IJssculpturen Workshop

IJssculpturen modelleren is creatief, fun, hilarisch en erg goed voor de teambuilding! De workshop ijssculpturen is overal te verzorgen: binnen en buiten, in de stad of bij u op locatie, in een hotel of elders. U zegt het maar. Wij komen met de sculptuur materialen, kristalheldere ijsblokken en voor binnen eventueel lekbakken en zeil naar uw gewenste locatie.

Heeft u geen locatie? Laat u inspireren door ons. Wij kunnen uw workshop bij één van onze groene partner horeca locaties boeken. Wij hebben een landelijk netwerk met gezellige en fijne restaurants en hotels waar wij de ijssculpturen workshop kunnen verzorgen. Voor en na de workshop kunt u dan uiteraard genieten van lekker eten en drinken.

Onze workshop ijssculpturen wordt sinds 2010 gegeven door onze enthousiaste begeleiding. Opdrachtgevers boeken dit als groepsuitje of combineren hun training of vergadering vaak met deze workshop. Na onze introductie wordt allereerst een 3D ontwerp (fase 1) gemaakt. Wij verwachten natuurlijk een beetje extra creativiteit, zodat het sculpturen niet te makkelijk wordt. De ijsblokken worden tevoorschijn gehaald en de deelnemers gaan aan de slag (fase 2). In fase 3 zullen ze de sculptuur gaan verfraaien, het beeld komt nu echt tot leven. Elk team bereidt zijn presentatie voor en in de laatste fase (vaal hilarisch) worden de presentaties gegeven. Is een team erin geslaagd om hun ontwerp werkelijk te realiseren? We hebben een leuke prijs voor hen!

Programma

De activiteit duurt vanaf uitleg tot en met de prijsuitreiking circa 1,5 tot 2 uur. Ook is 1 uur realiseerbaar. U zorgt voor de locatie of wij weten in vrijwel alle grote steden wel unieke locaties waar wij terecht kunnen. Wij bieden u de volgende keuzes:

 • Wij komen bij u op locatie; u zorgt voor de tafels en de ruimte. Wellicht ook interessant in het kader van de Werkkostenregeling.
 • Wij komen op uw gereserveerde (externe) locatie; wij verzorgen dan eventueel de contacten aldaar, inclusief eventueel de huur van tafels en de ruimte. Nemen eventueel lekbakken mee, en zeil voor op de grond.
 • Wij verzorgen, in overleg met u, een locatie binnen onze netwerk partners. Deze zijn veelal ook voordelig in combinatie met afname van een lunch of diner.

Een voorbeeld programma is:

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant of bij u op locatie
 • Optie: drankje of lunchbuffet vooraf
 • Uitleg, teams formeren van 3 personen per ijsblok
 • Start workshop (drankjes tussendoor op verzoek mogelijk, afhankelijk van de gekozen locatie)
 • Presentatie van de ijssculpturen door de groepjes (verrassend en hilarisch)
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner, barbecue, thema feest

Prijzen exclusief 21% btw, uitvoering in Nederlands of Engels

Uw prijzen o.b.v. 3 personen per ijsblok:

 • IJssculpturen t/m 30 personen is te boeken voor €1125
 • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €37,50 per persoon (we berekenen altijd dan per groepjes van 3 personen).

Deze prijzen zijn inclusief onze reiskosten in Noord-Brabant**, begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.

**Buiten regio Brabant berekenen we extra reiskosten. Prijs op aanvraag.

Additionele meerprijzen:

 1. Wij gaan er vanuit dat u een vergader/horeca ruimte reserveert of dat wij op uw bedrijf locatie komen. En dat wij daar (bij voorkeur) buiten of anders binnen de workshop kunnen verzorgen. Op verzoek gaan wij een (horeca)locatie voor u regelen tegen een meerprijs van €35 t.b.v. de organisatie- en reserveringskosten. Voor u dan 1 contactpersoon en 1 crediteur. Deze prijs is exclusief drankjes, eten, werktafels en eventuele zaalhuur.
 2. Bij voorkeur verstrekken we deze workshop lekker buiten. Bij droog weer natuurlijk prima te doen, bij regenachtig wellicht onder een overkapping of grote parasols. Op verzoek kunnen we ook een tent plaatsen tegen meerprijs en is afhankelijk van grootte groep. Of we gaan naar binnen toe.
 3. Als wij buiten (of binnen) de workshop verzorgen, gaan wij er vanuit dat de locatie ons voorziet van (werk)tafels. Dit kunnen allerlei soorten (sta)tafels zijn van minimaal 70×70 cm omvang. Op verzoek en tegen meerprijs regelen wij werktafels voor u (inclusief transport, lossen en laden). Prijs afhankelijk van aantallen en locatie.
 4. Deze workshop is ook geschikt om binnen te verzorgen en voorzien wij de ijsblokken meestal met lekbakken. Meerprijs per lekbak bedraagt €5 per stuk (per ijsblok) extra. Soms is een lekbak niet nodig, en mogen ijsstukken op de vloer komen (betonnen vloer bijvoorbeeld met afvoerputje in de buurt). Derden dweilen de vloer dan.
 5. De meeste (90%) ijsstukjes worden in de lekbak opgevangen, maar alsnog kan door het sculpturen ijsstukjes op de grond schieten (10%). Als de vergader/horeca ruimte liever niet heeft dat de vloer nat wordt, kunnen wij deze extra voorzien van zeil. Voor het zeil en de op/afbouw handelingen rekenen wij extra kosten (minimaal €90), exacte prijs is afhankelijk van grootte groep.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Leuke ideeën naast ijssculpturen (extra)

OPTIE: Maatwerk quiz (met of zonder onze quiz master)

 • Maatwerk Quiz op app, zonder onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €300
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €10 per persoon
 • Maatwerk Quiz met onze quizmaster, vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €750
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €25 per persoon

Een quiz en is mogelijk op basis van beschikbaarheid van een ruimte . Eventuele ruimtekosten belasten wij aan u door (uiteraard na overleg). 

OPTIE: ijsspelen en fun curling op een ijsbaan

 • Ga mee naar een partner ijsbaan, boek een compleet winter programma. Prijs ijsspelen of fun curling vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €1125
  • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €37,50 per persoon
 • Meerprijs 1/2 uur langer op het ijs €475.

IJsspelen en fun curling zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid van ijs. 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?