Cadeaubon webshop

24,20

Deze cadeaubon van €20 exclusief btw per stuk is ideaal voor personeel, vriend of familie. Keuze uit ruim 200 producten op de App bestaande uit tochten, online quizzen en teambuilding games. Zet je collega of vriend dus in het zonnetje!

 • Dit is de leukste cadeaubon voor een gezellig uitje, game middag of spelavond. Geef je familie, vrienden en/of collega’s een cadeaubon voor een unieke tocht per auto, fiets of te voet. Of voor die leuke Quiz, moordspel, secret safe of crazy88 en meer!
 • Alle online games zijn geschikt voor gezinnen, vrienden, families, teamuitjes, schooluitjes, sportclub uitjes en personeelsuitjes (bedrijven). Het unieke is dat je op je Smartphone speelt, op onze unieke App. Geheel online en interactief.
 • Je kunt de cadeaubon eenvoudig in onze webshop verzilveren en kiezen uit elk gewenste auto (45 km)fiets (20 km) of stadswandel (6 km) tocht. Of je kiest dus voor een quiz, moordspel, creative game, crazy88 of andere leuke teambuilding game (diverse quizzen en games ook in Engels beschikbaar).
 • Je cadeaubon is 2 jaar na aanschaf geldig. Verzilver je eenmaal de cadeaubon voor een product in onze webshop, dan is het ticket die je ervoor krijgt op dat moment nog 4 maanden geldig.  Jij bepaalt dus zelf wanneer je de ticket koopt en de tocht, quiz of game wilt doen. Eenmaal gekochte cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 • Cadeaubonnen zijn voorzien van ons logo met een unieke code. Deze sturen wij in PDF per e-mail. Vanaf 10 bonnen maken we graag een gepersonaliseerde cadeaubon op met uw logo.
 • VOORDEEL: met een ticket a €20 speel je meestal niet alleen! Een tocht, quiz, moordspel of andere leuke game speel je meestal met 2 a 5 personen, dus eigenlijk betaal je maar €4 ex btw per persoon!
Categorie:

Beschrijving

U heeft een keuze uit (allen op de App):
 1. In 30 steden een autopuzzeltocht voor volwassenen
 2. In 30 steden een autopuzzeltocht voor familie + kinderen tot 12 jaar
 3. In 30 steden een fiets puzzeltocht voor volwassenen
 4. In 30 steden een fiets puzzeltocht voor familie + kinderen tot 12 jaar
 5. In 30 steden een fun stadsspel (citygame) voor volwassenen
 6. In 30 steden een fun stadsspel (citygame) voor familie + kinderen tot 12 jaar. Of alleen voor kinderen, denk aan kinderfeestje, sportteam uitje, schooluitje.
 7. 10 soorten quizzen: Pubquiz (ook in ENG), Kerstquiz (ook in ENG), Holland quiz (ook in ENG), Slimste mens quiz, Grote Familie Quiz en MVO quiz (ook in ENG).
 8. 10 soorten online team games: Crazy88 (ook in ENG), Creative Game (ook in ENG), #Thuisblijven Challenge (ook in ENG), Secret Safe (ook in ENG) en Moordspel

Carola: “Wij bestaan dit jaar 10 jaar en wilden onze collega’s verrassen met een leuk feestje. Door de corona maatregelen zagen wij het echter somber in om een personeelsfeest voor 80 personen te vieren, dus waren wij op zoek naar origineel presentje. Relactive Events biedt deze mogelijkheid, omdat onze collega later kan kiezen uit een autotocht, fietstocht of wandeltocht en dit over 30 steden verdeeld.  Vinden ze zo’n tocht niet leuk, dan kunnen ze nog kiezen uit een quiz, Kerstquiz, crazy88 en meer. Diverse collega’s reageerden super enthousiast en zagen zich al tijdens de zomervakantie met gezin in Groningen fietsen en anderen bijvoorbeeld weer te voet in Maastricht of Zandvoort. Wij hebben intern afgesproken dat de leukste foto’s bij ons in het intern nieuwsbulletin geplaatst worden, om zodoende het lustrum toch nog leuk af te sluiten”.

Inhoud tochten en games
 • Onze fiets puzzeltochten is het leukste outdoor uitje dat je 365 dagen per jaar kunt fietsen! Als je de App activeert zal je (binnen 72 uur) in de omgeving van de gekozen stad 50 opdrachten moeten vervullen. Bij een regenbui maak je dus desgewenst later op de dag of de dag erop de tocht af! Ook kun je halverwege de tocht een museum- of restaurant stop integreren. Combineer je fietstocht eventueel met een picknick in een stadspark, dus maak er een gezellig dagje uit van!
 • De autopuzzeltochten zijn de beste coronaproof uitjes dat je alle dagen van het jaar kunt doen! Op regenachtige dagen zit je heerlijk droog en op snikhete dagen is het goed vertoeven met airco in de auto. Onze auto puzzeltocht van circa 45 km. lang is op mooie dagen ook prima te combineren met een picknick in een park of het bos. Ideaal nu ook als uitje voor families en gezinnen.
 • Onze stadsspellen (citygames) zijn het leukste en uitdagende stadsuitje dat je elke dag kunt lopen! Bij een regenbui schuil je ergens in de stad of loop je een café of restaurant binnen. Of maak desgewenst later op de dag of de dag erop de tocht af, immers je hebt 72 uur de tijd! Ook kun je dus halverwege de tocht een spontaan restaurant- of museumbezoek integreren. Net zoals de fiets en autotocht moet je trachten om 50 opdrachten te vervullen, bestaande uit vragen, foto en filmopdrachten, pittige puzzels en raadsels.
 • Geen zin in een tocht, verzilver dan de cadeaubon voor een online game of leuke Quiz! Onze games en quizzen duren allen circa 1,5 tot 2 uur. Een quiz bestaat uit 100 of 60 opdrachten. Een Crazy88 kent uiteraard 88 te gekke opdrachten en het Moordspel en Secret Safe is een compleet script waarbij oplossend vermogen belangrijk is.
Wat kan de deelnemer(s) verwachten?

Onze game, quiz of tocht speelt zich geheel af op een App. Tochten hebben wij op maat in de betreffende stad en omgeving ontwikkeld en getest. Je volgt de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende circa 2 a 3 uur ontdek je boeiende en interessante feiten en weetjes over je omgeving en ga je de uitdaging aan met allerlei opdrachten. Onderweg moet je namelijk 40 vragen en diverse soorten puzzels oplossen en daarnaast ga je 10 leuke (eigen) foto’s en filmpjes maken. Er zit vast en zeker een toffe foto bij als unieke herinnering voor later!

Voor alle vragen en puzzels bij elke tocht, game of quiz geldt: wanneer jij op start drukt zal een tijdslimiet ingaan (van bijvoorbeeld 60 seconden) dit is om het spannend te houden, want wie behaalt de hoogste totaalscore? Kortom is een cadeaubon ook erg leuk om weg te geven om met meerdere groepjes tegelijk te spelen. Koop dus bijvoorbeeld 5 cadeaubonnen voor een afdeling van 20 personen, en ga in 5 groepjes van 4 personen op pad. Waar kun je nu een citygame of leuke tocht voor €5 per persoon krijgen?

In de tochten zijn er onderweg verschillende stops (voor eigen rekening) mogelijk, de tocht duurt dan uiteraard langer dan 2 uur. Wij hebben de route zo gepland dat je langs cafeetjes, restaurants, Mc Donald’s en/of cafetaria’s rijdt. Ook is wellicht een museum stop, picknick of wandeling in een park of bos te integreren. Jij bepaalt je route en de invulling van je dag! Je rijdt met eigen auto de 40-45 kilometer of per eigen fiets of snorfiets de circa 20 km. tocht af. Of je kiest voor een stadswandel tocht van circa 6 km. Je hebt per auto minimaal 2 deelnemers nodig, een chauffeur en een navigator die de route doorgeeft. Zodra er een opdracht of vraag op je scherm komt, kan de navigator deze oplezen en volbrengen met hulp van de chauffeur. Op de fiets of te voet kan je alleen gaan. Voor gezinnen, families en andere groepen die met 2, 3 of meer personen op pad gaan, verdeel je de rollen en geef je de Smartphone (App) eventueel door. Het is overigens dan ook toegestaan (en nuttig) om extra smartphones in te zetten voor het oplossen van vragen!

Wanneer kan je de Tocht rijden, fietsen of wandelen of een quiz of game spelen? 

Na het verzilveren van je cadeaubon in onze webshop is een ticket 4 maanden geldig, dus je hebt nog ruim de tijd om de tocht, game of quiz te doen. Er wordt dan 100% van het te betalen bedrag in mindering gebracht. De tocht, quiz of Crazy88 is dan gratis.

Wil je meer weten, neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op 040-2524656.

 

Onze overige Webshop producten: