Online Creative Game

24,20

 

ALSO AVAILABLE IN ENGLISH: CLICK HERE FOR TICKETS

 

Oftewel al vanaf €5 exclusief btw per persoon!

Deze Online Creative Game is een gezellig, creatief en uitdagend spel en speel je op een unieke App.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van de 60 opdrachten uit te voeren, meestal binnen een afgesproken tijd. Deze opdrachten kun je thuis of op het werk uitvoeren, maar eventueel ook op de camping, vakantiepark, meeting locatie of elders. Je zult tijdens dit spel een flinke dosis doorzettingsvermogen en creativiteit nodig hebben om de puzzels en opdrachten te voltooien! Speel nu de Online Creative Game @home of @theOffice in binnen- of buitenland.

De Creative Game speel je in een team van bijvoorbeeld 2 a 4 personen en het is ook mogelijk om tegelijkertijd met meerdere teams (op afstand) te spelen waardoor het een leuke competitie wordt. En alles is digitaal op je telefoon, dus geen geprint op papier meer nodig. Geheel dus gewoon op je eigen smartphone, super handig zodat je ook flexibel kan bewegen en direct foto’s en filmpjes kan maken. Hieronder leggen we je meer uit over dit creatieve online spel.

Nu voor €20 exclusief btw per ticket (€24,20 incl. btw). Speel eventueel met meer personen op de App, en deel de kosten!

 

Categorie:

Beschrijving

Voor jong en oud, voor bedrijven en particulieren: Fun4All en All4Fun 

 • Laat je creativiteit zien in deze 60 tal creatieve puzzels en opdrachten
 • Speel de online Creative Game met je bedrijf, afdelingsteam, gezin of sportteam.
 • Dit online spel is ook enorm leuk voor vrijgezellengroepen, scholen (leerlingen/studenten) en vriendengroepen.

Hoe werkt het voor 1 team (bijvoorbeeld 1 gezin, 1 afdeling, een klein bedrijf of vriendengroep)

 • Bepaal een datum met tijdstip en je locatie zoals bijvoorbeeld bij jouw thuis of op het werk. Of misschien wel op vakantie op een camping of vakantiepark, anders wel in een stadscentrum ergens. Het is landelijk en internationaal te spelen.
 • Koop het spel via onze Webshop, je ontvangt daarna een unieke QR code van ons. Download deze QR code op onze unieke App MooveGo. De code is eenmalig te gebruiken en na download (activatie) 72 uur actief.
 • Speel het spel bijvoorbeeld in 2 uur totaal (met desgewenst tussendoor een pauze), tracht zo veel mogelijk van de 60 puzzels en opdrachten uit te voeren. Uiteraard kan je ook alle 60 opdrachten uitspelen, je hebt ruim de tijd (72 uur namelijk na activatie). Eventueel voltooi je alle opdrachten in 2 dagen dus.
 • Bij elke opdracht wordt een puzzel opdracht gevraagd (om op te lossen) of een foto of film moment gevraagd. Leg deze vast en geniet nog jaren erna van de creativiteit die je toen vastlegde. Privacy wordt uiteraard gewaarborgd, je downloadt je foto’s en filmpjes op jouw eigen smartphone (wij bewaren dus ook niets).

Onze zes ronde:

Ronde 1; Opwarm vragenronde. Hoeveel weet jij van creativiteit eigenlijk?

Ronde 2; Foto herkenning. Hoe creatief ben jij met het herkennen, erkennen en opsporen van deze foto’s? Zelfs Google Earth wordt erbij betrokken.

Ronde 3; Pittige puzzels. Omdenken, ver denken, overdenken. Kom jij eruit?

Ronde 4; Jouw foto en film moment. Hoe creatief ben jij eigenlijk? Maak 5 leuke foto’s en 5 toffe filmpjes naar het gevraagde thema. Maak 10 perfecte plaatjes!

Ronde 5; Mindf*ck. Zie je wat ik zie, of zie je het anders? Of wordt je nu belazerd? Tien grappige en bijzondere mindf*cks.

Ronde 6; Raadsels en taal. Hoe creatief ben je in onze taal, en weet je de raadsels op te lossen? Los ze allemaal op en pak die 10 laatste punten!

Hoe werkt het voor meerdere teams (tips voor competitie met tientallen, honderden of duizenden deelnemers)

 • Bepaal vooraf het aantal teams, bijvoorbeeld: 8 gezinnen door heel het land, of 130 teams in een bedrijf, of 150 teams in een school, of 4 vriendenteams of 12 sportteams.
 • Stel dat je in de coronatijd je personeel wilt betrekken in een gezellige avond, geef dan elk personeelslid 1 QR code en motiveer hem of haar om met 1 iemand anders thuis te spelen (wellicht wil een partner, gezinslid, buurman/vrouw of goede vriend of collega op bezoek meedoen). Mocht de persoon alleen zijn, dan zal hij of zij heel creatief zijn met selfies of photoshoppen. Het kan!
 • Bepaal een datum met tijdstip en je locatie zoals bijvoorbeeld allen thuis of op het werk. Of misschien wel op vakantie of in een stad of meeting locatie.
 • Koop meerdere tickets via onze Webshop, je ontvangt aansluitend unieke QR codes. Verdeel vervolgens de QR codes via de groepsWhatsapp onder de deelnemers. Wij zorgen natuurlijk ook nog voor een goede uitleg.
 • Elk teamlid download 1 unieke QR code op onze App, elke code is eenmalig te gebruiken en na download 72 uur actief.
 • Speel het spel bijvoorbeeld in 2 uur totaal (met desgewenst tussendoor een pauze), en tracht met je team zo veel mogelijk van de 60 opdrachten uit te voeren.
 • Als de tijd is verstreken zal iemand het aantal voltooide opdrachten moeten gaan verzamelen, dat kan direct na afloop of natuurlijk ook de dag(en) erop.**
 • Het team met de meest correct voltooide opdrachten wint! TIP: Verstrek hen een leuk prijsje.**

Wat het je nodig

 • In ieder geval per online Creative game 1 QR code per team.
 • Voor elk team 1 Smartphone met minimaal besturingssysteem Android 9 of iOS 12 (dit hebben de meeste Smartphones tegenwoordig wel).
 • Als je met meer mensen in een team speelt (meestal het geval) van hen ook wellicht hun smartphones om (extra) foto’s en filmpjes mee te maken.
 • Als je competitie wilt spelen een WhatsApp service, of ZOOM of MS Teams of Skype.
 • Om alle opdrachten te kunnen spelen, standaard huis/tuin/keuken gereedschap en eten** (maar is niet noodzakelijk en sla je de opdracht eenvoudig over)
 • Eventueel een geluidsbox voor het afspelen van liedjes (tijdens diverse opdrachten), voor nog meer effect en gezelligheid.
 • En natuurlijk een flinke dosis doorzettingsvermogen en creativiteit!

** Extra services

Optioneel verzorgen wij dat iedereen de QR code krijgt en dat wij optioneel iedere deelnemer (team) een snackpakket vooraf thuis sturen. Denk hierbij aan een snackpakket met wijn, bier, frisdranken, noten, chips en chocolade. Ook kunnen wij dan de scores realtime bijhouden en het spel via ZOOM of MS Teams live mee volgen. Je ontvangt dan na afloop vrij snel de eindscore. en is het mogelijk dat wij de winnaar(s) een leuke prijs sturen. Laat je dus volledig ontzorgen en boek de extra services bij ons via ons contactformulier of bel ons op 040-2524656.