Leuke tocht op de App

24,20

Deze Teambuilding App is ideaal voor personeel, vrienden of familie! Koop nu eenvoudig in onze webshop per iDEAL een leuke autopuzzeltocht, fietspuzzeltocht of stadsspel op de App. Er is een keuze uit 30 steden (zie onder) en bovendien een tocht voor kinderen (6-12 jaar) of voor volwassenen. Tochten in onze webshop zijn echter alleen in het Nederlands verkrijgbaar (Engels of andere talen op aanvraag)

Koop je ticket eenvoudig hier, ga naar afrekenen en vermeld daar naast je factuurgegevens in het ordernotitie veld duidelijk de volgende gegevens:

 1. Welke stad
 2. Wandel of Fiets of Auto tocht
 3. Volwassenen of Kindervragen

Koop je meer tickets tegelijk, meld dan eventueel variabelen in het ordernotitie veld. Zoals 2 tickets volwassenen Breda autotocht en 3 tickets Kinderwandeltocht Amsterdam. Zodra wij de betaling en boeking binnen hebben, zullen wij binnen 24 uur (tijdens kantooruren veelal al binnen 1 a 2 uur) de QR code(s) en uitleg per e-mail sturen. Heb je verder nog vragen, bel of mail ons!

Eén ticket (ofwel unieke QR code) is geschikt voor 1 Smartphone (1 auto of 1 groepje te voet of per fiets). Een ticket kost €20 exclusief 21% btw per stuk oftewel €24,10 inclusief btw.

VOORDEEL: Met een ticket (QR code voor 1 Smartphone) speel je meestal niet alleen. Een tocht speel je veelal met 3, 4 of 5 personen per Smartphone. Dus een tocht speel je al vanaf €4 ex btw per persoon!

Categorie:

Beschrijving

Je hebt een keuze uit (allen op de App)

 1. In 30 steden een autopuzzeltocht voor volwassenen
 2. In 30 steden een autopuzzeltocht voor familie + kinderen
 3. In 30 steden een fiets puzzeltocht voor volwassenen
 4. In 30 steden een fiets puzzeltocht voor familie + kinderen
 5. In 30 steden een citygame (stadsspel) voor volwassenen
 6. In 30 steden een citygame (stadsspel) voor familie + kinderen (of alleen voor kinderen. Denk aan kinderfeestje, sportteam uitje)

De steden zijn

Alkmaar * Almere * Amersfoort * Amsterdam * Apeldoorn * Arnhem * Breda * Den Bosch * Den Haag * Eindhoven *  Enschede * Groningen * Haarlem * Hengelo * Hilversum * Leeuwarden * Leiden * Lelystad * Maastricht * Middelburg * Nijmegen * Noordwijk * Rotterdam * Scheveningen * Tilburg * Utrecht * Valkenburg * Vlissingen * Zandvoort * Zwolle

NB: Steden worden elke maand uitgebreid. Zit je stad er niet bij, vraag deze bij ons aan!

 

Inhoud tochten

 • Onze fiets puzzeltochten is het leukste outdoor uitje dat je 365 dagen per jaar kunt fietsen! Als je de App activeert zal je (binnen 72 uur) in de omgeving van de gekozen stad 50 opdrachten moeten vervullen. Bij een regenbui maak je dus desgewenst later op de dag of de dag erop de tocht af! Ook kun je halverwege de tocht een museum- of restaurant stop integreren. Combineer je fietstocht eventueel met een picknick in een stadspark, dus maak er een gezellig dagje uit van!
 • De autopuzzeltochten zijn de beste coronaproof uitjes dat je alle dagen van het jaar kunt doen! Op regenachtige dagen zit je heerlijk droog en op snikhete dagen is het goed vertoeven met airco in de auto. Onze auto puzzeltocht van circa 45 km. lang is op mooie dagen ook prima te combineren met een picknick in een park of het bos. Ideaal nu ook als uitje voor families en gezinnen.
 • Onze stadsspellen (citygames) zijn het leukste en uitdagende stadsuitje dat je elke dag kunt lopen! Bij een regenbui schuil je ergens in de stad of loop je een café of restaurant binnen. Of maak desgewenst later op de dag of de dag erop de tocht af, immers je hebt 72 uur de tijd! Ook kun je dus halverwege de tocht een spontaan restaurant- of museumbezoek integreren. Net zoals de fiets en autotocht moet je trachten om 50 opdrachten te vervullen, bestaande uit vragen, foto en filmopdrachten, pittige puzzels en raadsels.

Carola: “Wij bestaan dit jaar 10 jaar en wilden onze collega’s verrassen met een leuk feestje. Door de corona maatregelen zagen wij het echter somber in om een personeelsfeest voor 80 personen te vieren, dus waren wij op zoek naar origineel presentje. Relactive Events biedt deze mogelijkheid, omdat onze collega later kan kiezen uit een autotocht, fietstocht of wandeltocht en dit over 30 steden verdeeld.  Diverse collega’s reageerden super enthousiast en zagen zich al tijdens een vakantie met gezin in Groningen fietsen en anderen bijvoorbeeld weer te voet in Maastricht of Zandvoort. Wij hebben intern afgesproken dat de leukste foto’s bij ons in het intern nieuwsbulletin geplaatst worden, om zodoende het lustrum toch nog leuk af te sluiten”.

 

Wat kan de deelnemer(s) verwachten?

Onze tocht speelt zich geheel af op een App. Tochten hebben wij op maat in de betreffende stad en omgeving ontwikkeld en getest. Je volgt de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende circa 2 a 3 uur ontdek je boeiende en interessante feiten en weetjes over je omgeving en ga je de uitdaging aan met allerlei opdrachten. Onderweg moet je namelijk 40 vragen en diverse soorten puzzels oplossen en daarnaast ga je 10 leuke (eigen) foto’s en filmpjes maken. Er zit vast en zeker een toffe foto bij als unieke herinnering voor later!

Voor alle vragen en puzzels bij elke tocht geldt: wanneer jij op start drukt zal een tijdslimiet ingaan (van bijvoorbeeld 60 seconden) dit is om het spannend te houden, want wie behaalt de hoogste totaalscore? Kortom is een tocht ook leuk om weg te geven om met meerdere groepjes tegelijk te spelen. Koop dus bijvoorbeeld 5 tickets voor een afdeling van 20 personen, en ga in 5 groepjes van 4 personen op pad. Waar kun je nu een citygame of leuke tocht voor €5 per persoon krijgen?

In de tochten zijn er onderweg verschillende stops (voor eigen rekening) mogelijk, de tocht duurt dan uiteraard langer dan 2 a 3 uur. Wij hebben de route zo gepland dat je langs cafeetjes, restaurants, Mc Donald’s en/of cafetaria’s fietst of rijdt. Ook is wellicht een museum stop, picknick of wandeling in een park of bos te integreren. Jij bepaalt je route en de invulling van je dag! Je rijdt met eigen auto de 40-45 kilometer of per eigen fiets of snorfiets de circa 20 km. tocht af. Of je kiest voor een stadswandel tocht van circa 6 km. Je hebt per auto minimaal 2 deelnemers nodig, een chauffeur en een navigator die de route doorgeeft. Zodra er een opdracht of vraag op je scherm komt, kan de navigator deze oplezen en volbrengen met hulp van de chauffeur. Op de fiets of te voet kan je alleen gaan. Voor gezinnen, families en andere groepen die met 2, 3 of meer personen op pad gaan, verdeel je de rollen en geef je de Smartphone (App) eventueel door. Het is overigens dan ook toegestaan (en nuttig) om extra smartphones in te zetten voor het oplossen van vragen en puzzels!

Wanneer kan je de Tocht rijden, fietsen of wandelen? 

Na de betaling in onze webshop zullen  wij binnen 24 uur je ticket per e-mail sturen. Een ticket (unieke QR code) is bovendien 4 maanden geldig, dus je hebt nog ruim de tijd om de tocht te doen. Wil je meer weten, neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op 040-2524656.

 

Onze overige Webshop producten: