Get the Picture

Get The Picture Eindhoven is een gezellig en ontspannen teamspel dat oog voor detail en samenwerking vergt. Het spel is geschikt voor jong en oud en te boeken vanaf 10 personen tot een groep van wel honderden personen. Aan het begin van het spel krijgt ieder team een plattegrond en 50 foto’s mee. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk foto’s (shots) te herkennen en deze vast te leggen in je groep WhatsApp.

Middels de city map en fotokaarten gaan jullie de binnenstad van Eindhoven verkennen. Jullie gaan op zoek naar de genomen detail foto’s. Dit kunnen highlights van Eindhoven zijn, zoals het Philips Stadion, Strijp-S, van Abbemuseum, Stratumseind, Catharina kerk, De Effenaar, TU/e. Maar ook  zullen diverse architectonische en monumentale panden en originele plekjes de revue passeren. Het zal niet meevallen om alle verschillende shots te vinden. Daarom zal de ‘get the picture organisatie’ jullie graag helpen met tips!

Indien een team een fotokaartje heeft ontdekt, dan maakt zij van het pand of object een eigen foto met het team of een teamlid erop. Deze foto stuurt het team naar de groep WhatsApp, zodat alle andere teams en de ‘get the picture organisatie’ deze ontvangen. Wordt het een standaard foto of is het team bereid om er een originele of te gekke (groeps)foto van te maken? Immers hoe origineler of gekker hoe meer extra bonuspunten er te verdienen zijn! Tevens krijgt het team dat het pand of object als eerste heeft gevonden de meeste punten, het tweede team die hetzelfde object of pand heeft gevonden krijgt ook punten, maar dan minder. Zo is er per foto een staffel opgesteld, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Hoe meer foto’s het team correct stuurt, des te meer punten zij verdient. Het team met de meeste punten na afloop, wint de hoofdprijs!

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf
 • Uitleg Get the Picture en teams formeren van gemiddeld 6- 8 personen per team
 • Start Get the Picture inclusief veel interactie onder elkaar en met onze instructeur(s)
 • Optie: uitbreiding met teambuilding games door onze instructeur
 • Retour teams, leuke prijsuitreiking en afsluiting
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Prijzen exclusief btw

Boek Get The Picture voor:

Aantal personenPrijs
<15€300,-
15-50€20,- p.p.
50-150€18,- p.p.
>150€17,- p.p.

Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij deze activiteit ook in het Engels en tegen geringe meerkosten komen wij naar uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Extra mogelijkheden (minimaal 15 personen)

 • Teambuilding games: Tijdens de tocht verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: Tijdens de tocht gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de tocht voor € 5 p.p. extra.
 • Rondleiding Strijp-S: Kom alles te weten over het heden en het verleden Strijp-S. Deze ‘verboden stad’ kent een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst voor € 15,00 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf of Street golf: Sla of schop om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de tocht voor € 7,50 p.p. extra.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips, PSV of Eindhoven museum. Het bezoek wordt geïntegreerd in de tour,  exclusief gids. Nu voor € 10,00 p.p. extra.
 • Escape Room: Ontsnap met je team uit de mysterieuze kamer door middel van het oplossen van cryptische puzzels binnen één uur. Vanaf € 20,00 p.p. extra

 

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?