Citygame Crazy88 op App

24,20

Oftewel al vanaf €5 exclusief btw per persoon!

Deze online citygame Crazy88 speel je op onze unieke App. Game met vrienden, collega’s, familie en voltooi 88 opdrachten. Dit wordt een SUPER leuk en te gek uitje, dat je ook  coronaproof op 1,5 meter afstand kan doen of met elkaar voor ZOOM, Skype, WhatsApp video, Google Meet of MS Teams uitvoerd.

Crazy88 is een gezellig, lachwekkend en uitdagend spel dat geïnspireerd is op populaire TV programma’s en films zoals Hangover, Jackass, Minute to win it en Crazy88 zelf (BNN Programma uit 2008).

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van de 88 opdrachten uit te voeren, meestal binnen een afgesproken tijd. Deze opdrachten vervul je in Eindhoven centrum. Je zult tijdens dit spel een flinke dosis lef, creativiteit en humor nodig hebben!

Crazy 88 speel je in een team van bijvoorbeeld 2 a 4 personen op de App en het is ook mogelijk om tegelijkertijd met meerdere teams te spelen waardoor het een leuke competitie wordt. En alles is digitaal op je GSM, dus geen print op papier. Geheel dus gewoon op je eigen smartphone, super handig zodat je ook flexibel kan bewegen en direct foto’s en filmpjes kan maken. Hieronder leggen we je meer uit over dit SUPER leuke stadsspel Crazy88.

Nu voor €20 exclusief btw per ticket (€24,20 incl. btw). Speel eventueel met 4 personen op de App, en deel de kosten (dus €5 excl. btw p.p.)

 

Categorie:

Beschrijving

Voor jong en oud, voor bedrijven en particulieren: Fun4All en All4Fun in Eindhoven centrum

 • Even je innerlijke kind loslaten, of samen met gezin wat geks doen. Gewoon omdat het kan en ook gezond is!
 • En even de boel de boel laten en tijd voor wat gekkigheid, dollen, humor en slappe lach! Speel het stadsspel Crazy88 met je bedrijf, afdelingsteam, gezin of sportteam.
 • Crazy88 is ook super leuk voor vrijgezellengroepen, scholen (leerlingen/studenten) en vriendengroepen.

Hoe werkt het voor 1 team (bijvoorbeeld 1 gezin, 1 afdeling, een klein bedrijf of vriendengroep)

 • Bepaal een datum met tijdstip en aantal teams.
 • Koop het spel via onze Webshop, je ontvangt daarna een unieke QR code van ons die je binnen 4 maanden moet activeren. Download op de dag deze QR code op onze unieke App. De code is eenmalig te gebruiken en na download (activatie) 72 uur actief en onomkeerbaar.
 • Speel het spel bijvoorbeeld in 2 of 3 uur totaal (met desgewenst tussendoor een pauze), tracht zo veel mogelijk van de 88 opdrachten uit te voeren. Uiteraard kan je ook alle 88 opdrachten uitspelen, je hebt ruim de tijd (72 uur namelijk na activatie). Eventueel voltooi je alle opdrachten in 2 dagen dus.
 • Bij elke opdracht wordt een foto of film moment gemaakt, leg deze vast en geniet nog jaren erna van dit hilarische moment. Privacy wordt uiteraard gewaarborgd, je downloadt je foto’s en filmpjes op jouw eigen Smartphone (wij bewaren dus ook niets).

Hoe werkt het voor meerdere teams (tips voor competitie met tientallen, honderden of duizenden deelnemers)

 • Bepaal vooraf het aantal teams, bijvoorbeeld: 8 gezinnen, 130 teams in een bedrijf, 150 teams in een school, 4 vriendenteams of 12 sportteams. Ons advies is om met maximaal 4 personen op een App te spelen.
 • Stel dat je in de coronatijd je personeel wilt betrekken in een gezellige middag, geef dan elk personeelslid 1 QR code en motiveer hem of haar om met 1 iemand anders te spelen (wellicht wil een partner, gezinslid, buurman/vrouw of goede vriend of collega op bezoek meedoen). Mocht de persoon alleen zijn, dan zal hij of zij creatief zijn met heel veel selfies. Het kan! You can do it!!
 • Bepaal een datum met tijdstip en start locatie in Eindhoven centrum.
 • Koop meerdere tickets via onze Webshop, je ontvangt aansluitend unieke QR codes. Verdeel vervolgens de QR codes onder de deelnemers. Wij zorgen natuurlijk ook nog voor een goede uitleg.
 • Elk teamlid download 1 unieke QR code op onze App, elke code is eenmalig te gebruiken en na download 72 uur actief.
 • Speel het spel bijvoorbeeld in 2 of 3 uur totaal (met desgewenst tussendoor een pauze), en tracht met je team zo veel mogelijk van de 88 opdrachten uit te voeren.
 • Bij elke opdracht wordt een foto of film moment gemaakt, deel deze eventueel direct in een groepsWhatsApp.
 • Privacy wordt vanuit ons gewaarborgd, je download een foto of film moment op jullie eigen Smartphones (wij bewaren dus ook niets).
 • Als de tijd is verstreken zal iemand het aantal voltooide opdrachten moeten gaan beoordelen, dat kan direct na afloop of natuurlijk ook de dag(en) erna.
 • Het team met de meest correct voltooide opdrachten wint! TIP: Verstrek hen een leuk prijsje.

Wat het je nodig

 • In ieder geval per Crazy88 stadspel 1 QR code per team.
 • Voor elk team 1 Smartphone met minimaal besturingssysteem Android 9 of iOS 12 (dit hebben de meeste Smartphones tegenwoordig wel).
 • Als je met meer mensen in een team speelt (meestal het geval) van hen ook hun smartphones om foto’s en filmpjes mee te maken. En te delen via Social media en Whatsapp.
 • En natuurlijk een flinke dosis humor, lef en creativiteit!

** ANDERE STAD? **

Vraag bij ons een andere stad op. Wij ontwikkelen deze snel en goedkoop voor jullie. Uiteraard zullen de opdrachten op diverse bezienswaardigheden geplaatst worden, zodat je Crazy88 citygame ook een ontdekkingsreis wordt in de stad. Prijs op aanvraag.

Ook kunnen wij dan de scores bijhouden en het spel mee volgen. Je ontvangt dan na afloop vrij snel de eindscore, en is het mogelijk dat wij de winnaar(s) een leuke prijs sturen. Laat je dus volledig ontzorgen en boek de extra services bij ons via ons contactformulier of bel ons op 040-2524656. Prijs op aanvraag.

Onze overige Webshop producten: