Online teambuilding, mogelijk gemaakt door een samenwerking van 4 Eindhovense partijen

 

Online borrel en teamgame pakket; Kies uit verschillende lekkere pakketten en een online Quiz of Game (11 soorten)

Online borrel + game pakketten
Relactive Events heeft samen met partners een uniek online borrel en game pakket samengesteld. Wij zorgen voor de inhoud en transport, jullie organiseren het avondje (of middag). Dat wordt gegarandeerd een gezellige quiz of hilarisch avondje met lekkernijen. Ga online met je collega’s borrelen en quizzen of probeer één van onze unieke games. Dit wordt jullie ideale coronaproof teamuitje.

Keuze uit 11 online teambuilding activiteiten op de App: Online Quiz (6 soorten) OF online Teamgame (5 soorten)
Bij uw borrelpakket verstrekken wij een leuke quiz of teamgame. Check deze link voor alle 11 teambuilding games en maak je keuze. Kies bijvoorbeeld voor de pubquiz met 100 puzzels en vragen in 9 verschillende rondes. Of wat dacht je van onze online Secret Safe game waarbij de deelnemers de code van de kluis moeten proberen te kraken! Ook hebben wij op de App een uniek Moordspel ontwikkeld. Kan jij de moord oplossen door middel van aanwijzingen? Download de meegeleverde QR code op je eigen smartphone (via de Play Store of App Store) en speel. Na het downloaden van de App en QR code kan/kunnen de deelnemer(s) thuis of op locatie het spel of quiz spelen! In alle online games is competitie mogelijk en is de tijdsduur zelf te bepalen. Je kunt bovendien bij een aantal games kiezen tussen de Nederlandse of Engelse variant. Onze games worden allen afgespeeld op een telefoon met Android 9 of iOS 12 en hoger. De App is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Jullie bepalen dus de inhoud, tijd, eventuele prijsjes voor de winnaars en de live communicatie via bijvoorbeeld ZOOM, MS Teams of Skype. Op het betreffende tijdstip maak je met elkaar live communicatie, na de toast start je de quiz of teamgame en kan de online teambuilding starten! Uiteraard zullen wij jullie na de bestelling nog uitgebreid informeren over de App. Optioneel huur je onze leuke online game- of quiz masters nog in.

Borrel pakketten (aan te vullen met relatie geschenken)
Kies voor een brievenbus pakket met kleine snacks (noten, M&M, chocolaatjes en dergelijke) of een compleet pakket waar ook drank zoals blikjes frisdrank, bier en een fles wijn in zit. Vul deze doos desgewenst aan met leuke relatie geschenken (met logo erop) zoals een mok, Dopper fles, parapluutje, Rituals producten, mondkapje, handdoek en/of duurdere producten zoals een smartwatch, USB stick of JBL geluidsbox. De keuze is enorm en we hebben zes soorten pakketten beschikbaar.

Gepersonaliseerde full colour boodschap
Uiteraard hoort een persoonlijke boodschap bij het pakket. Lever ons een eigen opmaak, het logo en teksten aan en wij drukken dit op een full colour A5 of A6 flyer (plus onze QR game code). Eventueel kies je voor een brievenbus pakket (vanaf 125 stuks) en versier je dit pakket aan de buitenkant met fraaie teksten en eigen huisstijl. Wij horen graag wat je wensen zijn!

Maatschappelijk en Sociaal: Made in Eindhoven
Al onze pakketten en artikelen worden zo milieu vriendelijk ingekocht en bewerkt. De items worden door sociale werkplaats ERGON ingepakt. Het drukwerk en de bezorging verzorgen wij in samenwerking met onze lokale ondernemer PostMasters en Prikkels verzorgt de inhoud van het borrelpakket en de eventuele relatie geschenken (tegen meerprijs). Wij, Relactive Events, zorgen voor de online game, de communicatie en facturatie. Vier Eindhovense partijen die juist in deze bijzondere tijd de handen ineen slaan.

Kies nu voor een online borrel en game pakket, prik een datum met collega’s (eventueel met hun partners en kinderen erbij) en heb een heerlijk avondje.

Wij onderscheiden zes soorten pakketten in verschillende formaten en prijzen. De prijs is altijd inclusief een maatwerk flyer.

Landelijke levering, ook in België

Bestel nu 20, 200, 2000 of 20.000 online borrel en game pakketten! U bepaalt het aantal en de vorm, met keuze uit

 • Een leuke online Quiz of een online Game (of een mix). Keuze uit 11 soorten!;
 • Keuze uit voor voertaal Nederlands of Engels (of een mix). Sommige games niet in Engels.
 • Kies uit een Medium tot XL Pakket of Medium tot XL Brievenbus doos, er zijn verschillende formaten en inhoud;
 • Altijd met een gepersonaliseerde flyer, met eigen huisstijl en boodschap;
 • Voeg er tegen meerprijs leuke relatiegeschenk(en) bij;

Speel online met elkaar via ZOOM, MS Teams of Skype. Of geef de borrelbox met Game als cadeau weg (in de vorm van een cadeaubon in de box), zodat het gezin bijvoorbeeld apart de quiz of game kan bestellen en spelen.

Keuze pakketten:

Relactive Events heeft een uniek online borrel en game pakket samengesteld. Wij zorgen voor de inhoud en transport, u organiseert de avond. Online met je collega’s borrelen en tegelijkertijd quizzen of een spel spelen. Dit is dus een ideaal coronaproof teamuitje.

Wij onderscheiden zes soorten pakketten in verschillende formaten en prijzen. De prijs is exclusief btw en exclusief een online game of quiz: 

Type Inhoud food / drinks Eigen boodschap Afname vanaf Prijs per pakket
Doos XL 4x snack en 5x drank Op A5 flyer 25 stuks €30
Doos L 2x snack en 3x drank Op A5 flyer 25 stuks €25
Doos M 3x snack en 2x drank Op A5 flyer 25 stuks €20
Brievenbus pakket XL 5x snack en tube witte wijn Op doos en A5 flyer 125 stuks €25
Brievenbus pakket L 2x snack en tube witte wijn Op doos en A5 flyer 125 stuks €20
Brievenbus pakket M Thee zakjes en chocolaatjes Op A6 flyer 125 stuks €15

Opties:

 1. Speciale verzoeken, andere snacks, chocolade, snoep of dranken
 2. Relatie geschenk onbedrukt of bedrukt, keuze uit duizenden artikelen via Prikkels.nl
 3. Op verzoek een enthousiaste online quiz master of game master vanuit ons, die dan meedoet op ZOOM of MS Teams

Offerte aanvragen

  Online Teamgame en Borrel pakket

  Gewenste levertijd pakketten *


  Gewenste online teamgame datum *


  Aantal deelnemers / pakketten *


  Soort (brievenbus) pakket *


  Uw wensen (inhoud, wel/geen relatiegeschenk, content) *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?