IJssculpturen Workshop

IJssculpturen modelleren is creatief, fun, hilarisch en erg goed voor de teambuilding! De workshop ijssculpturen is overal te verzorgen: binnen en buiten, in de stad of bij u op locatie, in een hotel of elders. U zegt het maar. Wij komen met de sculptuur materialen, kristalheldere ijsblokken en voor binnen eventueel lekbakken en zeil naar uw gewenste locatie. Heeft u geen locatie? Laat u inspireren door ons. Wij kunnen uw workshop bij één van onze groene partner horeca locaties boeken. Wij hebben een landelijk netwerk met gezellige en mooie restaurants waar wij de ijssculpturen workshop kunnen verzorgen. Voor en na de workshop kunt u dan uiteraard genieten van lekker eten en drinken.

De workshop wordt gegeven door onze enthousiaste begeleiding. Al jaren verzorgen wij deze workshop bij bijvoorbeeld verschillende hotels. Opdrachtgevers zijn divers en combineren hun training of vergadering dan met onze workshop. Locatie en tijden stemmen wij uiteraard af. Wij zullen vooraf alle tafels en materialen gereed plaatsen. De workshop zelf duurt circa 1 tot 2 uur. Allereerst wordt een 3D ontwerp (fase 1) gemaakt. Wij verwachten natuurlijk een beetje extra creativiteit, zodat het sculpturen niet te makkelijk wordt. De ijsblokken worden tevoorschijn gehaald en de deelnemers gaan aan de slag (fase 2). In Fase 3 zullen ze de sculptuur gaan verfraaien, het beeld komt nu echt tot leven. Elk team bereidt zijn presentatie voor en in de laatste fase (de meest hilarische) worden de presentaties gegeven. Is een team erin geslaagd om hun ontwerp werkelijk te realiseren? We hebben een leuke prijs voor het beste team!

Coronaproof? Teams bestaan normaal uit 3 personen per ijsblok. Mocht u willen dat men alleen of met tweeën aan een ijsblok werkt, kan dat natuurlijk! De RIVM corona richtlijnen (september 2020) zeggen dat bij horeca 2 personen aan 1 tafeltje mogen zitten. Eventueel meer personen als men uit 1 huishouden komt.

Landelijk programma IJssculpturen workshop

De activiteit duurt vanaf uitleg tot en met de prijsuitreiking circa 1,5 tot 2 uur. Daar wij deze workshop sinds 2012 verzorgen hebben wij diverse partner horeca locaties in Nederland opgezet. In vrijwel alle grote steden hebben wij wel unieke locaties waar wij terecht kunnen. Ook komen wij frequent bij diverse hotels, waar deze workshop buiten of binnen verzorgd kan worden. Wij hebben de volgende keuzes:

 • Wij komen bij u op locatie; u zorgt voor de tafels en de ruimte. Wellicht ook interessant in het kader van de Werkkostenregeling.
 • Wij komen op uw gereserveerde (externe) locatie; wij verzorgen dan eventueel de contacten aldaar, inclusief eventueel de huur van tafels en de ruimte.
 • Wij verzorgen, in overleg met u, een locatie binnen onze netwerk partners. Deze zijn veelal ook voordelig in combinatie met afname van catering.

Een voorbeeld programma is;

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant of bij u op locatie
 • Optie: drankje of lunchbuffet vooraf
 • Uitleg, teams formeren van 3 personen per ijsblok
 • Start workshop (drankjes tussen door op verzoek mogelijk, afhankelijk van de gekozen locatie)
 • Presentatie van de ijssculpturen door de groepjes (verrassend en hilarisch)
 • Leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner, barbecue, thema feest

Prijzen exclusief btw

Boek een workshop IJssculpturen (met 3 personen aan een ijsblok) voor:

Aantal personenPrijs
<15€450,-
15-50€30,- p.p.
50-150€28,- p.p.
150-500€27,- p.p.
>500€26,- p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, materialen en ijsblokken en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels of Duits.

Meerprijs 1: Met 2 personen aan een ijsblok wordt de prijs €37,50 per persoon. Eventueel alleen aan een ijsblok €47,50 per persoon
Meerprijs 2: De locatie heeft geen (werk)tafels? Wij kunnen deze verzorgen voor €9 per ijsblok inclusief transport en plaatsing. Voorbeeld 30 personen en met tweeën aan een ijsblok = tafelhuur dus €135. Indien met drieën aan een tafel dan €90.
Meerprijs 3: Wij kunnen de workshop ook binnen verzorgen, en leveren wij additioneel lekbakken. Deze vangen het meeste ijs (en water) op tijdens het sculpturen. Meerprijs lekbak €5 / stuk (per ijsblok). Optioneel kunnen we dan ook nog zeil op de grond aanbrengen (onder de werktafels). Dit zeil vangt dat ook de meeste ijsstukjes op die niet in de lekbak zijn gekomen. Meerprijs aanbrengen zeil op locatie in overleg. Uiteraard is deze workshop het beste buiten te verzorgen, eventueel onder een overkapping / parasol.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens, voor of na de workshop verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Of laat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling tijdens de workshop ook voor € 5 p.p. extra.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?