Online Pub Quiz

Onze online Pubquiz is een bestseller onder de online teambuilding quiz spellen. Via ZOOM of MS Teams worden deelnemers uitgedaagd in 100 quiz vragen en puzzels, die allen thuis uitgevoerd kunnen worden. Gedurende 1,5 tot 2 uur zullen deelnemers 9 verschillende rondes afgaan. Na de uitleg van het spel, download iedere deelnemer op zijn/haar Smartphone de quiz in de App Store of Google Play. De unieke App zorgt dat alle quiz rondes op zijn/haar GSM komen, en deelnemers kunnen deze 1 voor 1 afwerken. Automatisch slaat de App de punten op, zodat op het einde je eindscore bekend is. Maximaal zijn dus 100 punten te verdienen.

De Online Quiz speel je alleen, met partner of met je gezin en dan eventueel tegen andere groepjes (individuen / gezinnen / vriendengroepen). Ook is dit spel ideaal om met collega’s te spelen. In de meeste gevallen maken we dan aparte breakout rooms binnen ZOOM of MS Teams, zodat groepjes met elkaar kunnen overleggen en dus strijden tegen andere groepjes.

Tip 1; Vul de online quiz aan met onze borrel pakketten.

Tip 2: Je kan dit spel via ons laten faciliteren. Dat wij in ZOOM of MS Teams dus begeleiden, puntentelling bijhouden en winnaar(s) bekend maken (zie programma hieronder). Optioneel organiseer je dit geheel zelf, zonder onze begeleiding, en koop je eenvoudig in onze webshop tickets voor de online Quiz game.

Voorbeeld programma

Bepaal of je onze begeleiding (quiz masters) erbij wenst.

 • Bepaal datum en tijdstip, vraag een offerte aan dan kunnen wij beschikbaarheid controleren.
 • Bepaal aantal deelnemers of aantal groepjes en de voertaal (Nederlands of Engels).
 • Voeg ons toe aan ZOOM of MS Teams programma (dit initiëren jullie dus, ook in verband met de privacy).
 • Maak voor elk team een breakout room aan (een team van 3 a 4 personen is normaal).
 • Als je onze begeleiding erbij boekt, zullen wij de intro en uitleg verzorgen. Dan verstrekken wij de QR codes op de dag van de quiz zelf en houden we de puntentelling bij.
 • Speel 1,5 tot 2 uur, de duur is flexibel in te vullen al dan niet met pauzes erbij. Ook langer spelen is zelfs mogelijk.
 • Op het einde zal een team de meeste punten behaald hebben, stuur hen wellicht een leuk presentje toe (of direct een online cadeaubon; Tip Fun Cadeaubon)

Prijzen (al vanaf €5 p.p.)

Boek de online Pub Quiz:

Tickets te koop via onze Webshop a €20 exclusief btw per stuk (€24,20 incl. btw)

 • Betaling gaat via iDEAL.
 • Voor de Engelse versie, klik hier.
 • Speel eventueel met 2 of meer personen op de App, dus deel dan de kosten per ticket (4 personen = €5 per persoon dus).
 • Na betaling ontvang je uiteraard meer uitleg over de App en ontvang je per ticket een unieke QR code (zodat de quiz gedownload kan worden in de App).

Vanaf 10 tickets kun je ook per e-mail en op factuurbasis bestellen a €20 exclusief btw per stuk (ticket). Je kunt uiteraard ook tientallen /  honderden stuks via onze Webshop bestellen.


Boek de online Pub Quiz inclusief onze quiz master(s), optioneel:

Wij begeleiden dan de introductie en uitleg, verzorgen de puntentelling en de bekendmaking van de winnaar(s). Onze begeleiding doet dus mee tijdens de ZOOM of MS Teams meeting. Elk groepje (break-out room) wordt ook geregeld bezocht door onze quiz master(s) voor de gezellige interactie en participatie. Vul je gegevens hiernaast in en je krijgt dan een offerte op maat, en zal de bestelling altijd op factuurbasis zijn. De meerkosten voor onze online begeleiding gedurende circa 1,5 tot 2 uur (in overleg) bedragen vanaf € 200 exclusief btw (afhankelijk van type game, aantal personen, voertaal en tijdstip). Vraag een offerte op en bekijken wij ook graag onze beschikbaarheid.

De online video uitnodigingen (en eventuele break-out rooms) in platforms zoals ZOOM of MS Teams verzorgt u geheel zelf, en u nodigt dan ook onze quiz master(s) uit. Op verzoek kunnen wij een uitnodiging op een online videoplatform verzorgen tegen meerprijs, vraag hiervoor een offerte op.

Per team betaal je daarnaast nog voor 1 of meer tickets (unieke QR code) a €20 exclusief 21% btw / stuk.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Interesse? Vul ons contactformulier in of bel ons op 040-2524656.

 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Aantal online groepjes *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?