Minute to Win it

Ga de uitdaging aan met je collega’s en test je leiderschapskwaliteiten en communicatievaardigheden. Deze ga je nodig hebben tijdens deze hilarische teambuilding game. Je gaat in teams verschillende opdrachten vervullen waar je per opdracht beperkt de tijd voor krijgt. Wie is de snelste, slimste, denkt het meest logisch na of heeft de beste balans?

In totaal zijn er circa 12 opdrachten (duur: circa 1 uur) of 20 opdrachten (duur: circa 1,5 uur) waarbij diverse keren één persoon uit het team naar voren komt. Zij gaan tijdens die opdracht de strijd met elkaar aan.

Het team mag zelf beslissen wie zij daar het meest geschikt voor achten. Echter hebben wij ook een groot aantal opdrachten waarbij meerdere deelnemers of zelfs het hele team aan de bak moet. Veel variatie dus!

Bij iedere opdracht is een andere vaardigheid nodig dus tactiek, overleg en een goede samenwerking zijn van essentieel belang! Voor elke opdracht zijn punten te verdienen die je scoort voor je team.

Een greep uit onze minute to win it opdrachten zijn De Mummie, fluitje beschuitje, de wet van Newton, brain game, door het oog van de naald, Tangram, Puzzel mania, Rebus, enzovoorts. Op het einde maakt de begeleiding de winnaar bekend. Dus ga de uitdaging aan en ga er met de hoofdprijs vandoor!

Programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant, op kantoor of andere geschikte locatie (hotel bijvoorbeeld)
 • Optie: drankje, lunchbuffet of diner vooraf
 • Uitleg,  teams formeren van (normaal) 6 tot 8 personen per team
 • Start Minute to Win it met veel interactie met elkaar
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Minute to win it activiteit duurt afhankelijk van het aantal pauzes voor eventueel een lunch, proeverij of pauze circa 1,5 tot 2,5 uur.

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek Minute to Win it regio Eindhoven voor:

Een vaste prijs t/m 15 personen bedraagt €450. 

De prijs vanaf 16 tot 500+ personen varieert, en is vanaf €24,50 per persoon verkrijgbaar. Vraag voor de exacte prijs (eventueel inclusief btw en eten/drinken) een offerte op.

 • Duur circa 1,5 – 2 uur (in overleg met u).
 • Wij adviseren in dit spel maximaal 6 deelnemers per team. Een optimale teamindeling is 4 personen per team, waardoor iedereen voldoende aan bod komt in de diverse spellen.
 • Deze prijs is inclusief onze begeleiding, (pre)organisatie, alle materialen voor de spellen en na afloop een prijsuitreiking met leuke prijsjes voor het winnende team.
 • U regelt een zaal / ruimte en al het eten en drinken. Hoe groter de groep, hoe groter de zaal. Op verzoek kunnen wij een zaal voor u organiseren, inclusief desgewenst vooraf een vergaderruimte en na afloop een borrel en/of diner. Het is daarnaast ook mogelijk, bij mooi weer, om Minute to win it buiten te verzorgen.
 • Graag komen wij naar uw woonplaats. Wij berekenen dan reiskosten door variërend tussen de €75 (zuid Nederland) en €350 (noord Nederland). Vanaf 100 personen vervallen de reiskosten.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?