdere pauzes), en tracht met je team zo veel mogelijk punten te scoren.
 • Na de uitleg, gaat ieder groepje op de App aan de slag. Je ziet de score realtime oplopen. In de pauze bepaalt iemand van jullie de tussenstand. Laat een screenshot op de groepsWhatsApp sturen.
 • Als alle rondes voltooid zijn, vind je per team (op de App) de eindscore, deel deze wederom via WhatsApp als bewijs.
 • Het team met de hoogste score wint! TIP: speel de bonus ronde nog, deel direct de gemaakte foto’s en filmpjes in jullie groepsWhatsApp, en beoordeel alle foto’s en filmpjes nog met punten.
Wat heb je tot slot nog nodig?
 • In ieder geval per Grote Familie Quiz, 1 QR code per team (groepje). Eenvoudig te koop in onze webshop, te betalen via iDEAL.
 • Voor elk team 1 smartphone met minimaal besturingssysteem Android 9 of iOS 12 (helaas worden echter door Google Play, Huawei telefoons geweigerd).
 • Als je met meerdere teams speelt een laptop of computer met daarop bijvoorbeeld MS Teams, ZOOM of Google Meet. zodat je elkaar kan zien en strijden!
 • Als je competitie wilt spelen een WhatsApp service. Dit is aan te raden om punten scores (en eventueel de bonus ronde) te delen.
 • Eventueel ook een geluidsbox voor het afspelen van liedjes (tijdens de quiz). Als 1 iemand die afspeelt, hoort iedereen dezelfde muziek.
 • En natuurlijk humor, een hapje en drankje en een goed geheugen en creativiteit!

** Extra services

Wij kunnen als extra service de quiz begeleiden waarbij we dan de introductie, uitleg en de puntentelling verzorgen plus de bekendmaking van de winnaar(s). Onze begeleiding doet dus mee tijdens uw ZOOM of MS Teams meeting. Elk groepje (break-out room) wordt ook geregeld bezocht door onze quiz master(s) voor de gezellige interactie en participatie. Vul je gegevens hiernaast in en je krijgt dan een offerte op maat, en zal de bestelling altijd op factuurbasis zijn. De meerkosten voor onze online begeleiding gedurende circa 1,5 tot 2 uur (in overleg) bedragen vanaf € 200 exclusief btw (afhankelijk van type game, aantal personen, voertaal en tijdstip). Vraag een offerte op en bekijken wij ook graag onze beschikbaarheid.

De online video uitnodigingen (en eventuele break-out rooms) in platforms zoals ZOOM, MS Teams of Google Meet verzorgt u geheel zelf, en u nodigt dan ook onze quiz master(s) uit. Op verzoek kunnen wij een MS Teams of ZOOM uitnodiging verzorgen tegen meerprijs, vraag hiervoor een offerte op.

 

Wij wensen jullie als heel veel plezier, en zet ‘m op kids!

PS: Deel deze pagina met je werkgever, misschien wil hij wel de tickets betalen en met jullie allen een gezellige online personeelsuitje houden!

 

Andere producten die wij in de webshop verkopen zijn: