Nieuw: Online teambuilding, mogelijk gemaakt door een samenwerking van 4 Eindhovense partijen

 

 

Online borrel en teamgame pakket; Kies uit verschillende lekkere pakketten en een online Pub Quiz of online Crazy88 teamgame

Online borrel + game pakketten
Relactive Events & Duurzaam Uitje hebben samen met partners een uniek online borrel en game pakket samengesteld. Wij zorgen voor de inhoud en transport, jullie organiseren het avondje (of middag). Dat wordt gegarandeerd een gezellige quiz of hilarisch avondje met lekkernijen. Ga online met je collega’s borrelen en quizzen of lachen in de online Crazy88 teamgame. Dit wordt jullie ideale coronaproof teamuitje.

Online pub quiz OF online teamgame Crazy88
Download de meegeleverde QR code op je eigen Smartphone (via de Play Store of App Store), speel de online pub quiz en beantwoord 100 puzzels en quiz vragen in 9 verschillende rondes. Wie is het slimste en haalt de hoogste score? Of wat dacht je van onze online teamgame Crazy88. Na het downloaden van de App en QR code kan/kunnen de deelnemer(s) thuis of op locatie 88 te gekke foto & film opdrachten uitvoeren die zorgen voor veel creativiteit en hilariteit! In beide online games is competitie mogelijk en is de tijdsduur zelf te bepalen. Je kunt bovendien kiezen tussen de Nederlandse of Engelse variant. Deze online quiz of Crazy88 wordt afgespeeld op alle telefoons met Android 9 of iOS 12 en hoger. De App is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk, er is geen interactie vanuit ons nodig. Jullie bepalen dus de inhoud, eventuele prijsjes voor de winnaars en de live communicatie. Een pauze is eenvoudig in te lassen en scores zijn realtime zichtbaar in de App. Op het betreffende tijdstip maak je met elkaar live communicatie zoals met Zoom, Skype of Teams. Na de toast start je de quiz of teamgame Crazy88 en kan de online teambuilding starten! Uiteraard zullen wij jullie na de bestelling nog uitgebreid informeren over de App.  

Borrel pakketten (aan te vullen met relatie geschenken)
Kies voor een brievenbus pakket met kleine snacks (noten, M&M, chocolaatjes en dergelijke) of een compleet pakket waar ook drank zoals blikjes frisdrank, bier en een fles wijn in zit. Vul deze doos desgewenst aan met leuke relatie geschenken (met logo erop) zoals een mok, Dopper fles, parapluutje, Rituals producten, mondkapje, handdoek en/of duurdere producten zoals een smartwatch, USB stick of JBL geluidsbox. De keuze is enorm en we hebben zes soorten pakketten beschikbaar.

Gepersonaliseerde full colour boodschap
Uiteraard hoort een persoonlijke boodschap bij het pakket. Lever ons een eigen opmaak, het logo en teksten aan en wij drukken dit op een full colour A5 of A6 flyer (plus onze QR game code). Eventueel kies je voor een brievenbus pakket (vanaf 125 stuks) en versier je dit pakket aan de buitenkant met fraaie teksten en eigen huisstijl. Wij horen graag wat je wensen zijn!

Maatschappelijk en Sociaal: made in Eindhoven
Al onze pakketten en artikelen worden zo milieu vriendelijk ingekocht en bewerkt. De items worden door sociale werkplaats ERGON ingepakt. Het drukwerk en de bezorging verzorgen wij in samenwerking met onze lokale ondernemer PostMasters en Prikkels verzorgt de inhoud van het borrelpakket en de eventuele relatie geschenken (tegen meerprijs). Wij, Relactive Events / Duurzaam Bedrijfsuitje zorgen voor de creatieve online quiz of Crazy88 en de communicatie en facturatie. Vier Eindhovense partijen die juist in deze bijzondere tijd de handen ineen slaan.

Kies nu voor een online borrel en game pakket, prik een datum met collega’s (en eventueel met hun partners en kinderen) en heb een heerlijk avondje.

Wij onderscheiden zes soorten pakketten in verschillende formaten en prijzen. De prijs is exclusief btw en altijd inclusief een online game (in voertaal Nederlands of Engels) naar keuze.

Landelijke levering, ook in België

Bestel nu 20, 200, 2000 of 20.000 online borrel en game pakketten! U bepaalt het aantal en de vorm, met keuze uit

  • Een leuke online Quiz of een online Crazy88 teamgame (of een mix);
  • Keuze uit voor voertaal Nederlands of Engels (of een mix);
  • Kies uit een XL tot Medium Pakket of XL tot Medium Brievenbus doos, er zijn verschillende formaten en inhoud;
  • Altijd met een gepersonaliseerde Flyer, met eigen huisstijl en boodschap;
  • Voeg er tegen meerprijs leuke relatiegeschenk(en) bij;

Keuze pakketten:

Relactive Events & Duurzaam Uitje hebben een unieke online borrel en game pakket samengesteld. Wij zorgen voor de inhoud en transport, u organiseert de avond. Dit wordt gegarandeerd een gezellige avondje. Online met je collega’s borrelen en quizzen of lachen in de Crazy88 teamgame. Dit is dus een ideaal  coronaproof teamuitje.

Wij onderscheiden zes soorten pakketten in verschillende formaten en prijzen. De prijs is exclusief btw en  altijd inclusief een online game (in voertaal Nederlands of Engels) naar keuze: 

Type Inhoud food / drinks Eigen boodschap Afname vanaf Prijs per pakket
Doos XL 4x snack en 5x drank Op A5 flyer 20 stuks €36
Doos L 3x snack en 3x drank Op A5 flyer 20 stuks €31
Doos M 3x snack en 2x drank Op A5 flyer 20 stuks €26
Brievenbus pakket XL 5x snack en tube witte wijn Op doos en A5 flyer 125 stuks €31
Brievenbus pakket L 2x snack en tube witte wijn Op doos en A5 flyer 125 stuks €26
Brievenbus pakket M Thee zakjes en chocolaatjes Op A6 flyer 25 stuks €20

Opties:

  1. Speciale verzoeken, andere snacks, chocolade, snoep of dranken
  2. Relatie geschenk onbedrukt of bedrukt, keuze uit duizenden artikelen via https://www.prikkelsbv.nl/

Offerte aanvragen

Online Teamgame en Borrel pakket

Gewenste levertijd pakketten *


Gewenste online teamgame datum *


Aantal deelnemers / pakketten *


Soort (brievenbus) pakket *


Uw wensen (inhoud, wel/geen relatiegeschenk, content) *


Organisatie *


Geslacht *


Naam *


E-mailadres *


Telefoonnummer *


Hoe heeft u ons gevonden?