Online Crazy88

24,20

 

ALSO AVAILABLE IN ENGLISH: CLICK HERE FOR TICKETS

 

Oftewel al vanaf €5 per persoon exclusief btw!

Online Crazy88 is een gezellig, lachwekkend en uitdagend spel dat geïnspireerd is op populaire TV programma’s en films zoals Hangover, Jackass, Minute to win it en Crazy88 zelf (BNN Programma uit 2008).

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van de 88 opdrachten op je smartphone (via ons App) uit te voeren, meestal binnen een afgesproken tijd. Deze opdrachten kun je thuis of op het werk uitvoeren, maar eventueel ook in een stad (openbare ruimte), camping, vakantiepark of elders. Je zult tijdens dit spel een flinke dosis lef, creativiteit en humor nodig hebben!

Crazy 88 speel je in een team van bijvoorbeeld 2 a 4 personen en het is ook mogelijk om tegelijkertijd met meerdere teams (op afstand) te spelen zoals met MS Teams, ZOOM, Google Meet, Skype of WhatsApp, waardoor het een leuke competitie wordt. En alles is digitaal op je smartphone, dus het is niet nodig de opdrachten te printen. Geheel dus gewoon op je eigen smartphone, super handig zodat je ook flexibel kan bewegen en direct foto’s en filmpjes kan maken. Hieronder leggen we je meer uit over dit SUPER leuke online spel Crazy88.

Nu voor €20 exclusief btw per ticket (€24,20 incl. btw). Speel eventueel met meer personen op de App, en deel de kosten!

 

Categorie:

Beschrijving

Voor jong en oud, voor bedrijven en particulieren: Fun4All en All4Fun 

 • Even je innerlijke kind loslaten, of samen met gezin wat geks doen. Gewoon omdat het kan en ook gezond is!
 • En even de boel de boel laten en tijd voor wat gekkigheid, dollen, humor en slappe lach! Speel online Crazy88 met je bedrijf, afdelingsteam, gezin of sportteam.
 • Crazy88 is ook super leuk voor vrijgezellengroepen, scholen (leerlingen/studenten) en vriendengroepen.

Hoe werkt het voor 1 team (bijvoorbeeld 1 gezin, 1 afdeling, een klein bedrijf of vriendengroep)

 • Bepaal een datum met tijdstip en je locatie zoals bijvoorbeeld bij jouw thuis of op het werk. Of misschien wel op vakantie op een camping of vakantiepark, anders wel in een stadscentrum ergens. Het is landelijk en internationaal te spelen.
 • Koop het spel via onze Webshop, je ontvangt daarna een unieke QR code van ons. Download deze QR code op onze unieke App MooveGO. De code is eenmalig te gebruiken en na download (activatie) 72 uur actief.
 • Speel het spel bijvoorbeeld in 2 of 3 uur totaal (met desgewenst tussendoor een pauze), tracht zo veel mogelijk van de 88 opdrachten uit te voeren. Uiteraard kan je ook alle 88 opdrachten uitspelen, je hebt ruim de tijd (72 uur namelijk na activatie). Eventueel voltooi je alle opdrachten in 2 dagen dus.
 • Bij elke opdracht wordt een foto of film moment gemaakt, leg deze vast en geniet nog jaren erna van dit hilarische moment. Privacy wordt uiteraard gewaarborgd, je downloadt je foto’s en filmpjes op jouw eigen Smartphone (wij bewaren dus ook niets).

Hoe werkt het voor meerdere teams (tips voor competitie met tientallen, honderden of duizenden deelnemers)

 • Bepaal vooraf het aantal teams, bijvoorbeeld: 8 gezinnen door heel het land, of 130 teams in een bedrijf, of 150 teams in een school, of 4 vriendenteams of 12 sportteams.
 • Stel dat je in de coronatijd je personeel wilt betrekken in een gezellige avond, geef dan elk personeelslid 1 QR code en motiveer hem of haar om met 1 iemand anders thuis te spelen (wellicht wil een partner, gezinslid, buurman/vrouw of goede vriend of collega op bezoek meedoen). Mocht de persoon alleen willen spelen, dan zal hij of zij creatief zijn met heel veel selfies. You can do it!
 • Maak een groepsWhatsApp aan, hierin zitten de zogenaamde teamcaptains (per team 1 iemand die de Smartphone en onze App beheert).
 • Bepaal een datum met tijdstip en je locatie zoals bijvoorbeeld allen thuis of op het werk. Of misschien wel op vakantie of in een stad of meeting locatie.
 • Koop meerdere tickets via onze Webshop, je ontvangt aansluitend unieke QR codes. Verdeel vervolgens de QR codes via de groepsWhatsapp onder de deelnemers. Wij zorgen natuurlijk ook nog voor een goede uitleg.
 • Elk teamlid download 1 unieke QR code op onze App, elke code is eenmalig te gebruiken en na download 72 uur actief.
 • Speel het spel bijvoorbeeld in 2 of 3 uur totaal (met desgewenst tussendoor een pauze), en tracht met je team zo veel mogelijk van de 88 opdrachten uit te voeren.
 • Bij elke opdracht wordt een foto of film moment gemaakt, deel deze direct in de groepsWhatsApp (vergeet het nummer er niet bij te vermelden)
 • Privacy wordt vanuit ons gewaarborgd, je download een foto of film moment op jullie eigen Smartphones en deelt deze via een eigen gesloten groepsWhatsApp (wij bewaren dus ook niets). Jullie zullen verantwoordelijk zijn voor de groepsWhatsApp.
 • Als de tijd is verstreken zal iemand het aantal voltooide opdrachten moeten gaan beoordelen, dat kan direct na afloop of natuurlijk ook de dag(en) erop.**
 • Het team met de meest correct voltooide opdrachten wint! TIP: Verstrek hen een leuk prijsje.**

Wat het je nodig

 • In ieder geval per online Crazy88 game 1 QR code per team.
 • Voor elk team 1 Smartphone met minimaal besturingssysteem Android 9 of iOS 12 (dit hebben de meeste Smartphones tegenwoordig wel).
 • Als je met meer mensen in een team speelt (meestal het geval) van hen ook hun smartphones om foto’s en filmpjes mee te maken.
 • Als je competitie wilt spelen een WhatsApp service.
 • Om alle opdrachten te kunnen spelen, standaard huis/tuin/keuken gereedschap + eten** (maar is niet noodzakelijk en sla je de opdracht eenvoudig af)
 • Eventueel een geluidsbox voor het afspelen van liedjes (tijdens diverse opdrachten), voor nog meer effect en hilariteit.
 • En natuurlijk een flinke dosis humor, lef en creativiteit!

** Extra services

Optioneel verzorgen wij dat iedereen de QR code krijgt en dat wij optioneel iedere deelnemer (team) een snackpakket vooraf thuis sturen. Denk hierbij aan een snackpakket met wijn, bier, noten, chips, chocolade en ….. de ingrediënten voor een aantal te gekke Crazy88 opdrachten!

Ook kunnen wij dan de scores realtime bijhouden en het spel via de WhatsApp live mee volgen. Je ontvangt dan na afloop vrij snel de eindscore. en is het mogelijk dat wij de winnaar(s) een leuke prijs sturen. Boek de extra services bij ons via ons contactformulier of bel ons op 040-2524656. Prijs op aanvraag.