Water & Boot Event

Een groepsactiviteit op het water. Of we nu in de grachten, op rivieren of open wateren is, of we gaan naar de de zee, wij gaan graag met u mee! Ook in combinatie met vergaderen hebben wij uitstekende mogelijkheden. Hieronder volgen een aantal inspirerende activiteiten vanuit ons.

Adventure

Raften, kano varen, kajakken, RIB varen. Zeilen, duiken, surfen. Aan de kust, in rivieren en plassen kunnen we leuke activiteiten verzorgen.

Leisure

Ontspannen in een bootje en de schipper vertelt over de omgeving. Boek met je groep een gezellig uitje in de grachten van Amsterdam, Utrecht, Den Bosch of elders.

 • Uitbreiding Teambuilding

Naast informatie over de omgeving, kunt u ook een teambuilding er bij boeken. Elk team krijgt dan een iPad, laat de  Challenge starten. De iPad genereert onderweg vragen en opdrachten. Eenmaal aan de kade gaat een route te voet verder met diverse vragen en foto opdrachten. Optioneel wilt u onderweg nog soep vissen?

Zeilschip

Ga met de schipper op pad, wellicht wel voor 2 dagen! Vaar over de IJsselmeer, Waddenzee of open zee. Leer knopen en sociale vaardigheden. De kok of cateraar zorgt uiteraard voor heerlijk eten en drinken aan boord.

Party

Altijd al een feest willen hebben op een boot, jacht of schip? In de randstad, Waddenzee en aan de kust zijn er diverse mogelijkheden!

Bovenstaande is een greep uit de mogelijkheden. Wij streven ernaar om voor iedereen een passend arrangement te vinden. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Offerte aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste regio *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  E-mailadres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?