Online Maatwerk Quiz

Kies uit vele thema’s, vragen, puzzels, video’s en foto en film opdrachten en dit geheel geautomatiseerd op een innovatieve App. Wij verzorgen graag uw online maatwerk quiz vanaf 30 tot wel 10.000 en meer personen. In de App bouwen wij de diverse vragen, puzzels en opdrachten. Inmiddels hebben wij velen soorten op voorraad (zie onder) en uiteraard kunt u ook eigen vragen en opdrachten over uw thema aanleveren, die wij dan verwerken in de App. Laat u vervolgens professioneel ondersteunen door ervaren quiz masters en maak er een gezellige maatwerk quiz van!

Met een online maatwerk teambuilding Quiz op de App kies je voor een top product. Via ZOOM of MS Teams worden deelnemers uitgedaagd in bijvoorbeeld 100 quiz vragen en puzzels, die allen thuis uitgevoerd kunnen worden. De App is te delen met deelnemers in Zoom of Teams, en teambuilding onderling is mogelijk. Gedurende 1 tot 2 uur zullen deelnemers verschillende rondes afwerken. Na de uitleg van het spel, downloadt iedere deelnemer op zijn/haar Smartphone de quiz in de App Store of Google Play. De unieke App zorgt dat alle quiz rondes op zijn/haar GSM komen, en deelnemers kunnen deze 1 voor 1 afwerken (apart of in teamverband). Automatisch slaat de App de punten op en is realtime zichtbaar, zodat op het einde de eindscore direct bekend is.

Top; Vul een maatwerk quiz aan met onze borrel pakketten.

Tip: Je kan de quiz via ons laten faciliteren. Dat onze quiz masters in ZOOM of MS Teams de quiz begeleiden, voor interactie zorgdraagt en de puntentelling bijhouden en winnaar(s) bekend maken.

Voorbeelden

Kies voor een specifiek thema, denk aan: Carnaval quiz, Zomer quiz, Halloween quiz, 70’s/80’s quiz, muziek quiz, expat Quiz, EK voetbal quiz, Een quiz van eigen bedrijf, Après Ski Quiz, et cetera

Kies voor voertaal: Duits, Engels, Nederlands, Spaans, Chinees, et cetera.

Kies uit veel soorten opdrachten: open vragen, meerkeuze vragen, 2D puzzels, 3D puzzels, woordzoekers, memory spellen, raadsels, breinbrekers, foto doe opdrachten, film doe opdrachten, en veel meer.

Bepaal je tijd: 1 of meer diverse rondes, 10 of wellicht 1000 vragen (opdrachten) of een specifieke richttijd  (maximaal 1 uur bijvoorbeeld)

Verstrek je eigen opdrachten en vragen: Stuur deze in en wij verwerken deze in de App. Optioneel bouwen wij een PowerPoint presentatie om naar quiz vragen en opdrachten.

“Wij hebben voor onze nieuwe medewerkers een unieke introductie quiz ontwikkeld, om zodoende op een speelse wijze elkaar beter te leren kennen, maar ook om de organisatie nader toe te lichten met leuke vragen en puzzels. Relactive Events heeft de creativiteit in huis om de ‘formele informatie’ om te zetten in leuke vragen en puzzels. Verder zijn wij geheel ontzorgd met leuke quiz masters en een heerlijk borrel pakket”.  

Prijs informatie exclusief BTW

 • Een standaard thema quiz tot 50 vragen / opdrachten / puzzels (5 rondes) verzorgen wij vanaf €250 en is inclusief 5 tickets. Speelduur is circa 1 tot 1,5 uur dan.
 • Als het thema nieuw is, of uw wenst meer dan 50 vragen, of wij voorzien deze quiz met uw eigen opdrachten / vragen, geldt een meerprijs vanaf €50 tot €250 extra (mede afhankelijk van hoeveelheid).
 • Voertaal anders dan Nederlands op aanvraag en tegen meerprijs.

T/m 5 tickets is inclusief en o.b.v. 4 personen per ticket (groepje) speelt u dus t/m 20 personen al voor €250 een ‘standaard’ thema quiz.

 • Elk groepje (ticket) extra van 6-25 stuks kost €20 exclusief btw per stuk (€24,20 incl. btw)
 • Elk groepje (ticket) >25 stuks stuks kost €18 exclusief btw per stuk (€21,78 incl. btw)
 • Bepaal zelf uw groepsgrootte. Speel met 2 personen op de App (moeilijk) of deel de kosten per ticket met 4 personen en is dus maar €5 per persoon dus.

Boek de online Quiz inclusief onze quiz master(s), optioneel; 

Wij begeleiden dan de introductie en uitleg, verzorgen de puntentelling en de bekendmaking van de winnaar(s). Onze begeleiding doet dus mee tijdens de ZOOM of MS Teams meeting. Elk groepje (breakout room) wordt ook geregeld bezocht door onze quiz master(s) voor de gezellige interactie en participatie. Vul je gegevens hiernaast in en je krijgt dan een offerte op maat, en zal de bestelling altijd op factuurbasis zijn. De meerkosten voor onze online begeleiding gedurende circa 1 tot 2 uur (in overleg) bedragen;

2 -6 teams (breakout rooms) €125 exclusief 21% btw extra
7 – 15 teams (breakout rooms) €250 exclusief 21% btw extra
16 – 29 teams (breakout rooms) €400 exclusief 21% btw extra
30 – 50 teams (breakout rooms) €750 exclusief 21% btw extra
> 50 teams (breakout rooms) op aanvraag

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Aantal online groepjes *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?