iPad Challenge Eindhoven

Weg met het clipboard en de opdrachten op papier. Ga op pad met een iPad en speel onze Ipad Challenge Eindhoven! Ontdek al het moois van een stad door vragen en opdrachten te vervullen die via onze iPad bij u binnenkomen. De iPad Challenge Eindhoven is onze unieke activiteit waarvoor je creativiteit, kennis en een goede samenwerking nodig hebt! Het is een interactief stadsspel dat alle elementen voor een avontuurlijk en creatief bedrijfsuitje combineert. Cultuur, monumenten, prachtige gebouwen en natuur. Elke stad kan u verrassen (de iPad Challenge is in meerdere steden te boeken) en de iPad leidt u en uw collega’s graag rond. Deze breed inzetbare city game daagt jullie uit om via allerlei vragen, puzzels, raadsels, foto opdrachten en missies de stad te verkennen. In teams strijden jullie tegen elkaar, de strijd onderling is groot en zal alsmaar groter worden wanneer een ander team u interactief gaat dwarszitten. De teams kunnen met elkaar in contact blijven door de exclusieve chatfunctie op de iPad en elkaars score is zichtbaar. Sabotage van de rivaliserende teams behoort tot de mogelijkheden en maakt de strijd nog spannender! Welk team scoort de meest punten, is het meest creatief en wint de hoofdprijs?

Landelijk programma iPad Challenge

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg iPad Challenge en teams formeren van (gemiddeld) 6-8 personen per team
 • Start iPad Challenge en met zowel interactie onder elkaar als met onze instructeur(s)
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek nu de iPad Challenge voor:

Aantal personenPrijs
<10€275,-
10-50€27,50 p.p.
50-150€25,50 p.p.
>150€24,50 p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen. Wij leveren in de prijs iPads 9,7” en datakaart (met speciaal ontwikkelde team APP erop). Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, check deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?