Fiets Puzzeltocht Groene Corridor

24,20

Deze Fiets Puzzeltocht de ‘Groene Corridor’ is het leukste gezinsuitje, teamuitje of personeelsuitje tijdens of na de lockdown! Stap op de fiets en volg de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende ruim 3 uur ga je een leuke, boeiende en uitdagende puzzeltocht van Strijp-S Eindhoven naar Oirschot aan. Onderweg moet je 40 vragen en puzzels oplossen, en daarnaast ga je 10 leuke foto’s en filmpjes maken. Een unieke herinnering voor later! Geschikt voor gezinnen met kinderen van 7-12 jaar of als volwassenen tocht te boeken.

Wat kan je verwachten:

  • Een bijzonder mooie fietstocht, grotendeels door het groen, van Strijp-S Eindhoven naar Oirschot. Beter bekend als de Groene Corridor.
  • Een ontdekkingstocht op de App geheel geautomatiseerd, met een realtime score van maximaal 40 punten
  • Veertig leuke vragen, puzzels, raadsels, momory en raad het woord spellen.
  • De 10 foto- en film opdrachten kan de App geen punten voor geven, maar dat kunnen jullie eventueel wel verzorgen als je in groepjes tegen elkaar strijdt. Competitie is dus mogelijk.
  • Keuze uit een volwassenen tocht of een familie / kindertocht (van 7-12 jaar)

TIP: Neem een picknick mand mee, of laat je verwennen in Oirschot bij een horeca punt.

Nu voor €20 exclusief btw per ticket (€24,20 incl. btw). Speel eventueel met 4 personen op de App, en deel de kosten (dan maar €5 per persoon dus)!

Cadeautip: Ook erg leuk om als cadeau te doen aan medewerkers, vrienden of familie!

Categorie:

Beschrijving

De Groene Corridor is een aantrekkelijke groene verbinding tussen hartje Eindhoven, de historische markt in Oirschot en het Groene Woud. De gemeente Eindhoven, gemeente Oirschot en Brabants Landschap gaan de Groene Corridor de komende jaren verder verfraaien en ontwikkelen. Ervaar nu een groot deel van deze route in een originele fiets puzzeltocht op de App.

LET OP: De reis naar Oirschot is 15 km. en hier doe je normaal 45-60 minuten over. Fiets je direct terug, dan ben je inclusief de opdrchten onderweg, circa 2,5 a 3 uur op pad. Blijf je in Oirschot hangen, houd dan dus rekening met een terugreis van circa 15 km. naar Strijp-S (of fiets rechtstreeks naar huis uiteraard).

Je koopt een unieke code voor de Fiets Puzzeltocht de ‘Groene Corridor’. Deze is eenmalig te gebruiken, en na aanschaf maximaal 4 maanden geldig. Eén code is dus geldig voor 1 rit te fiets. Wil je de tour aan een ander als cadeau weggeven, boek dan meer tickets.

Op jouw gewenste dag download je de Moove GO APP in de Play Store of APP Store op je smartphone (minimaal Android 9 of iOS 12). Start de puzzeltocht door je unieke code in te voeren, volg de instructies op en maak een mooie en leuke puzzeltocht vanaf het centrum van Eindhoven richting Oirschot. Zo fiets je door een uitgestrekt natuurgebied en kan je genieten van de mooie omgeving en de rust die hierbij komt kijken.

Naast weetjes en feitjes, ontvang je onderweg 40 vragen en puzzels en 10 foto/film opdrachten. Dit geheel op je Smartphone.

Optionele stops onderweg:

  • Drankje, snack, ijsje bij een horeca (mits open) en/of;
  • Tip: Philips Fruit tuin en Oirschot zelf.
  • Eigen picknick onderweg.

Wil je ook op de fiets weer terug naar Eindhoven dan doe je hier ongeveer 45 minuten tot 1 uur over. Wellicht na een lekker lunch/diner kunnen jullie de route weer terug afleggen. Voor groepen kunnen we op Strijp-S ook nog een borrel of diner regelen!

 

Andere webshop producten zijn: